Author Topic: Liga Šampiona  (Read 85985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

• Guest
Liga Šampiona
« on: 16-02-2011, 00:07:07 »
pa jebote ovo nije normalno

Je li ko gledao Milan - Totenhem?

Milan usrao neviđeno, igraju bre kao Partizan, dobor je jedino što još ne igraju kao Zvezda.

Poništen čist gol Ibrahimovića, Krauč polomio lobanju Abijatiju i ništa... trebali su da ga odrobijaju bre.

Sutra Barselona - Arsenal.

Petronije

• 4
  • 3
Re: Liga Šampiona
« Reply #1 on: 16-02-2011, 00:28:45 »
Koje godine je igrana ta utakmica?  :mrgreen: U ovoj danas je pobedio kvalitetniji i ozbiljniji tim. Flamini je trebao u zatvor, onaj debil Gatuzo da ne pricam. Ibra dao gol iz cistog ofsajda, odgledaj ponovo pregled. Jedino oko cega se slazemo je da Milan nikad nije bio gori, sto govori i o kvalitetu kalca. Totenhem je za klasu bolji tim.

Albedo 0

• Guest
« Reply #2 on: 16-02-2011, 00:39:56 »
Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #3 on: 16-02-2011, 00:45:19 »
Hari Rednap ima problema sa povredama igrača jer su trenutno van tima Junes Kabul, Ledli King, Rafael Van der Vart, Geret Bejl, Luka Modrić i Tom Hadlstoun. Najveća briga su svakako izostanci dva najbolja igrača tim, Van der Varta i Bejla koji su najzaslužniji za sjajne igre Totenhema u proteklom delu sezone.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 16-02-2011, 01:01:04 »
^Uze mi rec iz usta :) Stim sto je Vart igrao, Modric je sveze oporavljen. Jedno je sigurno, Bata je zestoki fan Milana, sto postujem :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #5 on: 16-02-2011, 01:40:09 »
Nesta, Sedorf i Gatuzo najmanje tri nedelje van terena
 24. 01. 2011. - 23:24h

A sva trojica su igrala večeras, dakle oni tek oporavljeni, na Sidorfu se vidjelo da nije ni trebao da igra, dok su van der Vart i Modrić igrali potpuno spremni.

Dakle, Milanu nedostajalo 6 igrača + ova trojica nedovoljno oporavljenih.

Ne pokušavam ja da ih branim, igrali su očajno i nisu zaslužili ni pobjedu ni remi, samo skoro svi ključni igrači Totenhema su bili spremni, a Milana nisu, i to je to. Milan je povrh toga matora ekipa, a danas nije imala nijednog tvorca igre, sredina terena je bila užas.

Budući da i Gatuzo ispada za revanš, Ambrozini i Boateng pod hitno moraju da se oporave, mada mi ne bi smetalo i da Emanuelson zaigra.

U svakom slučaju, Milan ima da dominira sljedeće godine, FORZA MILAN! :lol:

Van Bomel i Kasano kidaju u italijanskom prvenstvu, ovaj Robinjo je totalni duduk u odnosu na Ronaldinja, ali ova dvojica jebu kevu. Tako da je sljedeća godina naša :)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #6 on: 16-02-2011, 14:34:11 »
Mozda cete da kidate u kalcu, u evropi vam je realni domet osmina/cetvrt finale sa ovom "prosek 35 godina" politikom. Mada vam je i kalco pod znakom pitanja ako se neki Murinjo opet prihvati Intera jer oni imaju najjaci tim u Italiji vec godinama.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
« Reply #7 on: 16-02-2011, 19:22:03 »
Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

Jesmo mi gledali istu utakmicu? Pa Flaminiju bih dao zabranu igranja godinu dana zbog onog starta samo. Pogledaj snimak bolje. Sa obe noge je ušao, namerno, istinski divlje. Mogao mu je polomiti obe noge, ladno.

Albedo 0

• Guest
« Reply #8 on: 17-02-2011, 00:01:03 »
Ali start je bio na loptu, obojica su išli na loptu, nije bila Ćorlukina. Jebiga, za mene to nije crveni karton kada je lopta trebala da ode u aut.

Doduše, što se kartona tiče sudija je bio prilično blag, a mogao je Totenhemu da podijeli par u prvom poluvremenu.

Večeras bar Arsenal dobio kada je Partizan opet zasr'o, sad se sjetio u 4. kolu u gostima da počne da igra košarku.

Samo da izbace Barselonu bilo bi super.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
« Reply #9 on: 17-02-2011, 00:04:32 »
Ma ne sporim ja da su obojica išli na loptu, ali koliko sam upoznat, po pravilima fudbala ne sme se sa dve noge startati. A tek sa dve noge na onakav način... Da se razumemo, ja ne navijam za Totenhem, nego samo kažem da nije realna tvoja izjava da start nije za crvendaća :)

Arsenal je odigrao finu tekmu, samo se bojim revanša...

Albedo 0

• Guest
« Reply #10 on: 17-02-2011, 00:16:49 »
Pa nije bio start na Ćorluku, samo to kažem. Da je bio start na Ćorluku bio bi crveni.

nije problem za koga navijaš, samo kažem, lopta nije bila Ćorlukina pa da je ovaj krenuo da mu je oduzme, već su obojica trčali ka njoj, a ni Ćorluka nije baš krenuo naivno, pogledaj i sam, da je stigao prvi to bi bio direktan udarac u Flaminija, a ne preko lopte kao što je bilo.

Flamini Horror Tackle on Corluka + Gattuso First Push on Joe Jordan

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #11 on: 17-02-2011, 00:31:58 »
Roma primila 3 komada kuci, jako lose odigrana odbrana. Osrednji Sahtjorovi brazilci ih raskantase.

дејан

• омнирелигиозни фанатични фундаменталиста
  • 4
  • 3
« Reply #12 on: 17-02-2011, 10:51:56 »
црвени ко врата
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

• Guest
« Reply #13 on: 17-02-2011, 11:41:38 »
hehe dobro, neka bude, a onda i Krauču crveni još u prvom poluvremenu

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #14 on: 09-03-2011, 00:04:49 »
Kakav los mec, Venger hoce dalje bez Arsavina u prvom timu i bez suta na gol, sudija dao crveni a realno nije morao, Buskets zmuri dok igra glavom, Vilja opravdao ulogu najveceg cobanina koji je zadnjih 10 godina igrao u spicu Barselone (Zlatka ne racunam, on je van konkurencije)...Roma ocekivano.

Albedo 0

• Guest
« Reply #15 on: 09-03-2011, 15:08:00 »
Arsenal pokrale sudije. Crveni za Persija i prilično mlitav penal. To je nedopustivo, hajde da kažemo da je takav sudijski kriterijum, a li onda je i barselona zaslužila par žutih a nije dobila nijedan.

Tako se ne sudi vrhunska utakmica, da dva puta oštetiš veliki tim u prilično sumnjivim situacijama. I opet je zamalo bilo 3:2 i Arsenal bi prošao dalje. Samo da bi Barselonini separatisti prošli.

Večeras će Milanu trebati sreće kurate, ali ako ubaci odmah tri napadača mogao bi nešto da postigne.
Bejl je spreman, i Totenhem će napadati sa lijeve strane, Abate ima da se namuči sa njim, ali zato se čitava lijeva strana otvara i Robinjo bi morao da navuče par igrača, što bi Pato i Ibrahimović napokon morali da iskoriste.

Samo da se i oni ne ukenjaju kao Arsenal, a ne bi trebali jer Totenhem je slabo odigrao i u Milanu i dao gol nekim čudom.

FORZA MILAN! :lol:

shrike

• 4
  • 3
« Reply #16 on: 09-03-2011, 18:44:01 »
...Milan je jači nego u prvoj utakmici, ne igra Gatuzo.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Albedo 0

• Guest
« Reply #17 on: 09-03-2011, 19:32:01 »
ali igra Flamini! :lol:

doduše, lupio je Ćorluku, pa mu se sve prašta

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #18 on: 09-03-2011, 23:36:18 »
Totenheeem!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

• Guest
« Reply #19 on: 09-03-2011, 23:50:06 »
Bruka i večeras, kao što neko reče ovo više ne mora da se zove Liga šampiona već Ljiga šampiona.

Krauč napravio 10 faulova a nijedan karton, laktom gađa ljude u glavu, samo potvrđuje ono što sam rekao o njemu prije 3 nedjelje, konjina kojoj treba neko noge da polomi. Prošli put Abijatijevu glavu, sada Silvinu kičmu, mada nije ni druge štedio.

Totenhem odigrao kukavički, da ne kažem pičkasto, sve je to Murinjova filozofija anti-fudbala, i neće to dugo trajati.

Milan sa par pojačanja ima da dominira sljedeće godine.

A Totenhem treba da dobije Barselonu da ga nakanta samo tako. Bruka.

Sad još samo Moratijev Inter da potplati sudije da mu nekako pomognu da prođe Bajern pa da pokopaju Ljigu šampiona.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #20 on: 10-03-2011, 00:15:32 »
Bato ti si najneobjektivniji navijac jednog stranog kluba koga sam upoznao na internetu :mrgreen: Pa Milan je godinama prolazio u "Ljigi" sampiona upravo tom "povedemo jedan nula a onda bunker" taktikom.

Albedo 0

• Guest
« Reply #21 on: 10-03-2011, 11:55:00 »
Pre će biti da je Inter tako prolazio, nikad Milan :lol:

pa nije Totenhemova taktika bila povedemo pa bunker, već bunker pa bunker, a gol dadoše kada je Milan napadao sa 9 igrača, kada je i Nesta krenuo u napad, mislim ovi su redefinisali bunker, Rednap zajebao i Murinja.

nije odigrao normalno poluvreme pa to ti je. Milan je ipak znatno otvoreniji tim, pa primao je tri komada od Mančestera i Liverpula.

Ali matori su, treba im još 3-4 pojačanja, koja koliko čujem dolaze u junu i razbijamo :lol:

Da je juče Bajern igrao uvalio bi Roben bar jedan gol.

Što se mene tiče, sramotno

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #22 on: 10-03-2011, 22:04:57 »
Jeste ovo protiv Milana lose bilo, ali gledao sam obe utakmice sa Interom i nekoliko u premijer ligi, strasan su tim, trce kao ludi i igraju napadacki (kad hoce :))

Albedo 0

• Guest
« Reply #23 on: 10-03-2011, 23:21:22 »
pa to i jeste problem, oni su bili domaćini a igrali su ovako, imajući u vidu kako su igrali protiv Intera ovo je još veća bruka

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #24 on: 15-03-2011, 23:43:08 »
Ja volim Inter, a ti? :-)

Albedo 0

• Guest
« Reply #25 on: 16-03-2011, 10:19:03 »
Inter odlično odigrao i zasluženo prolazi (za razliku od prošlogodišnjeg finala) i pored ofsajda kod prvog gola, jednostavno Bajern nije smio onako da igra i ko mu je kriv.

Mislim da je to i do nesuglasica van Gala sa upravom, jer je tek javljeno da na kraju sezone napušta Bajern, a koji moj je onda i počinjao kad se sljedeće godine pripremaju za finale u Minhenu, to je trebala biti Bajernova godina, dakle Van Gal kao da je igrao da izgubi ovu utakmicu.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #26 on: 16-03-2011, 22:38:16 »
Taj ofsajd, to im je za proslu sezonu kad su sramno prosli tada fenomenalnu Fjorentinu zahvaljujuci golu u gostima iz ofsajda kojeg bi i Babarogic Zvezdi ponistio. Eto je pokidao, neverovatan igrac. Nikad mi nije bilo jasno koji su bili motivi celnika Barselone da ga onako najure i jos doplate 40mil za Zlatka. Tu nisu bila cista posla sigurno, niko sa gramom mozga u glavi ne bi oterao onakvog majstora koji je btw. dao golove u oba finala LS koje su dobili sa njim.

Albedo 0

• Guest
« Reply #27 on: 17-03-2011, 00:30:05 »
pa čovjek gledao Ibru kako puni mreže neki nižerazrednim žabarima pa se prevario

Ibra nijednu kvalitetnu utakmicu protiv jake ekipe nije odigrao

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #28 on: 17-03-2011, 19:05:48 »
Ma da, jedino sto zna to je pimpovanje zvake :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #29 on: 17-03-2011, 19:11:21 »
Naravoučenije: Nikad ne kupuj bosanskog Šveđanina!

A kako se stvari kristališu, rekao bih da je Čelzi favorit za titulu.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #30 on: 06-04-2011, 10:00:41 »
Au, al' ga popuši Inter.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #31 on: 06-04-2011, 10:32:11 »
Nije jedini. Ja sam igrao na golove 3-5, cekao sam 12k dinara...  :x
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #32 on: 06-04-2011, 10:40:10 »
Ja sam igrao siguricu, čistog keca na Inter :!: A da ne bude kako samo igram na favorite, odigrao sam X2 na Totenhem. Danas čekam Šahtjor protiv Barselone i Mančester protiv Čelsija.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #33 on: 06-04-2011, 10:55:37 »
Ja sam igrao siguricu, čistog keca na Inter :!: A da ne bude kako samo igram na favorite, odigrao sam X2 na Totenhem. Danas čekam Šahtjor protiv Barselone i Mančester protiv Čelsija.
:D
Odlucio sam se za obe iz X u domacina. Moram da se vadim...  :!:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #34 on: 06-04-2011, 14:22:59 »
Harvi, obaveštavaj nas i dalje šta igraš. Svaka pomoć je dragocena.
Mica

Albedo 0

• Guest
« Reply #35 on: 09-04-2011, 20:39:17 »
jebote ako ova LŠ nije namještena.... da u četvrtfinalu ljudi primaju ovolike golove.

