DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Liga Šampiona

(1/74) > >>

Albedo 0:
pa jebote ovo nije normalno

Je li ko gledao Milan - Totenhem?

Milan usrao neviđeno, igraju bre kao Partizan, dobor je jedino što još ne igraju kao Zvezda.

Poništen čist gol Ibrahimovića, Krauč polomio lobanju Abijatiju i ništa... trebali su da ga odrobijaju bre.

Sutra Barselona - Arsenal.

Petronije:
Koje godine je igrana ta utakmica?  :mrgreen: U ovoj danas je pobedio kvalitetniji i ozbiljniji tim. Flamini je trebao u zatvor, onaj debil Gatuzo da ne pricam. Ibra dao gol iz cistog ofsajda, odgledaj ponovo pregled. Jedino oko cega se slazemo je da Milan nikad nije bio gori, sto govori i o kvalitetu kalca. Totenhem je za klasu bolji tim.

Albedo 0:
Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

Melkor:

--- Quote ---Hari Rednap ima problema sa povredama igrača jer su trenutno van tima Junes Kabul, Ledli King, Rafael Van der Vart, Geret Bejl, Luka Modrić i Tom Hadlstoun. Najveća briga su svakako izostanci dva najbolja igrača tim, Van der Varta i Bejla koji su najzaslužniji za sjajne igre Totenhema u proteklom delu sezone.
--- End quote ---

Petronije:
^Uze mi rec iz usta :) Stim sto je Vart igrao, Modric je sveze oporavljen. Jedno je sigurno, Bata je zestoki fan Milana, sto postujem :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version