FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > HOROR DEŠAVANJA

SRPSKI HOROR KLASICI KOJE NISAM ČITO!

<< < (2/22) > >>

crippled_avenger:
Ja nisam čitao Nešića, jesam li mnogo propustio...?

Ghoul:
onda kada nije bezočno derivativan, nešić je super.
u svakom slučaju, čak i kad previše sliči svojim zapadnim uzorima, ima oštriji EDGE od finog i uglađenog ota, koji je –po meni- prosto SUVIŠE fin i dobar dečko da bi pisao ubedljiv HOROR.

još nešto vezano za mićinu sugestiju:
1. rado bih na listu stavio ljubu, samo da ima objavljenu horor KNJIGU koja se mogla naći bilo u knjižarama bilo putem pretplate, ili oboje.
to isto važi i za i. bakića, a. markovića, d. tuševljakovića, t. jora… avaj, ta opskurna izdanja u 20-30 primeraka nisu i ne mogu se tretirati kao ozbiljna KNJIŠKA izdanja.
2. ako bih načinio izuzetak za ljubu, to bi totalno narušilo koncepciju liste, jer ako bih spec. izdanja emitora tretirao kao knjige, onda bih umesto nakota radije stavio skrobonjin SVETI RAT (ako uzmemo dark chest of wonders edition, u 50 primeraka, i pravimo se da je to kratki roman), a umesto CIPELA bih radije stavio otovu KLAUSTROFOBIČNU ŽAOKU (dark chest of wonders edition, u 50 primeraka, i pravimo se da je to kratki roman), itd.
a onda se na to pojavi neki autor iz offa i kaže: 'aha, stavili ste sve ove BEOGRADSKE fensi šmensere na listu, a gde je moj horor roman objavljen u 50 primeraka u izdanju doma kulture gornje međurovo?'

Meho Krljic:
Hm, nema Srbskog Psiha na listi, SKANDALOZNO, mada mislim da smo se složili da i nije u pitanju horor roman... A ja od svega ovoga jedino jesam čitao Pekića, Skrobonju & Ognjanovića.

Bab Jaga:

--- Quote from: "Meho Krljic" ---A ja od svega ovoga jedino jesam čitao Pekića, Skrobonju & Ognjanovića.
--- End quote ---


Isto + Oltvanjija

Джон Рейнольдс:

--- Quote from: "Kastor" --- Sa spiska sam čitao samo Glišića, Pekića i Ghoula. Isto kao i Harvi. Brinem se.
--- End quote ---


Isto i ja!

Da li je još neko primetio, a to se u ove dve teme pokazalo, mnogi nisu čitali iste stvari?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version