Ako ništa drugo, mislim da na kladionici u utorak ne može da se omaši

Šahtjor, Inter i Totenhem će dobiti nekom minimalnom razlikom, ostali timovi se neće zamarati. Ja bih čak igrao i Čelzi dvojku.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #36 on: 13-04-2011, 23:59:31 »
Ne secam se da je 1/4 LS ikad bilo zanimljivije :mrgreen:

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #37 on: 14-04-2011, 00:41:44 »
Šahtjor, Inter i Totenhem će dobiti nekom minimalnom razlikom, ostali timovi se neće zamarati. Ja bih čak igrao i Čelzi dvojku.

Bato, mogao bi i ti češće da se javljaš  :)

Mica

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #38 on: 14-04-2011, 01:08:10 »
ovo je bilo smesno...onaj Inter ne moze da se sastavi...pa ja bih vodio tim bolje od Leonarda
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #39 on: 14-04-2011, 15:37:47 »
Ja taman pomislim "Ko je ove morone pustio da igraju fudbal???" i onda se sjetim da su ti isti moroni prošle godine bili šampioni Evrope. Dakle prije će biti "Koji je moron onog morona stavio na klupu?"

Albedo 0

• Guest
« Reply #40 on: 03-05-2011, 23:05:19 »

Bato, mogao bi i ti češće da se javljaš  :)

a tek polufinale koliko je ludo bilo haha

ma ovo je bre sve namješteno, Real jeste lošije igrao od Farse, ali pretjeraše ga sudije, prošli put crveni, sada poništen gol...

jebote, finale Mančester-Farselona, koji promašaj...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #41 on: 03-05-2011, 23:07:50 »
Ova sezona LS je ubedljivo najslabija otkad postoji takmicenje.

Albedo 0

• Guest
« Reply #42 on: 03-05-2011, 23:19:47 »
Zato bi sljedeća morala da puca. Milan i Bajern ojačani, Real konsolidovan. Mora biti pakleno.

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #43 on: 03-05-2011, 23:35:41 »
Dakle Inter osvaja.

Albedo 0

• Guest
« Reply #44 on: 04-05-2011, 22:35:57 »
Boga mi, ovaj Mančester bi svašta moga da radi protiv Barselone, njoj baš ne odgovara ovo razvlačenje igre po krilima i ludaci kao što su Nani, Valensija ili Gigs. Arsenal su počistili jer je Arsenal baš niđe veze sa napadima sa krila, a ni Real je bio ništa posebno.

Samo da Jedinstvo iz Mančestera razvali Farselonu! 8-)

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #45 on: 04-05-2011, 23:07:20 »
Pa to se podrazumijeva. Eto meni prilike za brzu i laku zaradu.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #46 on: 04-05-2011, 23:09:18 »
Ja bih vas najiskrenije zamolio da, ako se budete kladili, to bude na Barselonu.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

• Guest
« Reply #47 on: 04-05-2011, 23:39:32 »
ma smisliće nešto Ferguson, matora drtina 8-)

prošli put je Farsa imala Ronaldinja i Etoa, sad će Gigs da im zavali do balčaka! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #48 on: 05-05-2011, 00:09:16 »
Nije imala Ronaldinja ali je Eto objasnio Vidicu neke stvari. Sad je izgleda cool mrzeti barsu, mada mi nikako nije jasno ko moze da navija za onaj real i onog Murinja al ajd nek vam bude. Igrao je i Yaya Toure umesto Puyola i briljirao na mestu stopera. Sad ako ne bude igrao Puyol nego Maskerano ili Buskets na tom mestu bice stvarno gadno. Mancester ima dosta mladih i brzih igraca, mada sumnjam da ce uspeti uopste da dodju do lopte a da ne polome noge Inijesti i Xaviju. Go Barca ! xcheers

Albedo 0

• Guest
« Reply #49 on: 05-05-2011, 00:21:37 »
Ma ja mrzim i Real i Farsu i Murinja, ali da je ovo postalo sumnjivo govori da je Drogba još u Murinjovom Čelziju u polufinalu Ljige Šamšiona dobio crveni za nešto što je jedva bio i faul (na nekim utakmicama to ne bi ni dosudili). Onda Buskec folira i Tijago Mota dobija crveni u Murinjovom Interu u polufinalu Ljige šampiona. I sada Alveš folira i Pepe dobija crveni u Murinjovom Realu u polufinalu Ljige šampiona. Da ne pričamo kako je van persi dobio crveni u osmini finala protiv Arsenala.

Pa mogu biti 10 Pelea i jedan Mesi kad su pičketine klasične simulantske. Jebote, ovo se dešava već pet godina.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #50 on: 05-05-2011, 15:43:18 »
To za foliranje Alvesa se ne slazem. Jel je trebalo da ostavi nogu da mu je Pepe otkine da bi ovaj dobio crveni? Sad ces ti reci kako se on bacio k'o picka, jeste ali i ja bi se bacio isto tako kad bi bi onaj majmun u punom naletu izbacio djoncinu. I nije mi jasno sto se svi prave ludi, covek ide djonom u meso, i uopste ne povlaci nogu posle kontakta sa loptom nego ide u kosku jbt. Jeste BuskeC folirant, ali ova taktika Murinja koja se svodi na oduzimanje lopte ostrim faulovima jednostavno ne sme da prolazi nekaznjeno. Ja ne zelim da gledam takav fudbal. To ni nije fudbal. Tako je i Hlandija probala da igra protiv Spanacau finalu pa su dobili milion zutih kartona i ukenjali finale jednog sasvim solidnog mundijala.

Albedo 0

• Guest
« Reply #51 on: 05-05-2011, 20:16:30 »
ne opravdavam ja Pepea, ali ne može se crveni dobiti za nepostojeći faul. To je opasna igra, to je žuti + eventualno upozorenje da će i nešto jači faul kazniti drugim žutim. Ali crveni nije.

A o tome da se Alveš vrtio po terenu i jaukoao u bolovima od udarca koji nije primio je žuti karton za njega.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #52 on: 05-05-2011, 21:03:11 »
Nije imala Ronaldinja ali je Eto objasnio Vidicu neke stvari. Sad je izgleda cool mrzeti barsu, mada mi nikako nije jasno ko moze da navija za onaj real i onog Murinja al ajd nek vam bude. Igrao je i Yaya Toure umesto Puyola i briljirao na mestu stopera. Sad ako ne bude igrao Puyol nego Maskerano ili Buskets na tom mestu bice stvarno gadno. Mancester ima dosta mladih i brzih igraca, mada sumnjam da ce uspeti uopste da dodju do lopte a da ne polome noge Inijesti i Xaviju. Go Barca ! xcheers
Ma nije cool mrzeti Barsu, oni igraju sjajno, ali meni se toliko ogadilo što im sudije svake godine pomažu, da ih ne mogu više simpatisati. Poništen gol Milanu, crveni Čelziju i Arsenalu, nesviranje penala Čelziju i onda ih usere gol u 120, i sad u polufinalu čist poništen gol Realu... svake sezone im sudije pomažu. Em imaš najbolji tim, još i sudije, stvarno nema smisla.
Vamos-Mančester!
Tajno pišem zbirke po kućama...

Albedo 0

• Guest
« Reply #53 on: 05-05-2011, 23:35:26 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #54 on: 05-05-2011, 23:50:25 »
^^^^

:|  xrofl  xrofl  :|

tomat

• 4
  • 3
« Reply #55 on: 28-05-2011, 23:01:24 »
ipak Barsa.

očekivano.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

• Guest
« Reply #56 on: 28-05-2011, 23:33:05 »
jebote, FK Partizan bi bolje odigrao od Mančestera.

Mislim da Farselona nije imala lošijeg rivala u ovogodišnjoj Ljigi Šampinjona...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #57 on: 28-05-2011, 23:49:18 »
Bas su ih oprali.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #58 on: 20-06-2011, 18:14:04 »
Gori žreb za Partizan nije mogao.
Š(S?)kendija, prvak Makedonije, a faktički gostovanje kao da ideš u Prištinu. Klub koji je bio zabranjivan, čiji se navijači zovu balisti, i nema potrebe objašnjavati kakve ideje zastupaju. Divota. Pretpostavljam da ćemo ih odguliti oba meča, a onda će nas UEFA izbaciti zbog nekog incidenta tipa Mostar protiv Zrinjskog, ili možda zbog transparenta ,, Kosovo je Srbija ''. Očekujem da UEFI neće smetati transparenti domaćina o raznim varijantama Velike Albanije. Bolje da smo dobili nekog iz Jermenije i Azerbejdžana.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #59 on: 20-06-2011, 18:52:35 »
Uopste nije iskljuceno da Siptari i UEFA organizuju neki incident na stetu Parizana, bas smo danas kolega i ja raspravljali na tu temu.

shrike

• 4
  • 3
« Reply #60 on: 20-06-2011, 19:06:00 »
...da ne prođu k'o s Fljamontarijem...

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #61 on: 20-06-2011, 19:50:03 »
Ovo bi zazvučalo regularno samo u slučaju kad bi Partizan i 'Makedonci' bili jedini u ovom krugu kvalifikacija. Znači, obrni-okreni Partizan ispada. Neka malo, da vide kako je to kad karte deli neko drugi :-)

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
« Reply #62 on: 20-06-2011, 20:04:47 »
Borac iz Banjaluke izvukao Makabi....teško, možda najgori protivnik.  :(

Third Eye

• vickast
  • 2
  • http://www.mangareader.net/naruto/548/10
« Reply #63 on: 20-06-2011, 20:11:12 »
Neka malo, da vide kako je to kad karte deli neko drugi :-)

Ja ne verujem da iko iole inteigentan može da proguta te priče, pa čak i deo njih, kao i opravdanja one spodobe iz Sopota.
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Albedo 0

• Guest
« Reply #64 on: 13-09-2011, 22:57:14 »
Milan Official Anthem

Jebaćemo separatiste u Milanu!

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #65 on: 13-09-2011, 22:59:07 »
Oćeš, oćeš.

Albedo 0

• Guest
« Reply #66 on: 13-09-2011, 23:47:35 »
Oćemo, oćemo!

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #67 on: 14-09-2011, 00:05:32 »
Al u turcu.

Albedo 0

• Guest
« Reply #68 on: 14-09-2011, 00:16:03 »
Milan je za Barsu tim plave krvi. Mi smo izmislili fudbal za njih bre. Barsa - one hit wonder.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #69 on: 14-09-2011, 00:33:18 »
Burleskoni plave krvi.

Albedo 0

• Guest
« Reply #70 on: 14-09-2011, 00:46:04 »
ne nego Steva Budaletikin

Otresli smo Barsu i 1994, otrešćemo je i sada.

Shozo Hirono

• 4
  • 3
    • http://www.myspace.com/plan9soundsystem
« Reply #71 on: 18-10-2011, 22:29:31 »
acke: "miler je zaslužio više od žutog, a manje od crvenog kartona!"

biće da je mislio na ovaj famozni narandžasti karton, uz koji sudiji sleduje džak pomorandži na poklon. :roll:

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #72 on: 23-11-2011, 00:01:31 »
Bio sam danas u Zagrebu na jedan dan i u povratku slušam prenos Dinama. Priceless...

9 minut: "... i zabio je... [tišina]. Kako je ovo teško pratiti... teško prenositi... Idemo malo u studio da slušamo muziku....
Mica

Josephine

• Guest
« Reply #73 on: 23-11-2011, 00:03:55 »
 xrofl

Albedo 0

• Guest
« Reply #74 on: 23-11-2011, 00:21:28 »
u, pa Ragamuffin nam se previše udaljio, al' bar mi Krip jede prašinu! 8-)

Albedo 0

• Guest
« Reply #75 on: 24-11-2011, 01:42:35 »
Bata - pobjednik kola! 8-)

Inače, najebem se Farseloni majke lažljive ciganske što folira faul da bi dobila penal. Odvratni su mi svakog dana u svakom pogledu, nisu u stanju da pošteno odigraju tekmu

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #76 on: 24-11-2011, 01:46:05 »
Zbog ovog već goriš u paklu. Jebo te Burleskoni sa sve pratećom mu bagrom.

