FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

MMORPG-OVI

<< < (2/28) > >>

hidden:
Nije RPG, ali je Star Wars a ima i multiplejer...

From large-scale 40-player battles to smaller modes for 8 players, Star Wars™ Battlefront™ has a variety of action-packed multiplayer modes.

The Star Wars Battlefront Beta is Coming October 8th

Get ready to be taken to a galaxy far, far away! Today, we are happy to reveal that the Star Wars™ Battlefront™ Beta will be available for PlayStation®4, Xbox One and on PC via Origin players between October 8 and October 12. The Star Wars Battlefront Beta is a technical test and will give Rebels and Imperials alike just a small taste of the Star Wars™ battle fantasies you can expect to live out when the game launches on November 17.

The Beta will let you experience three modes spread across three iconic planets including:

Walker Assault on Hoth: Fight in epic 40-player battles as a Rebel to destroy the Empire’s onslaught of AT-AT’s by calling in Y-wing bombers. Or, side with the Empire and protect your walkers while utilizing their mighty weaponry to crush the Rebel objective.

Drop Zone on Sullust: Escape pods are crashing down and you and your team must fight to control them. With its frantic 8v8 matches, Drop Zone is sure to put your combat and strategy skills to the test.   

Survival Mission on Tatooine: Play alone or with a friend via co-op or split-screen as you battle to hold off waves of Imperial forces including AT-ST’s, TIE fighters, elite stormtroopers and more.

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/the-star-wars-battlefront-beta-is-coming-october-8th

Berserker:
Naigrao sam se MMORPGova od 2008 kad smo dobili adsl. Uvek su to bili FTP naslovi, nikad nisam imao para da placam pretplatu za WOW a pirateriju sam izbegavao, tako da do dan danas nisam odigrao nijedan PTP naslov. Od FTP naslova krenuo sam sa Anarchy online, dinosaurusom MMORPGa, koji nije imao ni storyline, ni quest system, vec jednu gomilu hidden contenta koji je igrac morao da razotkrije bez ikakve pomoci (ili u mom slucaju, uz pomoc tone walkthrouhg postova). Za danasje uslove i razmazene igrace ova igra bi bila potpuni kosmar.
Par meseci sam igrao Archlord, gde sam prvi put na svojoj kozi osetio sta je koreanski grind sistem. To mi izgleda nije bilo dosta pa sam skoro celu godinu igrao Requiem bloodymare, high budget koreanski naslov koji je i pored dobre price, dobre grafike (za to vreme) ipak u osnovi bio jedan stravican grind fest na visim nivoima (posle godinu dana aktivnog igranja, uspeo sam da dodjem do 67. nivoa a maksimum je tada bio 71, a napredak je bio otrpilike 2-3% XP bara za ceo dan grindanja.
Posle Requiema sam se skrasio uz Allods online, visoko kvalitetni ruski naslov Nival interactive (to je ustvari zavrsni deo njihovog serijala koji je poceo sa Rage of mages, naslov sigurnoi poznat starijim igracima). Igra je fenomenalna, fantasticna grafika, razradjen storyline, imala je huge player base, ali cim je izasla iz beta faze ispalo je da je strahovit pay-to-win naslov. I pored toga, Allods online sam sa vecim ili manjim prekidima igrao od tada do danas. Bez upumpanog dinara, ali uz mnogo potrosenog vremena. Sistem pojacavanja lika u igri preko cash shopa je po meni najskuplji sistem ikada vidjen. Da biste svog lika pojacali do kraja, treba kupiti cash shop iteme u vrednosti od preko 15000 evra (slovima: petnaest hiljada). U igri doduse postoji sistem razmene in-game golda za cash shop valutu, ali onda dolazi druga krajnost gde igraci provode godine u non stop farmanju da bi sebi priustili sve te cash shop iteme.
Jedini jaci odmor od Allodsa mi je bio proslogodisnji izlet u Secret world, koji je od svih MMOova ovde nabrojanih definitivno najbolji, sa storyline delom koji je sam po sebi i najbolji deo igre. End game content je pristojan, ali na nesrecu, u vreme kad sam ga najaktivnije igrao, ozbiljno su kasnili sa novim game contentom i poceli su da se okrecu oprobanoj formuli MMOa sa puno daily questova, farmanja i drugih gluposti koje su najveca navlakusa a istovremeno i najgori deo svih MMOova. U ovom trenutku ne bih preporucio TSW prosto zato sto se filozofija igre dosta promenila u pravcu ostalih, generickih MMOova i time je TSW izgubio one svoje jedinstvene prednosti.
Ah da, ako racunamo po par dana igranja, probao sam dosta toga, od LOTR online, SWTORA i DnD online preko RIFTa do Guildwarsa 2, ali nista od toga mi nije privuklo paznju dovoljno da se u igri zadrzim duze od tih par dana. Sad nesto razmisljam da probam Wildstar, ali me odbija neigrivost igre u prvih nedelju dana od kad je postao FTP naslov.

