STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA
Šta smo kupili i šta želimo da kupimo
ridiculus:
"The Nearness of You", priča koja je objavljena u svesci Astro City #1/2, je besplatna na ComiXologiji. To je kratka priča, ali... kako bih to rekao, a da apsurdno ne naduvam nečija očekivanja? :idea: Posle nje nema u mom srcu mnogo mesta za druge priče podžanra "superheroji posmatrani kroz oči običnih ljudi". A sada bliža nego ikad ranije!!!
Poštovani domaći izdavači, šta je sa Astro City-jem?
neomedjeni:
- Astro City, šta je to neka nova pašteta?
- Ne uklapa se u naš izdavači plan, mi radimo samo Boneli.
- Si ti lud, ne mogu da uvaljam 500 komada Avendžersa za godinu dana, kome ću da prodam Astro City?
Tri najčešća odgovora na pitanje druga Ridiculusa iz gornjeg posta.
ridiculus:
--- Quote from: neomedjeni on 22-10-2018, 09:11:26 ---- Astro City, šta je to neka nova pašteta?
--- End quote ---
Najfinija, od one mitske irske ptice što može da bude na više mesta u isto vreme, i sa aromom različitih super-moći. Naravno, ne postaje se superheroj po konzumaciji, ali se dobije prilično dobar osećaj kako je biti jedan.
neomedjeni:
:lol: :lol: :lol:
Nego, bio sam do sajma, pazario ponešto i zabalio za mnogim naslovima. Ponuda stripova je ohrabrujuća, cene obeshrabrujuće, no to nas neće sprečiti da maštamo, a možda nas ohrabri da postimo.
Kupio:
- Monstrumesu (don't ask!)
- Ardalen (Prado)
- Lilit broj 18
Gledao čeznutljivim pogledom:
Mort Cinder
Betmen: Dvor sova
Miriklmen 1 i 2 (kompletan Murov i Gejmenov opus)
Ima još svašta nešto novo, ali da se ne bavimo stripovima koji možda hoće, a možda i neće izaći do kraja sajma.
Osim Skalpiranih 2. Prokleto mi se čitaju Skalpirani br 2.
Meho Krljic:
Taj Miriklmen mora da se kupi. To je savršenstvo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version