Albedo 0

• Guest
« Reply #77 on: 24-11-2011, 01:56:15 »
šta mne boli kurac za Berluskonija, ne navijam za njega. S druge strane, cigane farselonske ne možeš da promjeniš, ostaju cigani pa to ti je, Berluskoni može i da ode sutra, da proda Rusima kao što se i priča.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #78 on: 24-11-2011, 02:01:34 »
u, pa Ragamuffin nam se previše udaljio, al' bar mi Krip jede prašinu! 8)

A da znas da sam zaboravio dok me ovde nisi podsetio  8)

Albedo 0

• Guest
« Reply #79 on: 27-11-2011, 00:45:34 »
i ja ništa nisam mijenjao do ovog kola, sad moram da se koncetrišem i popnem se do vrha 8-)

tomat

• 4
  • 3
« Reply #80 on: 08-12-2011, 00:02:41 »
sumljivo ovo sa poništenim golovima Ajaksa i sedmicom Liona, a?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #81 on: 08-12-2011, 00:04:27 »
Kakvo kolo, kakva rasprodaja! Neviđeno. Nek me neko potseti zašto gledam LŠ. To da sam glup, to stoji, interesuje me jel postoji ijedan drugi razlog.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #82 on: 08-12-2011, 00:09:35 »
nesumnjivo ovo sa poništenim golovima Ajaksa i sedmicom Liona, a?

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #83 on: 08-12-2011, 00:38:59 »
Još gora je ona prodaja Borusije juče. Hrvati su dobili sto su i zaslužili.

4. Dinamo Zagreb 6 0 0 6 3:22 0

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #84 on: 08-12-2011, 00:39:16 »
Dinamo Zagreb 3-22 ukupna gol razlika u grupi, i zvanično najgora kanta u istoriji LŠ.
Jes da su kanta, ali mislim da je Mamić ipak omastio brke večeras.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #85 on: 08-12-2011, 00:43:05 »
kad partizan igra ligu šampiona? utorkom ili sredom?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #86 on: 08-12-2011, 00:44:25 »
Onda kad ne igra Zvezda, da im se ne poklapaju termini  :twisted:

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #87 on: 08-12-2011, 00:45:56 »
Pa igro je ne tako davno, i ni Arsenal ga nije bucao kao što ovu kockastu kantu bucaju...

Albedo 0

• Guest
« Reply #88 on: 08-12-2011, 01:29:56 »
a kad ja kažem da je ovo postala Ljiga šampinjona, onda Bata lupeta

namješteno sve bre

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #89 on: 08-12-2011, 01:49:32 »
Biće da se i Mamić ćudi koliko je dobro namiren u ovom deljenju.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #90 on: 08-12-2011, 18:48:50 »

Dinamo Zagreb je praktično obezbedio plasman u Ligu šampiona posle 12 godina čekanja. "Modrima" je samo preostalo da u revanšu protiv Malmea sačuvaju rezultat iz prvog meča (4:1). Najiskusniji igrač hrvatskog šampiona Jerko Leko, koji je u elitnom takmičenju igrao za Dinamo Kijev, smatra da će u grupnoj fazi proći mnogo bolje nego Partizan.

- Ova naša ekipa samo je mrvicu slabija od Kijeva dok sam tamo igrao Ligu šampiona. Nakon što prođemo Malme, siguran sam da ćemo moći ravnopravno da igramo sa protivnicima u grupi. Nećemo biti samo posmatrači kao Partizan prošle sezone - smatra Leko.
.

Čisto da obrazložim onaj svoj zlobni komentar od gore, kako ste dobili šta ste zaslužili. Niste bili samo posmatrači, bili ste za sprdnju.  xrofl

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #91 on: 19-01-2012, 00:48:39 »
Nije liga sampiona ali Barsa opet siluje Murinja, Bati u inat :D

Albedo 0

• Guest
« Reply #92 on: 19-01-2012, 00:58:33 »
stvarno kad je Abidal počeo da daje golove jasno je da su Maje u prvu - smak svijeta dolazi

Real ima očajne bekove i to je po meni najveći problem, pod hitno Maikon i Bejl.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #93 on: 19-01-2012, 23:55:04 »
Real ima Portugalce u odbrani i na klupi. Dok se oni ne razjure nema tu srece.

Albedo 0

• Guest
« Reply #94 on: 03-04-2012, 23:07:23 »
Cigančine separatističke!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #95 on: 03-04-2012, 23:31:03 »
Ja prilicno mrzim Milan i gotivim Barsu ali sam iz revolta prestao da gledam posle drugog penala. Stvarno sramota, fudbal vise ne vredi gledati.

Truba

• 4
  • 3
« Reply #96 on: 03-04-2012, 23:35:16 »
ih kad sam ja to prestao gledati
kad je šmajhel branio za mančester
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #97 on: 03-04-2012, 23:35:27 »
Ovo nije nista u odnosu na to kako je Celzi prosao i kako ce proci uz pomoc sudija.

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #98 on: 03-04-2012, 23:52:42 »
Ljiga Šampinjona  8-)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #99 on: 04-04-2012, 22:04:22 »
Ovo nije nista u odnosu na to kako je Celzi prosao i kako ce proci uz pomoc sudija.

:-x :-x :-x

дејан

• 4
  • 3
« Reply #100 on: 04-04-2012, 22:20:43 »
џаба им што су их надиграли кад не умеју гол да дају  :-x

едит, напокон!

едит2, поцепо мрежу  :-?
...barcode never lies
FLA

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #101 on: 05-04-2012, 07:04:01 »
Ето докле је дошло кад морам да навијам за проклети ЧЕЛСИ!!!  :x :x :x

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #102 on: 24-04-2012, 23:14:30 »
Bato jel slaviš?  xdrinka  :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #103 on: 25-04-2012, 01:17:49 »
 xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka

Pravda! Prokleta pravda!

Dobili su i crveni i penal i kurčinu, tako treba!  8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #104 on: 25-04-2012, 09:30:22 »
Meni je malo žao jer će Smorinjo da osvoji LŠ bez da se oznoji. U finalu ne igraju Teri, Ramireš, Ivanović i Meireleš :(  Mada zaslužili su, već su preterali sa tim kartonima i penalima čim ih neko pipne.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #105 on: 25-04-2012, 09:42:56 »
Da se pridružim pljuvačini - čak i ja, koji najčešće "podržavam" Barsu, kažem da je bilo i prekoviše. Sramota i kraj jedne ere.
Mogao bi konačno da pukne i neki softan skandal, da i mi sitne ribe pljuckavice saznamo kako se "igra" LŠ.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #106 on: 25-04-2012, 13:12:12 »
Isti slučaj i sa mnom, uvek sam navijao za Barsu ali skoro svaku bitnu utakmicu koju igraju sjebe sudija. Kad se setim samo onih duela protiv Čelsija kad su igrali Ronaldinjo i Eto, koliko su to dobre utakmice bile.
EDIT: Na stranu sve to da se Barseloni sudi svaki penal i karton što jeste istina, evo situacije sa Terijem. Da je mene tako pederski šutnuo sa leđa verovatno bih mu razbio tu njegovu smrdljivu Britansku njušku. I jeste crveni karton, najgori pederluk, uvek mi je bio odvratan taj Teri.

John Terry Red Card Tarjeta Roja Expulsed Alexis Sanchez FC Barcelona Chelsea Champions League HD

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #107 on: 25-04-2012, 13:18:32 »
E, to su bila vremena! Ronaldinjo i Eto igraju, a Mesi trči po burek  :!:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #108 on: 25-04-2012, 13:22:12 »
Ronaldinho Amazing Goal vs Chelsea 08/03/2005 Full HD Video

Ovo je 2005. Kad je Teri dao gol glavom i izbacio Barsu.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #109 on: 25-04-2012, 14:42:53 »
Naravno da je  bio crveni karton. Naravno da je bio penal.
Ali strašno nervira što to nekom manjem klubu nikada ne bi sudili.

I apsurd je to što je ovo bio jedini način da Čelzi prođe. Da su ostali 11:11
garantujem da bi Barsa prošla dalje!
Mica

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #110 on: 25-04-2012, 15:57:49 »
Meni je malo žao jer će Smorinjo da osvoji LŠ bez da se oznoji. U finalu ne igraju Teri, Ramireš, Ivanović i Meireleš :(  Mada zaslužili su, već su preterali sa tim kartonima i penalima čim ih neko pipne.
Ima sasvim dostojnih zamena, a i bolje im je bez Terija, samo bi napravio neko sranje u finalu.
Čelzi osvaja  xjap

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #111 on: 25-04-2012, 21:47:07 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #112 on: 25-04-2012, 22:41:45 »
Realno, najatraktivnije bi bilo Bajern - Celzi  ali ima jos da se igra. Svim svojim bicem navijam protiv specijalnog portugalca. :mrgreen:

Odlicno, Smrda pobeg'o u tunel, ne cestitajuci boljem. Jos jedan dokaz njegovog ciganskog mentaliteta. Dzabe mu sve titule kad je nula od coveka.

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #113 on: 25-04-2012, 23:39:09 »
Eto ostvarila ti se želja
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Albedo 0

• Guest
« Reply #114 on: 26-04-2012, 00:08:32 »
jel moguće da ovako glupo pukne Real, mislim navijao sam za Bajern ali nisam ni sanjao da su Murinjovi igrači ovoliko psihički labilni... i Bajernovi fudbaleri su se prilično usrali, svakakvih promašaja je bilo, sudeći po igri Čelzi je sigurniji tim.

Realno, Bajern su usrali sa kartonima gore nego Čelzi, jer ne igraju Badštuber i Gustavo, a mogu da ih zamjene samo matori Van Bujten i Timoščuk

Albedo 0

• Guest
« Reply #115 on: 26-04-2012, 11:50:56 »
sad sam pročitao da ne igra ni Alaba, Bajernu se odbrana raspada

igraće Lam desno, Van Bujten (ili Timoščuk) i Boateng štopere, i Pranjić lijevo, jer nema ko drugi

eventualno da Rafinja igra desno a Lam lijevo, sve u svemu žešće pretumbavanj, Čelzi tu ima prednost

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #116 on: 18-05-2012, 01:41:29 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #117 on: 18-05-2012, 02:12:16 »
Iako ću da navijam za Čelzi, Germani ovo najvjerovatnije dobijaju.

Mada, možda bez Čelzi staraca nema udaraca?  :idea:

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #118 on: 18-05-2012, 12:12:22 »
Germani ovo najvjerovatnije dobijaju.

Nego kako! 

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #119 on: 19-05-2012, 22:11:11 »
´Bem ti koja propas´ od fudbala.
Povlačim reč  :oops: Mada je Čelsiju trebalo 70 minuta da se probudi.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #120 on: 20-05-2012, 03:02:32 »
Čelzi...  xcheers xcheers xcheers

Albedo 0

• Guest
« Reply #121 on: 20-05-2012, 23:20:15 »
Mada, možda bez Čelzi staraca nema udaraca?  :idea:

Albedo 0

• Guest
« Reply #122 on: 22-07-2012, 11:39:32 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #123 on: 02-08-2012, 20:55:18 »

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #124 on: 20-12-2012, 13:57:59 »
Evo i kompletnih rezultata žreba za osminu finala Lige šampiona:

1. Galatasaraj - Šalke
2. Glazgov Seltik - Juventus
3. Arsenal - Bajern Minhen
4. Šahtjor - Borusija Dortmund
5. Milan - Barselona
6. Real Madrid - Mančester junajted
7. Valensija - Pari Sen Žermen
8. Porto - Malaga.

Izvuce se Juve...  :!:

shrike

• 4
  • 3
« Reply #125 on: 20-12-2012, 14:16:29 »
Hoćeš reći da Seltik nije imao sreće.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #126 on: 20-12-2012, 14:31:55 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #127 on: 20-12-2012, 23:46:09 »
Sem Barselone, ostale kombinacije su superiška, još bi i imalo šta da se priča da de Jong nije povrijeđen, ovako biće silovanje...

Seltik je pravi tim za Juve, mogu Škoti lako da ih sjebu

Arsenal - Bajern, dvije očajne odbrane, poslastica

Real - Mančester, ja se ne sjećam kad su zadnji put oni igrali jedni protiv drugih, red bi bio da Murinjo pošalje Fergija u penziju

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #128 on: 21-12-2012, 13:57:05 »
Da li sme neko opkladu da Juve kad pobedi Seltika ide na pobednika meča Galatasaraj-Šalke?

Obožavam da gledam poštena izvlačenja parova...
Mica

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #129 on: 21-12-2012, 13:59:03 »
Kolika je kvota - 1.01?  :) :) :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #130 on: 20-02-2013, 23:02:27 »
AJMOOOOOOOOOOO!!!

Albedo 0

• Guest
« Reply #131 on: 21-02-2013, 03:38:48 »
PIŠANJEEEEEEE!!!!

Kimura

• 4
  • 3
« Reply #132 on: 23-02-2013, 00:02:31 »
Iju, pogrešila sam Ligu!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #133 on: 12-03-2013, 23:35:30 »
E moj Bato :D
Tako im i treba kad se uzdaju u neke tamo El Saravije, Mbaje Nijange i Princeve Boatenge. A nekad su imali Kaku, Sevcenka i Sedorfa...

