STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

Šta smo kupili i šta želimo da kupimo

<< < (3/9) > >>

ridiculus:
"The Nearness of You", priča koja je objavljena u svesci Astro City #1/2, je besplatna na ComiXologiji. To je kratka priča, ali... kako bih to rekao, a da apsurdno ne naduvam nečija očekivanja?  :idea: Posle nje nema u mom srcu mnogo mesta za druge priče podžanra "superheroji posmatrani kroz oči običnih ljudi". A sada bliža nego ikad ranije!!!

Poštovani domaći izdavači, šta je sa Astro City-jem?

neomedjeni:
- Astro City, šta je to neka nova pašteta?
- Ne uklapa se u naš izdavači plan, mi radimo samo Boneli.
- Si ti lud, ne mogu da uvaljam 500 komada Avendžersa za godinu dana, kome ću da prodam Astro City?

Tri najčešća odgovora na pitanje druga Ridiculusa iz gornjeg posta.

ridiculus:

--- Quote from: neomedjeni on 22-10-2018, 09:11:26 ---- Astro City, šta je to neka nova pašteta?

--- End quote ---

Najfinija, od one mitske irske ptice što može da bude na više mesta u isto vreme, i sa aromom različitih super-moći. Naravno, ne postaje se superheroj po konzumaciji, ali se dobije prilično dobar osećaj kako je biti jedan.

neomedjeni:
 :lol: :lol: :lol:

Nego, bio sam do sajma, pazario ponešto i zabalio za mnogim naslovima. Ponuda stripova je ohrabrujuća, cene obeshrabrujuće, no to nas neće sprečiti da maštamo, a možda nas ohrabri da postimo.

Kupio:

- Monstrumesu (don't ask!)
- Ardalen (Prado)
- Lilit broj 18

Gledao čeznutljivim pogledom:

Mort Cinder
Betmen: Dvor sova
Miriklmen 1 i 2 (kompletan Murov i Gejmenov opus)

Ima još svašta nešto novo, ali da se ne bavimo stripovima koji možda hoće, a možda i neće izaći do kraja sajma.

Osim Skalpiranih 2. Prokleto mi se čitaju Skalpirani br 2.

Meho Krljic:
Taj Miriklmen mora da se kupi. To je savršenstvo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version