STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

"Pošto nemamo temu o vestima..." E, sada imamo!

<< < (41/41)

dark horse:
Koliko se sećam, Darkwoodovo izdanje je išlo do Gajmenovog Golden Age Miraclemana, i nije davalo parčiće Silver Age Miraclemena koji su bili objavljeni.

Ovo što su sad Gejman i Bakinghem uradili jeste ceo Silver Age Miracleman iz početka.

Nisam siguran da će Gejman raditi i planiranog Dark Age Miraclemana, mislim da se od toga odustalo. Moguće da Meho zna više o tome.

neomedjeni:

--- Quote from: dark horse on 16-12-2022, 10:24:13 ---Koliko se sećam, Darkwoodovo izdanje je išlo do Gajmenovog Golden Age Miraclemana, i nije davalo parčiće Silver Age Miraclemena koji su bili objavljeni.

--- End quote ---


Davno sam čitao, sećam se da je Dw izdanje obuhvatilo ceo Murov opus i jednu zaokruženu Gejmenovu celinu koja se sastojala isključivo od kratkih priča. Mislim da je Gejmen započeo poslednji ili pretposlednji ciklus, kako god da se zvao, ali da su izašle samo dve sveske i da je onda, valjda zbog problema sa sporom oko prava, morao da stane.

Meho Krljic:
Pa ovo je sada završetak te priče. Tek kad se to završi kreću neke eventualne nove priče o Miraclemanu. Ne brinite, druže Neomeđeni.

Meho Krljic:
Imali su najbolju volju....
 
 
 AfterShock Comics files for bankruptcy with $10+ million owed

Meho Krljic:
Ovo je nekako bilo suđeno:

Jonathan Hickman's Next Big Marvel Project Will Bring Back the Ultimate Universe

Pošto je Hikman zaista i uradio poslednje zanimljive stvari sa UU, pre nego što je dobio ponudu da piše mejnstrim Avendžers, onda je fer da ga on i vrati u postojanje i nastavi tamo gde je stao.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version