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible

Albedo 0

• Guest
« Reply #135 on: 14-03-2013, 12:43:55 »
popušitis, mada mi čitavo kolo izgleda kao velika namještaljka za kladionice

čuješ da Arsenal onako tuče Bajern a Barsa zabije 4 komada

isto kao u ABA košarkaškoj ligi, suludi preokreti u posljednjim minutima utakmice

ali da, Milan odigao očajno, Niang budala, crni Lazar Marković :cry:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #136 on: 14-03-2013, 21:38:30 »
Bajern - Arsenal je po meni klasična nameštaljka, tu se slažemo. Ovo drugo jebemliga, može biti i montaža ali i ne mora da znači, umela je Barsa da brlja u prvim utakmicama LŠ pa posle da odigra dobro. Znam da ti je Milan blizu srca ali realno trenutno su kanta.

Albedo 0

• Guest
« Reply #137 on: 14-03-2013, 21:54:25 »
jesu kanta, to ne sporim, ali oni jbt imaju 7 veznih igrača i od toga 4 defanzivna vezna, dakle jbt bar imaju čime da se brane

igrali su sa dva defanzivna vezna u Milanu a sada samo s jednim

dakle, oni su to sami usrali, ali kad pogledam rezultate ovo se desilo i prošle godine s MIlanom protiv Asenala, tako da mi sve zajedno dosta smrdi

inače, pojavio se snimak koji pokazuje da je 2. gol Barse dat iz ofsajda

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #138 on: 14-03-2013, 23:54:16 »
Jeste. Zanimljivo da ni jedan odbrambeni nije ni video ofsajd, svi trce u nazad i gledaju Inijestu. Katastrofalna reakcija. Prvi gol je zato cista umetnost. Skoro pa moze da se poredi sa ovim golom. Skoro.

https://www.youtube.com/watch?v=9O3otJu2FWE&feature=youtube_gdata_player

shrike

• 4
  • 3
« Reply #139 on: 15-03-2013, 19:18:43 »
Parovi:

Malaga – Borusija Dortmund
Real Madrid – Galatasaraj
PSŽ – Barselona
Bajern - Juventus

Ajde, Mladosti.

Albedo 0

• Guest
« Reply #140 on: 15-03-2013, 19:30:39 »
to nije loš par jer Bajern baš dominira ove godine, sprdao se s Arsenalom, još ovi mislili da će da preokrenu

ali Njemcima su Žabari noćna mora

mada bih radije volio da vidim Barsa-Bajern i Juve-Real, to bi bilo zaebano, ovo mi je nekako manji derbi i baš su loš žreb napravili

daj Bože da Drogba utrpa koji gol

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #141 on: 23-04-2013, 22:57:25 »
Jednom u zivotu i Bata da doceka da sudija pokrade Barsu :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #142 on: 24-04-2013, 01:07:04 »
Blic krig pišanje po separatistima!  8-)

Albedo 0

• Guest
« Reply #143 on: 01-05-2013, 22:54:52 »

scallop

• 5
  • 3
« Reply #144 on: 01-05-2013, 23:07:08 »
Sad se zna ko je glavni u EU. Onaj ko ima najviše para da napravi tim.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

• Guest
« Reply #145 on: 02-05-2013, 00:51:15 »
Ipak je kod Njemaca manje u stvari više

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #146 on: 02-05-2013, 09:18:15 »
Mora mnoge kockice da se poklope da bi jedan tim bio najbolji u Evropi. Pare nisu presudne ali jesu neophodne.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #147 on: 12-05-2013, 22:05:25 »
Алекс Фергусон је пре две недеље саопштио Вејну Рунију да се повлачи и да ће га наследити Дејвид Мојес и у кратком разговору рекао 27-годишњем нападачу да не може да напусти Манчестер Јунајтед у јуну.

Енглески медији су дошли до транскрипта тог разговора који је текао овако:

Руни: Шефе, морамо да разговарамо.

Фергусон: Нећу да расправљам са тобом да ли научници могу да оживе диносаурусе, као у филму Џурасик Парк. Заборави, то се неће десити.

Руни: Није то у питању. Видите, знам да имам уговор још две године, али желим да идем. Хоћу трансфер.

Фергусон: Желиш, зар не?

Руни: Да, желим.

Фергусон: Не идеш ти нигде. Ја идем, ти не идеш. Нисам спреман да кажем свима, али види Вејне, ја одлазим, идем у пензију, а ти ћеш остати у клубу.

Руни: Шта? Не, не можете у пензију.

Фергусон: Могу да радим шта год пожелим. Могу да испаљујем пива користећи краљичине гаће као праћку и шутирам мачке ако то хоћу. Ја идем у пензију, али ћу остати у близини да мотрим на тебе.

Руни: Али то не значи…

Фергусон: Да Вејне, то значи баш то. Довешћемо мог старог пријатеља Дејвиса Мојеса да ме замени. Да, долази човек којег си издао и којег си испљувао у својој аутобиографији. Чудно, зар не?

Руни: Али…

Фергусон: То ти је што ти је Вејне. То је оно што добијеш кад желиш да ме јавно обрукаш.

Руни: Али ја желим у Бајерн.

Фергусон: Ха! А зашто би те они желели? Они су најбољи тим на свету и не видим зашто си им ти потребан. Ниси ни овде више од кључног значаја за екипу. А сад хоћеш други пут да покажеш нелојалност клубу. Више, ако рачунамо и твој приватан живот.

Руни: Не морам то да прихватим.

Фергусон: Мораш Вејне. Чак и ако идем у пензију, ја сам и даље шеф. Дуго после мог повлачења ја ћу се и даље питати за многе ствари и потрудићу се да зажалиш за своје захтеве.

Руни: Онда ћу у Париз.

Фергусон: Иди у Париз. Иди и питај Дејвида Бекама о лекцији коју сам га научио и о томе колико шавова има изнад ока. И поред тога од њега ћеш чути о мени само лепе речи.

Руни: Продајте ме или ћу испричати медијима да се повлачите.

Фергусон: О, па ти ми то претиш велики момче? Слободно им кажи. Ја ћу све демантовати и казаћу да остајем још годинама, а три дана после тога ћу објавити да идем у пензију. Само да се играм, као што се сад играм са тобом. А кад Мојес дође овде, покушај да не разочараш по други пут у животу.

Urnebesno je i ako nije stvarno... xjump

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #148 on: 16-05-2013, 10:08:09 »
PROKLETA BENFIKA: Nakon kletve izgubila sedam finala!

Fudbal,
09:21, 16.05.2013.

Autor: Kurir sport

Orlovi iz Lisabona ni posle 51 godinu i šest izgubljenih finala u nizu, nisu uspeli da razbiju kletvu i osvoje evropski trofej. Još uvek ih prati čuveno "Gutmanovo prokletstvo".

AMSTERDAM - Fudbaleri lisabonske Benfike poraženi su u finalu Lige Evrope od londonskog Čelsija, golom Baneta Ivanovića u 93. minutu utakmice (2:1).

Orlovi iz Lisabona ni posle 51 godinu i šest izgubljenih finala u nizu, nisu uspeli da razbiju kletvu i osvoje evropski trofej. Još uvek ih prati čuveno "Gutmanovo prokletstvo".

"Gutmanovo prokletstvo" je definitivno najpoznatije praznoverje u svetu fudbala. Naime, legendarni trener Benfike Bela Gutman nezadovoljan trentmanom u klubu nakon dva osvojena trofeja Kupa šampiona, prokleo je Benfiku.

Mađarski Jevrej Bela Gutman jedan je od navećih fudbalskih stručnjaka ikada. Trener koji je otkrio portugalsku fudbalsku legendu Euzebija, osvojio je sa Benfikom dve vezane titule prvaka Evrope (1961. i 1962.).

Nakon osvajanja drugog Kupa šampiona, Gutman od čelnika kluba zatražio skromno povećanje plate, međutim, predsednik kluba ga je drsko odbio. Razočarani Gutman je tada izgovorio rečenicu koja još uvek odzvanja u lisabonskom klubu:

"U narednih 100 godina Benfika neće osvojiti evropski trofej", bacio je kletvu legendarni Mađar i otišao iz kluba.

U portugalskom klubu tada nisu ozbiljno shvatili Gutmanove reči. Imali su sjajnu generaciju fudbalera koju je predvodio Euzebio i mislili su da njihovoj dominaciji nema kraja. Međutim, naredne dve sezone poraženi su u finalu od Milana i Intera, a onda je 1968. usledio novi poraz u finalu od Mančester junajteda. Tada se proširila priča o kletvi i ušao je strah u kosti navijača lisbonskog giganta.

Gutaman je u međutvremenu ponovo došao u klub, ali kletva nije povučena. Nije se dugo zadržao i opet je nakon sukoba sa upravom napustio Benfiku.

Od kobne 1962. godine Benfika je izgubila čak pet finala Kupa šampiona ('63., '64., '68., '88. i '90.), jedan Kup UEFA ('83.) i jedno finale Lige Evrope (2013).

Legendarni mađarski stručnjak preminuo je 1981 godine i sahranjen je na jevrejskom groblju u Beču. Tokom godina to jevrejsko groblje postalo je pravo hodočašće navijača Benfike.

1990. godine fianle Kupa šampiona igralo se upravo u Beču. Tada je čuveni Euzebio otišao na grob Gutmana i molio za oproštaj - ali rezultata nije bilo.

Albedo 0

• Guest
« Reply #149 on: 16-12-2013, 16:23:53 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #150 on: 16-12-2013, 17:30:18 »
Danas sa kolegom polemišem koliko je LŠ postalo besmisleno takmičenje. Skoro sve utakmice i svi žrebovi su namešteni, tačno se vidi po padu kvaliteta. Još on komentariše da je ovo bilo garant namešteno, konkretno što se tiče Engleza da MUTD jedini prođe od njih i koliko - toliko spase sezonu, verovatno imaju ogromne gubitke otkad im je otišao matori. Nekad sam jedva čekao utorak i sredu, dođu neki drugari, obavezno se kupi neko pivo, ili odem negde. Sad samo pogledam rezultate, više iz navike.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #151 on: 17-12-2013, 11:12:13 »
genijalno

https://twitter.com/uefacorruption

да знаш да јесте, уз ограду да неки одговори на самом налогу сугеришу да је могуће преправљати објављене твитове (немам твитер па немам ни појма дал је истина)
...barcode never lies
FLA

-_-

• 3
« Reply #152 on: 17-12-2013, 11:34:15 »
уз ограду да неки одговори на самом налогу сугеришу да је могуће преправљати објављене твитове
(немам твитер па немам ни појма дал је истина)

Ja sam shvatio da je glavna primedba ne prepravljanje, vec brisanje tvitova.

Rekose na Blicovom sajtu:

Blicsport.rs vam ostavlja da razmislite o tome, ali uz dve napomene:

1) Postojalo je samo 48 kombinacija parova na žrebu, a do tog broja se došlo smanjenjem kombinacija
zbog pravila o tome da ne mogu da igraju timovi iz iste države, niti oni koji su već bili u istoj grupi u prvoj fazi.

2) Autori novog tviter naloga mogli su da napišu tih 48 kombinacija juče, a da posle žreba obrišu 40 netačnih i tako "ispadnu heroji".

Oni dokaz za svoju tvrdnju nemaju. Ali...
Nemamo ni mi za svoju teoriju.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #153 on: 17-12-2013, 11:39:34 »
ма исти ђаво
...barcode never lies
FLA

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #154 on: 17-12-2013, 12:55:12 »
Navodno su tvitovali sve kombinacije dok im je profil bio podesen na "private", onda su obrisali netacne i promenili status profila u "public" da svi mogu da vide.

tt2

Albedo 0

• Guest
« Reply #155 on: 17-12-2013, 13:17:02 »
da je namješteno to je jasno svakome, raspoređuju ekipe tako da u četvrtfinale ne odu samo Njemci i Španci

Junajtedu i Milanu, koji moraju da poprave sezonu zbog loših igara u ligi, dati su najlakši protivnici, i ne bi me čudilo i da sudije poguraju Milan i Junajted dalje

ipak je veliki keš u pitanju

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #156 on: 17-12-2013, 14:12:05 »
ti mora da se šališ? ima AM da oleši milan najgrđe.

