NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

Sinovljevi tripovi...

<< < (4/167) > >>

Lord Kufer:
Priča zapravo ima dve teme (trebalo bi). Jedno je ludilo bolnice, a drugo ludilo pacijenta. Ta dva ludila dolaze u međusobni odnos, koji može da bude veoma svakakav: od čistog međusobnog nasilja, do čiste komedije, pomešano prema ukusu i veštini pisca.
Mislim da ne bi trebalo da se potroši samo na specifičnom načinu artikulacije, već treba da artikuliše uzrok i način na koji sve to funkcioniše. (Kao, recimo, u poznatom delu "Kvaka 22").

Ne vidi se u početku zbog čega je pacijent stigao na kliniku. Nije valjda zbog noge stigao do LL?

Ne vidi se ni zbog čega problem s nogom (to je samo u spekulaciji "od buljuk lekova"). Problem može da bude i kičma, izležavanje, itd.

angel011:
Dobro ti je ovo, Sine. Ima tu gramatičkih i pravopisnih grešaka, ali s obzirom na naratora ne smetaju, daju autentičnost. Teraj dalje, sređuj posle.

Ygg:

--- Quote from: angel011 on 08-01-2010, 19:31:18 ---Teraj dalje, sređuj posle.

--- End quote ---
Taj rad! :|

Ghoul:
sine, ovo je izvanredno: ti znaš da sam ja od starta podržavao tvoje pisanje svake vrste - da, tvoje mini-tirade o doku-filmovima takođe računam - a ovo je potpuno prajsles, duguješ budnom čovečanstvu JOŠ OVOGA, a kao što ti neko već reče - ne zamaraj se s padeži, pravo pisi, gramotike i ostala sranja - piši iz duše, kao što ti lepo već ide, a ima ko će to da sređuje kasnije, gde zatreba.

znači, teraj dalje!

Son of Man:
@Rejnoldse - ovo je takav rad da moze samo tako da se pise, dakle u dahu, a odlicna ideja ovo za dijaloge.  :D

@Lord Kufer - nema sta tu da se razresava situacija, to mi se zaista dogodilo bas tako i samo tako, ne mogu da sad tu mrsim ako vec postoji rad, a slazem se da moz malo da se sredi, da onaj koji cita zna sta me dokusurilo, mada kolko sam ja skontao cim su me vezali meni noga vise nije mogla da igra po svom i malo me injekcija doradila i ja sam bio realno u komi. I naravno da ne treba da se vidi zasto je pacijent u bolnici na pocetku, ne mogu pobogu da otvaram sve karte, nego lagano, u pocetku ljudima nije jasno sta se desava i gde se nalazim a onda lagano ubacujem podatak po podatak kao sto sam i uradio.

@scallope - de ja znam brate koja injekcija me dokusurila, pa jbte zar se ne vidi iz teksta da sam bio u totalnom haosu, samo 2 puta u zivotu mi se takvo nesto desilo, bio sam u fazonu samo da mi to prestane uzecu, uradica sta god...

Uch'telj je objasnio a takva podrska mi najvise znaci ! Hvala. xwink2

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version