Kako god, mogu slobodno da kazem da mi je drago. Cinjenica je da nismo pobedili u 2 utakmice ekipu koja bukvalno ne postoji na terenu. Nikakve sumnjive sudijske odluke to ne mogu promeniti. Cinjenica je i da smo dali 2 gola iz igre, jedan u gostima, i da opet nismo prosli dalje, sto opet mnogo govori o nama. Djura izjavljuje kako su potrosili 4 miliona na pojacanja, iako su po mojoj proceni potrosili 2, naspram zaradjenih 25. Sve je dakle jasno, politika uprave je da se ulaze taman toliko da se bude bolji od Zvezde, koja je u nikad goroj situaciji i gorem stanju, sto Djuri i ekipi savrseno odgovara. Na sve optuzbe kako su razliku izmedju ulozenog i zaradjenog stavili u svoj i ciji vec treba dzep oni ce se braniti time kako su (jedva) pobedili zvezu svaki put ove sezone, i osvojili prvenstvo Srbije. Naravno sledece godine ponovo u krug, prodaja svega sto vredi, vracanje par igraca koji nisu valjali ni kad su otisli, puna usta lige sampiona i pojacanja i toga kako smo najbolji u Srbiji. O Stanoju ne vredi ni trositi reci, ocigledno je da se on tu apsolutno nista ne pita. Mrzi me da analiziram utakmicu i ko je kako igrao, i zasto je uopste igrao itd. besmisleno je, uopste nije u tome poenta. Planiram da bojkotujem i FK Partizan dok se situacija ne promeni, isto kao sto bojkotujem i reprezentaciju. Ostaje samo kosarka zbog koje se vredi nervirati.