Albedo 0

• Guest
« Reply #157 on: 17-12-2013, 14:39:38 »
na terenu možda, ali ja i ne pričam o terenu, mada Žabarima i Barselona teško daje golove

LŠ je prije svega mašina za pravljenje para, a Atletiko je radnički klub za kojeg Uefu boli uvce

tu i tamo im se provuku neki proleteri, poput Borusije prošle sezone, ali, opet kažem, veliki keš je u pitanju, i sudije će najvjerovatnije da proguraju Milan

to je moja prognoza, ne znači da ću da je pogodim, zavisi i od toga kako u februaru Milan bude stajao na tabeli, ako i dalje bude očajan moraće da se koncentriše na italijansku ligu, ako se bude popravio poguraće ga Platini

Milan je sada dobio preko 30 miliona evra za plasman u osminu, a budući da je jedini italijanski klub dobiće sve pare za TV prava, ne dijeli ih sa drugim italijanskim timovima. Prolazak u četvrtfinale stoga znači još para

ne procjenjujem ja ovo na osnovu trenutnih igara, iako Milan ima dosta kvalitetnijih igrača od Atletika, ali ima očajnog trenera

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #158 on: 17-12-2013, 15:08:29 »
Bato Atletiko sabija vec dve-tri sezone a ove su nikad jaci. Kapiram sta hoces da kazes ali mogli su i bolje da im nameste. Verovatno ni oni nemaju vise toliko uticaja u kuci fudbala kao kad je Silvio bio na vrhuncu moci, pa su shodno tome dobili protivnika, opet, izbegli su najzajebanije timove i tu si u pravu. Ako sudije nesto ne zaseru Atletiko ce na Calderonu minimum 3 komada da im utera.

tt2

Albedo 0

• Guest
« Reply #159 on: 17-12-2013, 17:12:31 »
koga boljeg su mogli da namjeste? Timovi iz prve grupe su svi suludo dobri, Atletiko je stvarno bio najslabiji poslije Junajteda (i najsiromašniji), a objasnio sam zašto Milan nije mogao ići na Junajted, jer oba tima ispravljaju lošu sezonu preko LŠ

a i pričamo o trenutnoj situaciji, do februara Milan već ima dogovorena tri pojačanja (2 odbrana, i Honda) a možda bude još koje, dok Atletiko teško da će da se pojačava, istrošiće igrače do tada + žabari su to, kad se parkira autobus malo šta prolazi

nikad ne isključujte žabare protiv one hit wondera! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #160 on: 17-12-2013, 20:02:09 »
U pravu si, AM je bio na papiru najslabiji tim od prvoplasiranih ali ni slucajno nisu "one hit wonder" i vec godinama su ozbiljniji klub od Milana. Uostalom videcemo.

Skroz sam zaboravio na tvoju, meni neshvatljivu ljubav prema jednom takvom klubu kakav je Milan. :D

tt2

Albedo 0

• Guest
« Reply #161 on: 17-12-2013, 21:03:35 »
kako neshvatljivu, Berluskoni, Galijani, ima li većih careva? 8-)

to ''godinama'' zvuči malo prejako, nije tako davno Milan osvojio posljednju LŠ (2007), a i stalno je bio učesnik LŠ za razliku od Atletika

generalno gledano, Španci su potpuno beznačajna fudbalska nacija, zadnjih par godina su dobri i to je to, Italija je dobra decenijama

dakle, Španci su one hit wonder u smislu da je samo jedna generacija sportista dobra, Italijani su konstantno dobri

ima tu par stvari na koje valja obratiti pažnju, ne samo to da su Žabari dobri u odbrani nego i to da se španski igrači slabo snalaze u mečevima sa italijanskim ekipama - Mesi je na Apeninima dao samo jedan gol Italijanima u čitavoj karijeri, a vi mislite da će tamo neki Atletiko lako da prođe na San Siru.

Barselona je u posljednje dvije godine igrala tri puta protiv Milana na San Siru, jednom je izgubila i dva puta je bilo neriješeno, dajem glavu ako Atletiko može da izvuče bolje od toga.

nije da sad hvalim svoga konja ali da je tako jednostavno Španci bi dobili Italijane i na Kupu konfederacija, a nisu mogli gol da im zabiju i prošli su na penale

Lako je Atletiku da zabija 7 komada tamo nekoj Osasuni, žabarija je zajebana, zna Zidan! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #162 on: 17-12-2013, 21:59:43 »
Ne znam, meni žabari trenutno igraju najgori fudbal, ne računajući Napoli i Juve koji su đene-đene svi ostali su katastrofa. Posebno mislim na Inter i Milan u odnosu na ono što su bili. Inače je AtM osvojio ligu evrope 09/10 i 11/12.

Albedo 0

• Guest
« Reply #163 on: 17-12-2013, 22:59:59 »
najružniji fudbal, ne najgori 8-)

uostalom, vidjećemo

znam da je Atletiko osvajao LE, ali to je i dalje LE, i Šahtjor i Zenit su je osvajali

Atletiko je novajlija u LŠ, realno i iskustvo je na Milanovoj strani

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #164 on: 19-02-2014, 23:42:40 »

Barselona je u posljednje dvije godine igrala tri puta protiv Milana na San Siru, jednom je izgubila i dva puta je bilo neriješeno, dajem glavu ako Atletiko može da izvuče bolje od toga.

8)

Albedo 0

• Guest
« Reply #165 on: 20-02-2014, 00:29:14 »
potpuno nezaslužena pobjeda Atletika

uništio ih je Milan, bio je bolji tim 70 minuta, onda je govedo Košta utuklo Balotelija i kasnije uglavilo i gol, a bolji nisu bili

ja sam prezadovoljan kako je igrao Milan, jedini problem je bio u završnici, prečka, tik pored gola, Kaka traljavo itd...

Albedo 0

• Guest
« Reply #166 on: 20-02-2014, 00:32:32 »
eo i ocjena fudbalera, ako se ne vjeruje subjektivnom Bati

http://www.goal.com/en-us/match/126429/milan-vs-atletico-madrid/report?

rasturen Atletiko

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #167 on: 20-02-2014, 00:50:51 »
Ja i dalje tvrdim da je Atm trenutno jaci tim od Milana i da ovi nemaju nikakve sanse u ovom dvomecu. To sto su bili bolji kod kuce a nisu umeli da umuvaju jedan gol a primili su ga bukvalno iz jednog-dva suta  samo dokazuje da nisu ni blizu klubovima koji napadaju trofej LS i da im je ovo trenutni maksimum, prosli su prvi krug i koga god da su dobili ispali bi. Atm nije imao ovakav tim, trenera i sto je najbitnije ptistup igri i disciplinu jos od cuvene Anticeve generacije. Mislis da su slucajno ispred barse i reala u primeri? Uostalom videces kako ozbiljni timovi igraju kod kuce za dve nedelje.

Ceo zivot bre gledam partizan kako je "bolji" u evropi i nerviram se.

Albedo 0

• Guest
« Reply #168 on: 20-02-2014, 01:00:48 »
hah, pa Atm je apsolutno bolji tim i ima boljeg trenera, tu nema spora, pa ja bih bez problema sve sem Montoliva zamijenio Atletikovim igračima

ali večeras nije bio bolji. Isto kao što ni Barsa prošle godine nije bila bolja. U Madridu ne sumnjam da će lagano da privedu stvar kraju

čuvali su svoj gol, igrali su pažljivo ali nisu smeli da se zaleću jer smo ih pojeli na sredini

uostalom, i izvještaj na goal.com to potvrđuje

nije ovo baš za poređenje sa Partizanom, nije Partizan imao prečku, nije suparnička odbrana dobila dva žuta u prvom poluvremenu i jedva se krpila 2/3 utakmice...

naavno, ovdje je glavna poenta da italijanske ekipe ne leže španskim, a ne da Milan ima bolje igrače i slično, jer to naravno nije istina, nemam problem to da priznam

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #169 on: 03-03-2014, 19:01:27 »
Eno i protiv Juve-a, bili bolji pa primili 2 komada.

Albedo 0

• Guest
« Reply #170 on: 03-03-2014, 20:25:01 »
zaebaj, zaebaj, igrali solidno, Milan sve promašio, Juve sve pogodio

moglo je biti 1:2, pošteno... strašno je loša odbrana, da to mora komplet da se mijenja

uostalom, nije još ništa gotovo, može Atletiko i da ispadne! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #171 on: 03-03-2014, 22:06:34 »
Ma ne zajebavam, samo tvrdim da su neozbiljan tim.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #172 on: 03-03-2014, 22:14:26 »
Ne znam da li sam ti spominjao, moj arhi-neprijatelj u PES-u (igramo ga od srednje škole, sad imamo nešto malo preko 3 banke) oduvek igra sa Milanom, koji je koliko god bio slab ili jak neke sezone uvek napravljen da može da parira svakoj ekipi (verovatno se neki glavešina u konamiju loži najstrašnije na njih, nemam drugog objašnjenja), tako da ne mogu da ih smislim a od Ševčenka i Kake bukvalno imam traume.  :-P 

Tako da, verovatno nesvesno, u svakoj njihovoj muci i nevolji uživam više nego što je to normalno za prosečnog srpskog ljubitelja fudbala.  :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #173 on: 03-03-2014, 22:19:49 »
oni su oduvijek bili neozbiljan tim, pa ko još za trenera postavi običnog obućara?

http://acmilan-novosti.blogspot.com/2014/02/jedan-mali-deo-iz-pirlove.html

elem, Andrej, ukrajinski maestro!

vratiće se Milan, to je sigurno, i ponovo ćeš imati noćne more! 8-)

Milan je 1997. bio 11. na tabeli, a u timu su igrali Dejo, Boban, Desai, Davids, Maldini, Robeto Bađo itd. Jedanaesti. zamisli tu neozbiljnost

ali 1999. kad su uzeli titulu Laciju, to mi je omiljena godina

Anthem's Milan AC [LYRICS]

Albedo 0

• Guest
« Reply #174 on: 08-04-2014, 22:38:47 »
Murinjo kraljina hahahahah

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #175 on: 08-04-2014, 22:55:44 »
Misliš zato što su prošli ili...? Nisam ispratio ništa osim rezultata, zato pitam.

Albedo 0

• Guest
« Reply #176 on: 08-04-2014, 23:09:28 »
PSG bio bolji, Čelzi se raspadao, iz 3 šanse dao 2 gola i prošao :)

na kraju ubacio 4 špica i samo ubacivao lopte u šesnaesterac, kao klasični Englezi prije 30 godina, i ubo drugi gol

jeste da je slavio tako što je uletio na kamaru s igračima, al to je njegovo standardno ludilo

vrhunac je taktika

i Borusija igrala odlično, ispromašivala se dosta, mogla ladno da izbaci Real, al nije bilo suđeno...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #177 on: 08-04-2014, 23:12:30 »
Imao je specijalni srece jer se Zlatko povredio, da se ne lazemo. Mada mi je drago sto su prosli, jebes arapske francuze, ako ni zbog cega drugog ondaK zbog Baneta (i Matica).

Albedo 0

• Guest
« Reply #178 on: 08-04-2014, 23:41:52 »
to jeste, da je bio Ibra ko zna šta bi bilo

ali izgleda da će zbog kartona Ivanović da propusti narednu utakmicu

Matić naravno i ne može da igra u LŠ ove sezone, ali biće naredne godine

Albedo 0

• Guest
« Reply #180 on: 10-04-2014, 15:33:24 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #181 on: 11-04-2014, 13:56:03 »
Bajern - Real, Celzi - ATM.

Liga evrope : Benfika - Juve, Sevilja - Valensija.

Zanimljivo je da ATM nema poraz od pocetka LS.

Albedo 0

• Guest
« Reply #182 on: 20-04-2014, 15:07:56 »
jest da nije LŠ, ali nema teme za Premijer ligu

Liverpul ne samo da će opet igrati LŠ već izgleda da osvaja i titulu

koliko miliona uložiše u Barsu, Real, Siti, Čelzi, Totenhem

a Atletiko i Liverpul šampioni

fenomenalno!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #183 on: 22-04-2014, 12:34:48 »
Jeste, bice odlicno ako ostane tako, jos kad bi ATM osvojio i LS, sto je ipak malo teze.

Albedo 0

• Guest
« Reply #184 on: 22-04-2014, 13:39:22 »
Čelzi igra mnogo loše zadnjih mjesec dana, ali izgleda da ni ovima Košta neće igrati

ništa se ne zna, ali volio bih da vidim Bajern-Atletiko finale, a bojim se da će biti sasvim suprotno

Albedo 0

• Guest
« Reply #185 on: 23-04-2014, 23:05:13 »
pospremljen Bajern, fantastičan Real, š'a sam rek'o, kakav bre Gvardiola

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #186 on: 24-04-2014, 00:10:33 »
Pa dobro, lep rezultat, mada ne garantuje nista. Kada bi nekako ATM prosao Celzi vise bih voleo da igraju sa Realom, mislim da bi imali vece sanse nego sa Gvardiolinim bavarcima. Isti taj Gvardiola je svojevremeno terorisao ATM sa Barsom, mada to sad nista ne mora da znaci, ali cinjenica je da su ove sezone vec jednom pobedili Real. Sve je otvoreno. Veceras sam gledao vise evroligu nego fudbal, a to sto sam video je da Bajern drzi loptu i kao napada bez neke konkretne ideje dok ovi odigraju kontru u 3 poteza i stvore sansu. A mogu i onih par promasaja da ih kostaju prolaza dalje.

Albedo 0

• Guest
« Reply #187 on: 24-04-2014, 00:44:19 »
ispromašivali su se najstrašnije, to stoji, mogla su 3 gola da padnu u prvom poluvremenu

mada i Bejl i Ronaldo nisu 100% oporavljeni, i biće bolji u revanšu

1:0 ništa ne znači

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #189 on: 29-04-2014, 21:46:02 »
Klub kojem Serhio Ramos da 2 gola za 5 minuta u polufinalu LS ne zasluzuje da postoji. :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #190 on: 29-04-2014, 23:09:28 »
švabo
tralala!!!

pišaćus klasikus

Albedo 0

• Guest

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #192 on: 30-04-2014, 22:45:23 »
Hehe odlicno. Sad jos samo da naguze Ancelotija i njegove peshovane.

