DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...
Dušmane, reaguj! (ili nemoj, baš me briga!)
Meho Krljic:
Here's how long various drugs stay in your body
lilit:
01.07.2016. rehoh "soon" i naručih, 09.11.2017. se to "soon" materijalizovalo. nas-rofl
ramona je putovala tamo-ovamo preko raznih kontinenata, i napokon stigla kući.
sreća, radost! :lol:
Meho Krljic:
Da li je gori alkohol ili marihuana? Razum kaže: oboje, ali šta kaže, hm, nauka?
https://amp.businessinsider.com/alcohol-marijuana-which-worse-health-2017-11
Petronije:
Relativno korektan "naučni" članak. Ja na stvari gledam iz malo drugačijeg ugla. Ako se svi složimo da ne treba preterivati ni u seksu i pecanju, a ne u duvanju i alkoholisanju, u smislu da ne treba brinuti o zdravlju nekoga ko nema mere, jer je svakako rešio da se dokusuri, zanimljivije mi je da analiziram kako povremeni i stalni korisnici THCa i alkohola deluju na svoju okolinu, koliko su opasni, kako je sa njima raditi, živeti, i slično. Tu su po meni duvači u prednosti, ajde ovi rekreativci, tu može biti raznih varijacija, ali hard core alkos je zlo. Više mi ima smisla poređenje alkohola i heroina, tu je već mrtva trka.
Meho Krljic:
In a new episode of “Buried Treasure,” a regular feature of the Yahoo News podcast “Skullduggery,” Michael Isikoff and Daniel Klaidman interview historian and journalist Stephen Kinzer, the author of the new book “Poisoner in Chief: Sidney Gottlieb and the CIA Search for Mind Control.” It’s a biography of the man behind MK-Ultra, a chemist named Sidney Gottlieb, who also devised poisons the agency used to try to assassinate foreign leaders such as Fidel Castro and Patrice Lumumba. What follows is an edited transcript of the interview.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version