Suprotno svim očekivanjima, forumi kao forma počinju pomalo da se vraćaju. Naravno, neće nikada biti jaki kao pre 15 godina, ali se ispostavilo da su mnogo stabilniji na duge staze. Fejs je za ćaskanje na dnevnom nivou i mnogima smeta što njihova pisanija već posle dan dva padaju u zaborav.
Naravno, sve to nema nikakve veze sa Znakom sagite koji je tu gde je svakako mojom krivicom/zaslugom, ali tako je kako je. Ceo život sam navikao da trpim i dobro i loše zbog svojeglavosti i neuklopljenosti.
Bilo kako bilo, upravo ove nedelje je završna faza postavljanja nove verzije sajta Znak sagite, gde će biti mnogo više portalskih stvari, gde će zainteresovani pojedinci dobijati određen pristup za kačenje tekstova i koječega, pa sve to možda podigne pomalo interesovanja i na samom forumu.
Ima ona srpska: Blago gostima, mogu da odu kad požele, a ja nemam kud. Znak sagite je moje čedo od početka i tako će biti do kraja. Onima koji ostanu sa mnom ne mogu da obećam da neće zažaliti zbog toga, ali siguran sam da je sa mnom sve razvučeno preko svake mere, i kad je dobro, bolje je nego igde i kad je loše, gore je nego igde.