Albedo 0

• Guest
« Reply #193 on: 30-04-2014, 23:12:55 »
onda mogu da se vadim da je Milan odlično prošao :)

možda sam subjektivan, ali na kraju je ispalo da je Milan kao domaćin još i najbolje igrao protiv Atletika, slabija je bila i Barsa, i večeras Čelzi

Palmer

• 3
« Reply #194 on: 01-05-2014, 12:09:02 »
Specijalac ne ume da igra kad treba da se napadne. Jbg neredovne autobuske linije za praznike...

Albedo 0

• Guest
« Reply #195 on: 01-05-2014, 12:23:50 »
ipak mu je pola tima povrijeđeno (Čeh) i rovito (Eto, Azar, Teri) ili žuti kartoni/bez prava igranja (Lamps, Mikel, Matić), nije mi jasno ni zašto su Teri i Azar uopšte igrali

trebao je Ivanović na štopera i Širle i Oskar od početka, bar bi bilo zanimljivije

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #196 on: 01-05-2014, 14:36:10 »
Murinjo i "zanimljiv" fudbal...

Palmer

• 3
« Reply #197 on: 01-05-2014, 16:09:33 »
Pa kad čovek deli igrače na blok igrače (svi pobrojani koji nisu igrali) i igrači koji driblaju.
blok blok blok - progresivna inovacija ofanzivnog fudbala (zbog kontranapada) ko voli nek izvoli, men' se ne 'đa.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #198 on: 06-05-2014, 00:41:37 »
Nije LS ali ove Liverpulce treba postreljati. Kao da ih je Picolato licno prokleo zbog one ONE utakmice :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #199 on: 06-05-2014, 01:20:39 »
kletva Berluskonijeva :)

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #200 on: 24-05-2014, 21:25:37 »
VAMOS Atletiko!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #201 on: 24-05-2014, 22:16:06 »
Cekaj da se zavrsi, ne baksuziraj :mrgreen:

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #202 on: 24-05-2014, 23:38:51 »
Eto, sta sam rek'o.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #203 on: 24-05-2014, 23:41:51 »
Nema sreće, primiše u zaustavnom i onda crkoše u produžetku. Kako su onako ostali bez snage.

Albedo 0

• Guest
« Reply #204 on: 24-05-2014, 23:59:14 »
jer su igrali protiv Barselone prošle sedmice, dok je Real odmarao igrače, kratka klupa i pad zbog umora

Real nije zamarao igrače maltene posljednja 3 kola španske lige, dakle oni su jednostavno sve stavili na LŠ

nadao sam se penalima, jer ne bi bilo pošteno ni da je završilo 1:0, ali na kraju bezveze...

Albedo 0

• Guest

Albedo 0

• Guest
« Reply #206 on: 25-11-2014, 23:39:56 »
trpaj fašiste!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #207 on: 11-03-2015, 22:46:23 »
Nakanim se posle pola godine da bacim pogled na buljavu ligu sampiona i doceka me sumnjiv penal i crveni u korist bajerna i nepostojeci crveni u korist celsija. Ukinuti fudbal.

Albedo 0

• Guest
« Reply #208 on: 12-03-2015, 00:44:00 »
i ne samo to, juče Real-Šalke namještaljka iz aviona, sve sa fix2 i 7+ golova

a nisam gledao Bajern, no suđenje je katastrofalno bilo na Čelzi-PSŽ, Žoze je murinjavio 120 minuta, fala kurcu da su ga izbacili, fenomenalno!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #209 on: 12-03-2015, 01:27:02 »
Evo sad pred spavanje reko' da procitam vesti, jeste da ova dvojica igraju tamo ali ne mogu da navijam za onog Murinja, nema sanse. Bas sam se obradovao, ono malo sto sam gledao psz je igrao fudbal a ovi standardno "ja tebi ti meni dok ne prodje vreme imamo rezultat".

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #210 on: 21-03-2015, 23:49:55 »
@Bata nije bas liga sampiona ali nadam se da pratis situaciju u tvom omiljenom a mom omrazenom klubu...

Albedo 0

• Guest
« Reply #211 on: 22-03-2015, 16:41:01 »
žalosno je, al za neko čudo još nismo pali onako nisko kao 1997. i 1998.

tad su igrali Dejo, Boban, Desai, Bađo, Maldini, a bili su 11. na tabeli 2 sezone za redom, nevjerovatna ekipa a očajno igrali. Sve su otjerali i 1999. sa Birofom osvojiše prvenstvo, najslađa sezona ikad

ovi eksperimenti s trenerima početnicima su bezvezni, 6-7 igrača otpada na ljeto, tad će se znati po novim ''pojačanjima'' šta će stvarno da bude

Inzagi još da uči, da dovedu nešto kršteno na klupu, i na teren

mada, meni oni i ovako nisu loši na papiru, ali očajno igraju, upravo kao Savićević i kompanija 1998.

to su uobičajene Milanove bolesti + se periodično dešavaju kada Berluskoni upadne u neke sudske procese, nadam se da će da proda klub, red bi bio, sve oscilira kao njegov libido

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #212 on: 22-03-2015, 19:12:39 »
Da, to su navijaci i trazili. Milan ima neverovatan bilans u eri Berluskonija ali sta vredi kada je ocigledno da covek nema vise ambicija i ozbiljnih planova sa klubom.

Albedo 0

• Guest
« Reply #213 on: 22-03-2015, 19:15:34 »
omatorio, nema entuzijazma, inače bi do sada nešto i uradio

da ne pričamo da sam bio 100% uvjeren da mu je otpuštanje Alegrija brutalna greška, svi su bre kenjali kako je loš trener a čovjek rastura sa Juventusom, ne bi me čudilo da ode i u polufinale

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #214 on: 06-05-2015, 19:22:17 »
Svaka čast Juventusu, jeste većinom Real dominirao, ali Juve kad bi krenuo rušio je sve pred sobom, veće raspadanje Ciganina najlepšeg Ronalda i ekipe nisam skoro gledao, ni Barselona ih nije tako muvala prije koji mjesec. Fascinantno, mada nisu bili kompletni, i to treba naglasiti, ali ovaj Juventus je zaeban tim.

Još jedan razlog da žalim što Berluskoni nije htio da da 12 miliona za Teveza nego iskeširao 20 za Majmunelija. Otjerao Pirla i Alegrija, pa jebote...

Svaka čast Juveu, stvarno. Ja se ne sećam da su oni skoro igrali LŠ a da su se obrukali, iako realno imaju smešan budžet naspram ova 4 tima, pa i naspram prethodnih 8. Videćemo šta će biti večeras, nadam se da će cigani razmontirati naciste, mada je ovo samo želja, nikako prognoza :lol:

eddie coyle

• 2
« Reply #215 on: 06-05-2015, 20:46:42 »
smesna postava bajerna, ovo barsa dobija lagano...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #216 on: 06-05-2015, 22:28:35 »
Haha Mesinjo siluje Boatenga, ocekujte navalu gifova :mrgreen:

eddie coyle

• 2
« Reply #217 on: 06-05-2015, 22:41:05 »

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #218 on: 06-05-2015, 22:47:09 »
Trebaće kiropraktičar...  :)
Mica

Albedo 0

• Guest
« Reply #219 on: 06-05-2015, 23:00:39 »
bogami, uprkos rezultatu, jedva su dobili, Mesi odradio poso, poslao crnju po burek

bukvalno sam pomislio kako Barsa pada i da može i da izgubi u zadnjih 20 minuta, ipak su to Njemci, a onda prvo projektil pa slalom, Mesi sve završio u 3 minuta

no Bajern nije nadigran, čemu sam se nadao, ipak su otpustili Hejnkesa zbog ove prevare od trenera, ali dobro su se držali sa slabijim timom

sve u svemu, Barselona je vjerovatni finalista, Real bi jedini mogao da joj parira

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #220 on: 06-05-2015, 23:21:43 »
Da, nije bila ubedljiva barsa, al jebiga kad imas najboljeg igraca danasnjice u timu. Mada je bajern ispadao u odbrani u prvom poluvremenu, u pravu je edi kojl, da suarez nije bio u neuobicajenom raspolozenju za njega vodila bi barsa jedan, dva nula na poluvremenu. Ali svabe su imale srece i barsa je pala u drugom i taman kad je izgledao da ce ovi da im upakuju jedan mesinjo je pokazao ko je :lol: los je bio bajern a mogli su vrlo lako da izvuku dobar rezultat, malo im je falilo.

Palmer

• 3
« Reply #221 on: 07-05-2015, 00:11:28 »
mesište izdominir'o.. a ovo je apropo prepuštanja Neycigančetu za vikend da šutne penal..

eddie coyle

• 2
« Reply #222 on: 07-05-2015, 20:47:31 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #223 on: 08-05-2015, 20:11:40 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #224 on: 14-05-2015, 02:27:48 »
u borbi dva fašistička tima pobijedio je onaj bez ustaša, šta reći...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #225 on: 14-05-2015, 08:07:05 »
Kakve real ima veze sa fasizmom? Nemam tu informaciju?

Albedo 0

• Guest
« Reply #226 on: 14-05-2015, 10:28:26 »
pa Frankova Španija i Real, naravno, oni nisu učestvovali u Drugom svjetskom ratu, ali fašisti jesu bili, kako ne, Žikica Jovanović Španac se borio protiv Franka tridesetih, da se podsjetimo

ujedno najduža fašistička diktatura, sve Realove evropske titule Frankovim parama do tada kupovane, i normalno, čuvena zavjera protiv FK Partizan kad su u drugom poluvremenu finala izašli dopingovani 8)

uz to, Real je bio mizeran klub dok ga Franko nije uzeo pod svoje, Atletiko je bio prvak i Barselona i mnogi drugi, Real valjda imao jednu ili dvije titule prije rata, zato ih Atletikovi i mrze, jer ih je Franko u stvari pogurao, pozlatio, doveo Puškaša i ostale strance...

Hitler Šalke, Franko Real, Musolini Juventus, to je to

u neku ruku paradoksalno, ali jedno polufinale je bilo kao antifašističko, jer su Bavarci bili umjereniji u nacizmu (mada šta uopšte znači umjereniji), a drugo je bilo fašističko :)

дејан

• 4
  • 3
« Reply #227 on: 14-05-2015, 10:51:25 »
да, да, и минхен је у прусији
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

• Guest
« Reply #228 on: 14-05-2015, 11:05:06 »
ma jasno, to su sve slabe relativizacije, mada i suđenje u Nirnbergu je izabrano jer je Bavarska nešto manje nadrkana i radikalna bila, ali sve u svemu

u polufinalu tri fašistička tima i jedan separatistički

ništa nam ne odgovara :)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #229 on: 14-05-2015, 11:10:17 »
Ostadose separatisti i fasisti. Ne poznajem istoriju reala tako dobro, ali mi je sad jos draze sto simpatisem barsu :lol:

eddie coyle

• 2
« Reply #230 on: 14-05-2015, 11:38:22 »
Al se raspao real u ovih zadnjih par dana. prvo valensija pa juventus, eto kako cela sezona moze u kurac da ode za 5 dana. Mada, sad kad razmislim, mogla je i prosla tako da im se zavrsi da nisu umuljali gol atletiku za produzetak... Inace, otkad je juve fasisticki klub?

Albedo 0

• Guest
« Reply #231 on: 14-05-2015, 11:42:28 »
oduvijek 8-)

čitao sam kako su na najvišim nacionalnim nivoima odlučivali da Juventus bude način okupljanja nacije, i da su ga gurali u prvi plan za Musolinijeve vladavine, dok je auto industrija to finansirala. Juventus i danas ima navijače svuda u Italiji, svi ostali klubovi su regionalni

ima toga na google books, mož' se iskopa

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #232 on: 14-05-2015, 12:03:03 »
Zar nije Lacio profašistički, a ne Juve?

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #233 on: 14-05-2015, 12:04:11 »
Znam da je juve ubedljvo najpopularniji italijanski fk i znam da je u vlasnistvu familije Anjeli koji valjda drze fiat/ferari. Ako se ne varam, devedesetih, kada je italijanski fudbal bio na vrhuncu, juve sa del pjerom i mutd sa bekamom su bila 2 ubedljivo najpopularnija svetska fudbalska kluba. Posle je valjda taj matori glava porodice umro, pa je ubrzo "otkriven" kalcopoli. Ja sam to skontao kao pad jedne mafijaske dinastije i uspon druge ili u prevodu, berluskoni ih sjebao. Nisam imao pojma da juve ima tako duboke veze sa fasizmom, znam da je lacio tu bio uvek na tapetu. Ali zato bata, istoricar italijanskog fudbala objasnjava :lol:

tomat

• 4
  • 3
« Reply #234 on: 14-05-2015, 12:08:59 »
Zar nije Lacio profašistički, a ne Juve?

Lacio je profašistički orijentisan, ali je Juve bio Musolinijev klub. i stadion im se zvao Benito Musolini u jednom periodu.

