DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

Epidemija zvana Naomi

(1/1)

Spider Jerusalem:Izleda da su naucnici blizu otkrivanja uzroka za bizaran virus koji je izazvao transformaciju te malene, talentovane glumice Naomi Watts u "najseksipilniju zenu na planeti".
Prelepa Naomi je, da podsetimo, sad potpuno van kontrole od toga da postane globalni seks simbol.

"Naomi Watts je sada prepoznata kao velika seksualna opasnost" - kazu toksikolozi. "Ona ispoljava seksipil na bar deset razlicitih podrucja, a to tesko da je za ikoga dobro. Seksipil koji izlazi samo iz njenog dupeta je dovoljan da snabdeva nuklearnu fabriku, ako ne i da resi energetsku krizu. Na svetu prosto ne postoji dovoljno ljudi koji bi absorbovali njenu seksualnost i, ako se ovaj ekspanzivni trend nastavi, Naomi ce morati da bude "iskljucena".Glumici je savetovano da malo vise "paradira" u javnosti kako bi se nesto od ovog ekscesnog seksa stavilo u konstruktivne svrhe, ali zasada, lek je prouzrokovao samo jos vise problema.
Brakovi se raspadaju, seksualni zivot na planeti rapidno opada na gotovo nultu tacku, i muskarcima sirom sveta bolju supstituciju predstavlja samozadovoljavanje uz video-kasetu The Ringa, Mulholand Drive-a ili neke od epizoda serije Dawson's Creek gde je Naomi Watts videla svoj televizijski debi.Reziser David Lynch, koji je, podsecamo, uzeo za glavnu glumicu u svom poslednjem filmu Mulholland Drive, odakle je i ovaj fenomen seks-lavine i potekao, pitan je da prokomentarise i izjavio da je "cim je video, znao, ali nije mogao da se suzdrzi".

"Deo mog uma mi je govorio da to ne ucinim, da je ne uzmem za film, da mislim na prosperitet covecanstva i kakve ce sve turbulencije izazvati njena pojava u Holivudskom filmu, ali, neka nevidljiva sila me je na to primorala. Licno sam mislio da, jos od Lost Highwaya niko vise i ne gleda moje filmove, a pravo da vam kazem, o covecanstvu bas i nemam neko pozitivno misljenje..."
Za sledecu nedelju je najavljen protestni mars zena na Washington, D.C. novoosnovanog globalnog sindikata What Makes Naomi So Special, Huh?! (WMNSSH!?) sa ciljem da se suzbije dalje pojavljivanje u javnosti nesrecne glumice.
Naucnici nam bas i ne ulivaju nadu. "Uradili smo sve sto je bilo u nasim mogucnostima, ali prosto, zena izgara previse seksa i izgleda da oko toga vise niko ne moze nista da uradi. Ona sagoreva cvoj citav zivotni vek seksualnosti sve u samo par godina. Po ovom trendu, postoji blaga sansa da je niko nece naci privlacnom za oko osam godina. Sve se isto desava kao sa Debrom Hari pre dvadeset godina i Nauka samo moze da gleda u ocaju dok jos jedna nevina zena podleze pritisku."

(Izvor: Sedmi kontinent)

Navigation

[0] Message Index

Go to full version