FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

MMORPG-OVI

(1/28) > >>

hidden:
Verujem da će ovaj topic ostati mrtav, jerbo iskustvo kaže da sagita mmorpg-a ne voli. Meni se zalomilo da mi ovakav vid igranja priraste za srce, što i nije za ponos.

Elem, ako mmorpg-ujete šta je u pitanju, kakva su iskustva, šta se igralo, igra se, igraće se?

Ko zna, možda se nekad i kakva sagitaška gilda negde zalomi... :-|

Ugly MF:
Ja nemaaaam vremenaaaaaaa za tooooo...... :cry: :cry: :cry:

hidden:
A nađe se nekako sat-dva... :-D

Perin:
Ja sam već u nekoliko navrata rantovao o SWToR-u. Jedini MMORPG koji igram...sporadično. Naravno, sad treba da izađe i nova ekspanzija, a ja sam se malko zasitio (inače, uzimam karticu za 2 meseca produživanja i to mi je dovoljno za recimo...sledećih 7-8 meseci) tako da neću da produžujem pretplatu (iako ću, ako produžim, ekspanziju dobiti džabe). Biće vremena kasnije.

Inače, bavim se mišlju da prodam akaunt za neke pare...šta znam, imam mnogo likova što su levelovani, pa....svaku klasu imam, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Jedi Knight su mi na poslednjem levelu (ili level dva do poslednjeg levela) Jedi Consular mi je na nekom 37 levelu, i ostali likovi od 16-25 levela...pravo da kažem, ne znam ni koliko bih para tražio.

Inače, razlog zašto volim SWToR je prvenstveno što je SW, a drugo, zato što možeš glavnu storiju svake klase završiti i da imaš osećaj da si igrao duuuugggggačku single player kampanju, dakle, ne treba ti pomoć drugih ljudi da vidiš storiju svake klase....

hidden:
Ovo za SWToR potpisujem. Imam jednog SW na 55 lvl-u, inkvizitora na oko 35 i Agenta tu negde...

Uzivanje u klasnim pricama je vrhunsko, sto ti rece - kao da su posebne igre. Ono sto je mene gusilo jesu monotoni side questovi koje moras raditi radi levelovanja. Ovo je uspesno otklonjeno 12xp boostom za pretplatnike, ali i to ce trajati do jeseni. Sve u svemu, ovo je verovatno moja omiljena igra.

Osim ako je ne ugrozi Tamriel Unlimited, ali  to je jos rano reci...

Sent from my SM-G355H using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version