Albedo 0

• Guest
« Reply #235 on: 14-05-2015, 12:19:20 »
 :)

Lacio je stavovima navijača profašistički, mada što se stavova tiče golmani Milana i Juventusa su to takođe, bar Abijati otvoreno za sebe kaže ''fašista ali ne i rasista'', to je kao neki njihov termin da se ograde od nacizma, ali da vole fašističko korporativno uređenje i Rimokatoličku crkvu

a Bufon je neko vrijeme nosio dres s brojem 88, što je u stvari HH, osmo slovo alfabeta, Hail Hitler, omiljeno među neonacistima, ali se nikad nije izjašnjavao o tome, oženio Ruskinju, ko će ga znati da li je imao pojma zašto se uopšte nosi taj broj

u svakom slučaju, što se tiče stavova, Juventus to danas kao nije, Juventusovi nacistički navijači su manjina, baš marginalizovana, ali fašistička Musolinijeva država je Juventus tetošila, izgradila mu stadion, stadion se ako se dobro sjećam i zvao Stadio Musolini (edit: što već eče tomat), pa su kasnije mijenjali, kalćopoli traje 7 decenija što se mene tiče, sve su pokrali 8)

isto i Roma, nju su osnovali fašisti tridesetih godina, al bar nije krala titule

sve su to klubovi sa mračnijom istorijom, zato moj ortak navija za Atalantu, proleterski klub :)

ne možeš da promašiš s Atalantom ili Pjaćencom, realno, a za ostale se ne zna :)

Milan zvanično nikad, ali sjever Italije je generalno bio najfašistoidniji dio države. Ali pošto su Milan i Inter osnovali u stvari Englezi i Amerikanci, i zato se i zovu tako, Milan a ne Milano, engleski ne italijanski, i Internazionale, ali sjever stvarno jeste bio centar fašizma, mada više Torino nego Milano

u Španiji je prilično jasno, sve što ima naziv Real je problematično, makar bilo i Real Sosijedad 8)

no, Italijani i Španci su i inače barabe obične, njima je i taj fašizam bio zaebancija, realno ono malo što su Italijani kao držali Jugoslaviju u Drugom svjetskom ratu, o tome se samo vicevi pričaju, kako bace pušku i pobjegnu s prvim pucnjem partizana. Uostalom, mnogi su ostali, oženili se, dobili djecu, Kemal Monteno i tako to :)

Italijani su ionako neka vrsta klovnovskih fašista, sem možda Juventusa, tu je hardcore centar 8)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #236 on: 05-06-2015, 20:59:22 »
Bato, mislim da si naebo. Berluskoni odustao od prodaje kluba, doveo Mihu da ih trenira a ovom je prva zelja - Kolarov. Trostruka nesreca !!!

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #237 on: 06-06-2015, 00:16:47 »
Bato, mislim da si naebo. Berluskoni odustao od prodaje kluba, doveo Mihu da ih trenira a ovom je prva zelja - Kolarov. Trostruka nesreca !!!

:!:

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #238 on: 06-06-2015, 12:15:21 »
Napred Juve!Dosta španskog terora !

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #239 on: 06-06-2015, 13:29:29 »
Budimo realni, 3:0 za barsu.

Albedo 0

• Guest
« Reply #240 on: 06-06-2015, 14:02:54 »
ako Kjelini ne polomi nekog od Južnoamerikanaca :)

Mesi je dao jedva 3-4 gola italijanskim ekipama, i od toga 2-3 komada Milanu koji se raspadao

uz čuveno kvarenje igre, katenačo, psovanje sestre i Teveza mafijoza može svašta biti

al naravno, samo savršeno žabarsko uništavanje fudbala, nadrogirani Bufon i stoprocentan učinak u kontranapadima može da ih spasi (Alegrijeva formula za Milan-Barselona 2:0 nekad davno), inače će Barsa da slavi

a pošto je sudija Turčin, srediće Italijani nešto s njim, mogao bi i neki penal da se svira

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #241 on: 06-06-2015, 14:50:48 »
Pa ne igra Kjelini?

Albedo 0

• Guest
« Reply #242 on: 06-06-2015, 15:20:08 »
u pravu si, Bonući i Barzalji štoperi, onda ostaje samo Evra da vrati Suarezu dug :)

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
« Reply #243 on: 06-06-2015, 18:43:29 »

eddie coyle

• 2
« Reply #244 on: 06-06-2015, 21:49:56 »
Ovde je izgleda vec sve gotovo.
Barsa ocekivano plete u napadu ali ocekivao sam da ce juve biti malo opasniji, ipak maskerano opet igra stopera ali za sada nista,cak ni u prekidima.
Alegri pravi neki ancelotijevski dijamant na sredini, tu je pogba sedorf, vidal gatuzo a pirlo pirlo ( samo 10-ak godina stariji) ali vidi se da fali neka verzija kake.
Smestice im separatisti jos jedan i ciao...

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #245 on: 06-06-2015, 22:02:17 »
Al evo ga jedan-jedan  :lol:

Albedo 0

• Guest
« Reply #246 on: 06-06-2015, 22:42:46 »
Juventus stigla antifašistička kletva, tako to ide

al sve u svemu, totalni smor od finala i tri glupa gola

edit:4

eddie coyle

• 2
« Reply #247 on: 06-06-2015, 23:02:36 »
Juventus is historically the most successful club in Italian football and one of the most laureated and important globally.[21][22][23] Overall, they have won fifty-eight official titles on the national and international stage, more than any other Italian club: a record thirty-one league titles, a record ten Italian cups, a record six national super cups, and, with eleven titles in confederation and inter-confederation competitions (two Intercontinental Cups, two European Champion Clubs' Cup/UEFA Champions Leagues, one European Cup Winners' Cup, three UEFA Cups, one UEFA Intertoto Cup and two UEFA Super Cups) the club ranks fourth in Europe and eighth in the world with the most trophies won.[24]

ubi ih ta antifasisticka kletva  :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #248 on: 06-06-2015, 23:06:51 »
i šesto izgubljeno finale Lige/Kupa šampiona :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #249 on: 06-06-2015, 23:12:47 »
inače, Južnoamerikanci ga opet zasrali, Nejmar, Suarez, Alveš, svaki mora nešto da isfolira, valja se u bolovima, ovo, ono, šta će to Barseloni, pa valjda mogu da dobiju tekmu i bez toga

al generalno, ovogodišnja Barsa mi je prva simpatična Barselona, sve ono ranije mnogo su ga svilenili, sad su igrali mnogo jači fudbal, onako muški što bi se reklo, ni Buskec nije toliko simulirao, samo još Alveša da se otarase i Nejmaru da brada poraste i biće super

eddie coyle

• 2
« Reply #250 on: 06-06-2015, 23:17:43 »
Ma dobro bar su nesto uzeli, benfiku je onaj jevrejin prokleo na sto godina samoce u evropskim kupovima zbog neke plate sto su mu ostali duzni  :shock:
Antifasisticka kletva bledi u poredjenju s tim...

Albedo 0

• Guest
« Reply #251 on: 06-06-2015, 23:39:58 »
a to je još i jevrejska i antifašistička, dupla kletva, a kod Juvea je samo druga kletva u pitanju ;)

al solidno je ovo bilo, jbg kad je za finale najvažnije da imaš Drogbu ili tako neku zvijer napred, a ne ovog golobradog Moratu, da Španci nešto valjaju igrali bi napad u Barsi i Realu

RedSonja

• 4
  • 3
« Reply #252 on: 07-06-2015, 04:45:20 »
pa zar jevrejska i antifašistička nisu iste
drogba:
https://bartsjerps.files.wordpress.com/2011/08/monkey_banana.jpg

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #253 on: 07-06-2015, 06:48:08 »
Prejaka je Barsa za ovaj Juventus, jos su se i zajebavali dok ovi nisu dali gol, vec tada je moglo biti 3:0. Normalno, kad su se uozbiljili i istrcali par kontri kako treba...

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #254 on: 07-06-2015, 10:14:31 »
Budimo realni, 3:0 za barsu.

Naravno, jasno je bilo da su veliki favoriti, ali potajno sam se nadao da Juve nešto može...čvrsta odbrana, da su dugo izdržali i onda zavukli iz kontre go, Barsa bi se možda unervozila...ovako, rano su primili prvi go i onda cela koncepcija pada u vodu...mada su dosta solidno odigrali jedan deo meča.
Uh, sad u finalima najačeg takmičenja imaju skor pobeda i poraza 2-6.

Albedo 0

• Guest
« Reply #255 on: 07-06-2015, 11:00:31 »
bogami, u odnosu na ono što je Barsa radila Junajtedu prije nekoliko godina, sinoć je morala dobro da se oznoji. Nije meni 3:1 realno

pola čovjek, pola zvijer
ime mu je Didijer! 8-)

Albedo 0

• Guest
« Reply #256 on: 07-06-2015, 16:35:19 »

Albedo 0

• Guest
« Reply #257 on: 07-06-2015, 19:31:26 »

:!:

Kolarov, Maksimović, Alveš, Ibra i neki iz Sampdorije :(

al u međuvremenu je ipak došlo do prodaje manjinskog paketa, i valjda je 150 milki ukapalo na račun kluba

umjesto lijepo Konopljanku, ukrajinskom vezom preko Ševčenka, i nekog krštenog napadača, a da nije Zlatan

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #258 on: 03-05-2016, 22:37:44 »
Bogami zakazali ruski strimovi, dosta pucanja linkova večeras.

Da mi je neko rekao da će El Ninjo da promaši penal kojim bi uveo svoj matični klub u finale LŠ, smejao bih mu se u facu. Mislio sam da taj momak ima muda. Pogrešio sam.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #259 on: 03-05-2016, 22:42:55 »
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

eddie coyle

• 2
« Reply #260 on: 03-05-2016, 22:50:33 »
Ako i Siti prodje sutra finale ce biti najgroznije jos od Porto-Monako...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #261 on: 03-05-2016, 22:55:28 »
Мора сити да освоји лш и онда запосли гвардиолу.

Filaret

• 2
« Reply #262 on: 03-05-2016, 22:57:51 »
Мени пуцали у првом, и то баш пред пенал за нацисте, мора да си тад штуцнуо јер сам те се сетио  xcheers  Зато друго прошло без проблема.

Лоше је Торес шутнуо пенал, а чини ми се да га није ни било.

Али, како онај Видал скочи поред Луиса, да човек не поверује. Иначе, ставрно не памтим срчанију екипу од Атлетика.

Не би ни било поштено да их је Бајерн прошао исто као Јуве. По свему судећи финале као од пре две године. И наравно, навијамо за Торентеове.  :)

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #263 on: 03-05-2016, 23:14:12 »
Био је пенал за Атлетико, послије се боље видјело

Мада ја не бих свирао ниједан пенал... притом су Милер и Торес пуцали на исти начин...

Boban

• 3
« Reply #264 on: 03-05-2016, 23:15:39 »
Nije bio penal, ljudi, ne lupetajte. Bitno je gde se nalazi igrač koji pravi faul, a ne gde posle protivnik pada. Najmanje 1 metar izvan šesnaesterca.

Inače, meni su Španci najodvratnija fudbalska škola ikad, dakle, ikad i igde; nisam u stanju da gledam njihovo izdrkavanje fudbala.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #265 on: 03-05-2016, 23:17:30 »
Не, битно је гдје је начињен прекршај а Торес је добио по цјеваници унутар шеснаестерца

Ово ти је аргентинско-индијанска школа, мање шпанска, а можда добијемо два арг тренера у финалу!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #266 on: 03-05-2016, 23:18:55 »
Ja nisam video, pukao mi je tad striming. Bilo je neobično malo striminga s obzirom šta se igralo, zato su i pucali verovatno, velika navala. Nisam štucao ali sam pomislio kako će sad da me pljuju ovi što gledaju preko sopcasta. :lol: Stvarno se ne sećam kad je ovako loše radilo.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #267 on: 03-05-2016, 23:20:16 »
Pitanje je Bobane šta podrazumevaš pod španskom školom, ovo što nemci igraju pod Gvardiolom ili Španci pod Simeoneom?
Btw, Simeone je jedna neopevana seljačina, bio i ostao, meni se lično ovakav ATM ne dopada.

https://twitter.com/CanalFootClub/status/727598150660304896?s=08

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #268 on: 03-05-2016, 23:24:12 »
Bobane, kakva su pravila kod suđenja prekršaja?
Da li se računa mesto gde je igrač počeo da pravi prekršaj ili mesto gde ga je oborio?
Jer, ako sam dobro video, igrač Bajerna počinje da klizi ka igraču Atletika van šesnaest, ali ozbiljan kontakt koji dovodi do pada igrača se događa barem na liniji (koja je, ako se dobro sećam) sastavni deo šesnaesterca ili čak unutra...
Mica

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #269 on: 03-05-2016, 23:25:54 »
шта је на слици? Не видим шта држи...

Видио сам уживо како бије судију индијанац, Инка је то!

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #270 on: 03-05-2016, 23:31:24 »
https://www.youtube.com/watch?v=zkIvmKj-1O8

Ako dobro pogledaš ovaj snimak, igrač bajerna klizi ka igraču atletika, ali nema značajnijeg kontakta sa nogom (možda čak nema uopšte) do trenutka kad je igrač atletika već u kaznenom prostoru...

