FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO
Porodica (2021)
Labudan:
Apsolutno, možda je to trenutni osjećaj ali vjerovatno najbolja domaća serija u ovom milenijumu.
Ima tu nagovještaja od Tita do Vučića, Vuletić je u dvije noći fokusirao sve višedecenijske srpske krave.
Dr Watson:
--- Quote from: milan on 04-04-2021, 10:22:59 ---Meni je ovo najbolja domaca serija u poslednjih ne znam koliko decenija.
I ni jednog trenutka nisam video revizionizam, ono sto mislim da je osnovno Bojanovo polaziste je da se svi slazemo da su Milosevic i njegova porodica i saradnici bili jedno leglo zlocinaca koji su se na kraju svi izvukli.
Mnogo mi se dopada kako je Bojan prisao ovome, kao i sve njegove male autorske intervencije.
U prvoj epizodi mi je malo smetalo sto glumci imitiraju, ali sam se u drugoj vec navikao, i do kraja mi je ovo prva domaca serija koju sam zaista zeleo da gledam, koja je u meni budila svakakve emocije, serija u kojoj je Bojan uradio sve bas kako treba i kako bih ja uradio.
Iako govori o 2001. ovo je serija o 90ima, i o tome kako smo svi mi bili taoci i zrtve, a neki od nas i uzivaoci, te porodice koja nam je krojila zivote.
--- End quote ---
Potpis za sve. Ali sta sada, Kada su se svi zlocinci iz tog legla izvukli, i opet zare, i pale, isti likovi, samo ostareli, kamuflirani, umrezeni ...
Petronije:
Dragi moj Votsone, to sad nije tema. Nećemo širiti diskusiju u tom smeru, postoji dovoljno društveno - političkih tema na sagiti. Nego, Bata me je definitivno ubedio da pogledam jednu domaću seriju posle složne braće i srećnih ljudi.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Labudan:
Moja demagogija je uspjela! 8-)
Što bi reko Truman...
Meni ovo zaista dobro, ako te ne uhvati odma onda možda i neće.
Uskoro kreću posljednje tri epizode na rts.
tomat:
Kako nisu uložili neku kintu da Isakoviću prešminkaju ovaj mladež.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version