NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > NIGHTFLIER'S BOOKSPACE
Nightflier u "Zabavniku"
Mme Chauchat:
Izašao članak, vrlo je lepo ilustrovan a Bobova parafraza Poljupca je i na koricama :)
Nightflier:
Jeste. :D Malo sam razočaran pošto nisu zbog prostora objavili čitav članak, iako su naručili dvostruko duži, a i trebalo je da bude na crnoj pozadini i samo s Bobovom ilustracijom. Ali svejedno - "Zabavnik" je "Zabavnik". :) Srećan sam kao štene.
Dobrotvor:
Dobar ti je tekst.
Od nabrojanih knjiga čitao sam Intervju sa vampirom koji je budalaština. Sumrak me ne zanima. Svidela mi se L. Hamilton, šteta što neće biti i ostalih knjiga o Aniti Blejk. Ove ostale ne znam da li mogu da se nađu na srpskom.
Nightflier:
Hvala. Na blogu sam objavio dodatak tekstu. "Laguna" će objaviti koješta nešto vampirskih romana, a trebalo je i IPS, ali ne znam šta je s njima. Možda i ubedim nekoga da ponovo krene s Anitom, samo što su prava za nju užasno skupa.
Dobrotvor:
E ne pominji mi IPS. Kupio sam njihovog Konana, koji ima milion štamparskih grešaka, plus u dve priče bukvalno nedostaje 6-7 pasusa.
Koliko sam čuo Grešna zadovoljsta su se loše prodavala pa zbog toga nema nastavaka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version