DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...
Feministički kutak
Albedo 0:
Q: How many women does it take to change a light bulb?
A: Just one. She holds it still and waits for the world to revolve around her.
Ghoul:
--- Quote from: D. on 31-10-2013, 21:32:38 ---http://www.voxfeminae.net/treba/pogledati/2394-ene-i-filmovi-strave-najbolji-horor-filmovi-enskih-redateljica
ŽENE I FILMOVI STRAVE: 15 HOROR FILMOVI ŽENSKIH REDATELJICA PIŠE // Vanja Veršić[/color]
Izvor: Flavorwire
--- End quote ---
a šta to "PIŠE Vanja Veršić" kad su listu preuzeli i PREVELI i izvor skroz dole najsitnijim slovima stavili? :roll:
ova lista se u izvorniku naziva 15 Fantastic Horror Films Directed by Women pa mi je baš zbog tog epiteta 'fantastic' malko zasmetala (jer samo 2-3 su fantastična, ostatak je negde oko proseka, ili ispod njega).
zato je došlo do moje diskusije sa srpskom horor divom, jovankom vučković, čiji je kratkometražni isprdak stavljen na kraj kao bonus jer nisu imali šta dugometražno da stave (tj. imali su ali se nisu setili).
ona je prvo histerično planula, pa se pokajala, pa pobrisala postove i anfrendovala me - ali ne pre nego što sam to sačuvao za naredna pokoljenja!
evo, pogledajte, nije nezabavno! :)
Josephine:
Ne znam. Ja nekako imam problem da ozbiljno shvatim lika koji dodaje komentar "cool" na svoj fejsbuk koment.
Джон Рейнольдс:
Не знам. Ја, пак, некако имам проблем да озбиљно схватим ликушу која дрпи туђу листу и потпише се изнад ње пуним именом и презименом.
angel011:
Ženske redateljice?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version