DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

The Crippled Corner

(1/3011) > >>

crippled_avenger:
Tema THE CRIPPLED CORNER zamišljena je da bude mesto okupljanja čitalaca, ljubitelja i profesionalaca vezanih za lik i delo Crippled Avengera. Postavljanje jednog ovako obimnog i razgranatog projekta na internet zahteva dugotrajan rad velikog broja ljudi, dobru koordinaciju i određeni redosled koraka. Sama početna postavka se otegla mnogo više od prvobitno predviđena tri meseca, ali urađeno je zaista mnogo na prikupljanju materijala i sada predstoji strpljivo razvrstavanje svega toga.
Nema drugog načina da se sajt koji treba da sadrži 20000 stranica tekstova, hiljade fotografija i desetine hiljada bibliografskih podataka postavi osim da se krene u postupno ispunjavanje, sloj po sloj, od kroki postavke do verovatno nikad dosegnutog konačnog oblika.
Nadam se da će vec do kraja ove godine, tema THE CRIPPLED CORNER za ljubitelje svih pojavnih oblika Crippled Avengera postati nezaobilazni kutak za prikupljanje infomacija, nabavku traženih naslova i Crippleovih blagoslova ili naprosto ćaskanje sa slicnomišljenicima.

crippled_avenger:
Vic za English-speaking crowd:

A little girl goes to see Santa in his grotto
Santa: "What do you want for Christmas little girl?"
Girl: "Barbie and GI Joe please"
Santa: "Are you sure? Barbie usually comes with Ken?"
Girl: "No, she comes with GI Joe - she fakes it with Ken".

otaku:
hoce li biti golisavih slika avengerovih  :D

za prvi sloj, predlazem recept: kako skuvati supu od avengera, a da on sto duze ostane ziv?

ko da najbolji predlog, avenger mu pokloni jednu svoju carobnu dlaku iz nosa da moze da ga prizove svaki put kad mu zatreba avengerov savet, tako sto istu tri puta protrlja.    :!:
nadam se da je planirana i aukcija avengerovih stvari: cvikeri, daljinski upravljac, kompjuter, diskovi, knjige, donji deo pidzame... :D

svakom desetom posetiocu kornera, avenger mora da dozvoli da ga dodiruje.  xtwak

crippled_avenger:
golisave slike ce biti zakacene kada pocnemo sa akcijom, OBUCITE AVENGERA, koja je deo siroke marketinske akcije lansiranja modne linije SAGITA WEAR.

O tome je izdato i sledece saopstenje:

SAGITA WEAR je koncipiran kao linija garderobe za dinamicne mlade ljude, ljubitelje savremene pop kulture. Odeca ce biti komforna, sa velikim dzepovima u koje mogu stati predmeti dimenzija dzepne knjige, VHS kasete, CDa i DVDa.

U prvom izdanju ce izaci pantalone, dzemperi i kape sa logom SAGITA WEAR, kao i benkice za decu do 24 meseca (po americkom standardu).

Dizajneri SAGITA WEARa za sledece mesece planiraju izdavanje i LIMITED EDITION serija poput OTAKOOL posteljine, GHOULIEWEIRD ruksaka i CRIPPLE naocara za sunce.

SAGITA WEAR ce biti distribuiran preko sajta www.znaksagite.com odnosno u prodavnicama IPS u Srbiji i Crnoj Gori.

crippled_avenger:
Gledao sam neki crnacki flick RIDE OR DIE. Privuklo me je ime reditelja Crag Ross Juniora koji je svojevremeno odradio poneki ozbiljan exploitation. Nazalost, RIDE OR DIE, pripada prilicno neinspirisanom kljucu soft neo-noira, u kome netalentovani tipovi pokusavaju da postignu visine Ben Ramseyeve scenaristike (THE BIG HIT, LOVE AND A BULLET). Iako bljestava fotografija i sporadicno inventivni rakursi cine da se ovaj film proguta, prosto me cudi koliko se vise nisam zgadio na ovako nekoherentan i neambiciozan komad.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version