hidden:
Uuuu Requiem. Nedavno sam ga ponovo pokrenuo, mogu ti reci da meni ta grafika uopste nije losa. Primeti se naravno da je grind fest, sto ti kazes, ali me je kupila hororicna atmosfera koje nazalost nema u drugim MMORPG-ovima. Tacnije, nije je bilo....

The secret world - Ovde sam odlepio od radosti, prosle godine kupio key za nekih 5$ na Kinguinu. Em horor, em novogodisnji praznici. Lepo sam bio isplanirao da spojim NG i Bozic trebeci kojekakve lavkraftovstine. Medjutim, mene ova igra niakko nije uspela da zadrzi. Kombat sistem je katastrofalan (barem za mene), cujem da su to pojednostavili, ali ne...i dalje mi se jednostavno ne dopadne. Recimo da na svakih tri-cetiri meseca pokusam ponovo.

дејан:
играо сам скоро све што се појавило од мморпгова...тј макар пробао и одустао. једине две игре које су ми задржале пажњу су ЕВЕ и гилд ворс (+ гилд ворс 2)...ЕВЕ сам напустио са великим жаљењем, али ми стврано није потребан други посао у животу, макар то био посао мојих снова (летиш свемирским бродом и....па радиш све те ствари које могу да се раде са свемирским бродом у ЕВЕу)...превише једе времена, ма превише свега за једног маторог сф љубитеља (сад говорим ко да је то лоше, у ствари није, само ЕВЕ је на мене деловао као наркотик који изазива ону врсту зависности са које не желиш (а касније ни не можеш) да се скинеш)...
ГВ (и ГВ2) му са друге стране дође као врло забавна 'кежуал' игра, са (и даље) одличним ПвП-ом (вероватно најбољим и најбржим који сам играо ако не рачунам теккен) где балансираност класа (двојка је још ту кљакава, признајем) даје посебну драж (а богами и изазов). да би упознао класу потребно је макар 500 сати играња на њој, а да би је 'мастеризовао' бар 3 пута толико. наравно увек можеш играти 'мета' билд и побеђивати нубове, али нико шах није научио играјући са пацерима....

hidden:
Probao sam EVE...bio je neki promo period ilI besplatna verzija...ne secam se. Igrao sam svega par sati sto je malo da bi se naslutio i delic tog ogromnog univerzuma i opcija koje su pred igracem...

Inace GW2 je od skoro besplatan, posto je izasla ili tek treba da izadje ekspanzija. Odlucili su se da B2P model primene na ekspanziju, dok je osnovna igra badava...

Eh, postoje neka mala ogranicenja, ali se i ona otkljucavaju nakon levelovanja...valjda zbog gold farmera ili kako se vec zovu oni kineski ili ciji vec fizikalci sto valjaju gaming valute za prave novce...

Sent from my SM-G355H using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version