Da, video sam. Izmenili su i dungeone, tako da se sada mogu brže pretrčati.
Ništa od toga nije ono što su zapravo igrači tražili. Traženo je da dungeoni ne budu toliko repetativni, a ne brži za prelaz. Moja procena je da će, kao i obično, u vreme release-a necromancer i sorcerer i dalje biti dve najmoćnije klase, i pored nerfa. Redovno to rade, pokušavaju narodu ugoditi, ali tako da se niko ne naljuti.
Inače, završih u D3 juče Alter of Rites, jer mi je dropovao i šesti primal. Sad sam 1300 i neki paragon, i opušteno završavam solo GR 130 u svakom pokušaju. Ne znam da li ću imati strpljenja i vremena da igram ovu sezonu dovoljno dugo da solo završim i GR 150.
Najveći problem u Diablo igrama po meni su cheateri. Na Playstation je to baš bolesno, juče mi ušao u igru lik sa Paragon 20,000 sa još jednim drugarom cheaterom. Jedno sat vremena sam igrao GR 150 sa njima dvojicom i uspeo da dignem jedan od legendary gemova na max 150ti nivo, plus digao paragon za 100 nivoa. Sve to jer je na Playstation dozvoljeno da se učitava save, a onih ih modifikuju verovatno nekakvim editorima. Plus su igrali sa botovima, što postoji i na PC, igraju dan i noć, a nisu ni za kompjuterom. Sve to kvari ugođaj igre, večno su top liste najboljih u sezoni ispunjeni cheaterima, a ne vidim da to u Blizzardu ni pokušavaju da poprave.