Sudija je na pet metara od njih. Nemoguće da to nije video...
Mica

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #271 on: 03-05-2016, 23:35:29 »
Ozbiljan propust sudija je što nisu isključili trenera Atletika... Ako ovo udaranje čoveka koji pokazuje izmene prođe nekažnjeno, onda je stvarno fudbal otišao dođavola...
Mica

Boban

• 3
« Reply #272 on: 03-05-2016, 23:35:41 »
Računa se početak faula. Čak i kada je igrač koji udara napolju, a ovaj u šesnaestercu, nije penal.
U ovom slučaju on njega udara van šesnaesterca, ali ovaj naravno izdrži to i baca se u šesnaesterac... ipak je to govnjivi Španac, znaju oni kako se to radi.
Osim ako se pravila nisu izmenila, ali mislim da nisu.

Filaret

• 2
« Reply #273 on: 03-05-2016, 23:38:43 »
http://www.dailymotion.com/video/x48isr2_iaz-hand_sport

Обде се боље види како Мартинезу чак и ноге остају ван 16 после фаула. Мислим да није био.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #274 on: 03-05-2016, 23:39:22 »
Čak i kada je igrač koji udara napolju, a ovaj u šesnaestercu, nije penal.

А? :)

Ударац се десио у шеснаест, потврдио домаћи судија на тв...

Truman

• 4
  • 3
« Reply #275 on: 03-05-2016, 23:43:06 »
Navijač sam kraljevskog kluba, a meč sa Nemcima bi bio prava mera za finale LŠ. Teško mi je poverovati da je Atletiko Madrid baš toliko dobar no možda ne pratim dovoljno španski fudbal.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #276 on: 04-05-2016, 07:33:31 »
Atletiko je pre dve godine igrao finale LŠ i izgubio upravo od Reala, vodili su do devedeset i nekog minuta. Iste sezone su osojili špansku primeru ispred istog tog Reala i Barselone. Ne znam šta je tu teško da se poveruje.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #277 on: 04-05-2016, 12:04:02 »
Tjah, valjda mi je mozak ispran ovim megagiga klubovima...
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #278 on: 04-05-2016, 12:08:19 »
Isti si kao Bata, on je pre dve godine verovao kako će ACM da ih opere :mrgreen:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #279 on: 04-05-2016, 12:15:58 »
замало! 8-)

Само да нисмо имали мајмунелија!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #280 on: 04-05-2016, 12:41:14 »
Rasisto :mrgreen:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #281 on: 04-05-2016, 12:44:56 »
Гледајући супер Марија и Мехо би посто расиста! 8-)

Иначе, купили су нас жути људи, ваљда ће да нам сване.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #282 on: 04-05-2016, 12:47:45 »

Гледајући супер Марија и Мехо би посто расиста! 8-)

:mrgreen: :mrgeeen:

Kupili vas kinezi? Bolje i to nego ovaj Berluskonijev vašar.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #283 on: 04-05-2016, 22:41:16 »
Siti ubjedljivo najgori polufinalista, baš loše odigrali

realno, ako Torente ne bude slavio u finalu biće nepravedno

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #284 on: 04-05-2016, 22:47:58 »
Koja je fora za Torentea? Već par puta spominjete? Simeone?

tomat

• 4
  • 3
« Reply #285 on: 04-05-2016, 22:51:38 »
Torente je navijač Atletika, ne?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #286 on: 04-05-2016, 22:54:42 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #287 on: 04-05-2016, 22:54:46 »
Skontao, lik iz filma sa Batine slike :lol:

Truman

• 4
  • 3
« Reply #288 on: 04-05-2016, 22:57:26 »
MC je bruka za fudbal. Ni šut u okvir gola.
Sri Ramana

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #289 on: 04-05-2016, 22:59:28 »
TORENTE - glupa ruka zakona! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #290 on: 04-05-2016, 23:04:13 »
Sećam se tog serijala ali nikad nisam gledao ni jedan ceo film. Tek sam sad povezao onu tvoju sliku u glavi, kad mi je Tomat nacrtao.

Filaret

• 2
« Reply #291 on: 04-05-2016, 23:21:22 »
СИМЕОНЕ - тешка рука лудила!  :)

Не знам да ли Ситију толико фали Силва, али од овога ни Гвардиола неће питу направити.

Удави и овај Аца Стојановић, боље са генетским знањем руског гледати на сопкасту.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #292 on: 04-05-2016, 23:35:03 »
odlazi jedno 5-6 igrača, Ture, Fernando, Nasri, Kolarov, Boni... kanuće par stotina miliona za pojačanja, tako da ko zna na šta će da liči Siti naredne godine, priča se da će Gvardiola ni manje ni više nego da iskešira Bajernovog Milera, što mislim da je nemoguća misija, ali ko zna... U svakom slučaju, brdo para će Siti da izbaci ovog ljeta

Truman

• 4
  • 3
« Reply #293 on: 04-05-2016, 23:44:37 »
Tek u MC će se videti kakav je Gvardiola trener...a ja bih rekao precenjen.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #294 on: 05-05-2016, 07:21:54 »
odlazi jedno 5-6 igrača, Ture, Fernando, Nasri, Kolarov, Boni... kanuće par stotina miliona za pojačanja, tako da ko zna na šta će da liči Siti naredne godine, priča se da će Gvardiola ni manje ni više nego da iskešira Bajernovog Milera, što mislim da je nemoguća misija, ali ko zna... U svakom slučaju, brdo para će Siti da izbaci ovog ljeta
Pa oni su i Krosa prodali Realu. Čovek razbija kako igra. Dobro, nije Miler, ali sve je moguće, nisu ni oni gadljivi na velike pare, i ovako mogu da kupe koga i kad hoće kao zamenu.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #295 on: 28-09-2016, 21:10:45 »
Торесе несрећниче!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #296 on: 28-09-2016, 21:16:22 »
Jebote ovo bi i Kasalica pogodio :mrgreen:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #297 on: 28-09-2016, 21:25:49 »
Зоско, биће њемачких кобасица вечерас!

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #298 on: 28-09-2016, 21:43:33 »
tko, sta, gdje? ne pratim nogomet, osim kad svjetsko/europsko prvenstvo ili nesto zanimljivo poput atentata i nereda sa najmanje pedeset mrtvih...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #299 on: 28-09-2016, 22:06:05 »
Мадридска радничка класа роштиља!

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #300 on: 28-09-2016, 22:14:30 »
Madridska radnička klasa roštilja!

koliko mrtvih?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #301 on: 28-09-2016, 22:28:54 »
Надамо се 11!

Гризман се прикључио Торесу

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #302 on: 29-09-2016, 00:00:42 »
pustiti kakve bojne otrove u stadion, plin, pojma nemam.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #303 on: 29-09-2016, 00:12:21 »
Пали Германи!

Јест да је било три Германа у врх главе на терену, бивши тренер уклонио расни днк из тима, ал побједи се у зубе не гледа!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #304 on: 29-09-2016, 07:15:14 »
Ja ne znam zašto bi jedan ozbiljan tim doveo Anćelotija. Bajern je zaslužio da propadne kad je oterao Hejnkesa.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #305 on: 15-02-2017, 01:08:53 »
Ostali samo dugmići.

Lapot

• 2
« Reply #306 on: 15-02-2017, 01:48:22 »
Svaki poraz Barselone raduje, ali ovo razvaljivanje je pravi praznik za mene.  8-)

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #307 on: 09-03-2017, 12:08:38 »
Jebite me ako budem gledo više Š Ljigu.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #308 on: 09-03-2017, 12:38:23 »
Barsa mašina samo gazi !!!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #309 on: 09-03-2017, 12:52:58 »
S kojim kladionicama su se dogovorili za 7+!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #310 on: 09-03-2017, 12:54:56 »
Ako može ZvezdaSrbija može i Barsa !!! Juče je bio dan za preokrete !!!

Dzimi Gitara

• 4
  • 3
« Reply #311 on: 09-03-2017, 12:58:38 »
PSŽ igrali ko najveće kukavice, ali ključni momenat je Barsina sramota:
https://zippy.gfycat.com/KindlyAggressiveEyra.webm
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Filaret

• 2
« Reply #312 on: 09-03-2017, 13:05:00 »
Пре срамота овог немачког Маја. Да ли да да црвени Суарезу или да свира пенал, одлучио се за ово друго и би шта би. Мада, ко прими три гола за 5-6 минута у оваквој утакмици и треба да испадне.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #313 on: 09-03-2017, 16:20:20 »
Pod uslovom da Arap nije u džep strpao jedno 8 nula.

Ovo je za mene namješteno ko vrata, ko Stoltenberg koji ne da nešto Tačiju prije no Vučić postane precednik.

Više ne gledam bandu, mafiju, španske šiptare pogotovo.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #314 on: 09-03-2017, 19:39:16 »
Bato jel znaš vic kad u kafani sede Suarez, Neimar i Mesi?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #315 on: 09-03-2017, 19:42:56 »
Nisam, a plašim se da saznam šta će durade!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #316 on: 09-03-2017, 19:46:46 »
Sede oni tako u kafani, i dolaze muzikanti i pitaju šta da im sviraju, a ovi u glas, PENAL!!! SVIRAJ NAM PENAL !!!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #317 on: 09-03-2017, 19:51:35 »
Pusti, pusti ofsajd!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #318 on: 17-03-2017, 16:44:32 »
ATLETIKO MADRID - LESTER
BORUSIJA DORTMUND - MONAKO
BAJERN MINHEN - REAL MADRID
JUVENTUS - BARSELONA

Počeću da navijam za fašiste iz Torina, samo da izbace pacovsku družinu.

Al generalno fin raspored

Truman

• 4
  • 3
« Reply #319 on: 17-03-2017, 19:24:45 »
Лестер и Реал су мени драги! Јувентус не волим, али се надам да ће избацити Барселону која ми је мрска. Овај други пар ме не занима ни ич.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #320 on: 11-04-2017, 22:41:33 »
Juve razbio Barsu

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #321 on: 12-04-2017, 00:05:06 »
Što ne udariše u Torinu, ipak su mi tu oba tima mrska, al dobro je bilo gledati još jedno šamaranje Barse, valjda neće opet biti smrdljiv revanš

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #322 on: 12-04-2017, 07:17:31 »
Bezbožnici što radujete se porazima Barse, gorećete u paklu Kamp Nou -a za sedam dana, prisetite se istorije !!!

Lapot

• 2
« Reply #323 on: 12-04-2017, 11:28:18 »
Добиће Јувентус и у реваншу.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #324 on: 12-04-2017, 11:44:57 »
Fašisti protiv separatista!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #325 on: 18-04-2017, 23:19:11 »
Opet gledam kako konjokradice prolaze u polufinale, lud sam.

Ostaje mi nada da će Atletiko ili Monako da nakantaju ove cigane.

Filaret

• 2
« Reply #326 on: 19-04-2017, 10:02:46 »
Ја мислио само ми цигани, а види сад... Можда се побратимимо.  :)  А Видал краљ цигана, онако се не саплиће ни у Габону, што би рекао бард Живадиновић коментаришући ону бруку од Звезде. Да је остало 11 на 11...

Торентеови лако избацили оне творове и можда би им највише лежао Јувентус у полуфиналу, ако вечерас опет не буде нека "историјска".

Иначе, јавља ми се да ће Дортмунд да добије Монако.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #327 on: 19-04-2017, 10:51:42 »
Vidal rizično ali prvo je dotakao loptu. Drugi gol portugalskog ciganina al najlepšeg iz ofsajda.

Mađarski sudija slijepac.

Ono, jeste i vi cigani, al ne tolki! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #328 on: 19-04-2017, 10:55:17 »
Ko jebe Bajern, setite se kako su pre nekoliko godina sramno izbacili Fiorentinu iz ofsajda.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #329 on: 19-04-2017, 11:05:05 »
Ja se ne sjećam, mada vjerujem da je bilo i još toga.

Nisu zaslužili LŠ ove godine, mora ih neko slomiti.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #330 on: 19-04-2017, 11:43:33 »
Guglaj ako te ne mrzi, Bayern Fiorentina offside goal, kad Kloze daje gol iz ofsajda koji bi i Majo morao da svira Naravno gol za prolaz dalje. Fiorentina bila odlična te sezone.

Boban

• 3
« Reply #331 on: 19-04-2017, 11:50:16 »
Bezbožnici što radujete se porazima Barse, gorećete u paklu Kamp Nou -a za sedam dana, prisetite se istorije !!!

Meni nije jasno da iko normalan može biti na strani Barselone i uopšte španskog fudbala... pa to su cigani nad lopovima, bezumnici, simulanti i dronjavci... gori i od žabara.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #332 on: 19-04-2017, 13:55:50 »
Evo ja, normalan i navijam za Barsu kad Partizan ne igra LŠ!!! Niko nije gori od žabara, osim možda kineskih žabara.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #333 on: 19-04-2017, 18:12:37 »
Forza Milan!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #334 on: 19-04-2017, 18:16:34 »
Bato priznaj da si zadovoljan, tvoj omiljeni žabarski klub su kupili tvoji omiljeni mali žuti ljudi

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #335 on: 19-04-2017, 19:36:28 »
Kad nisu mogli Rusi, daj šta daš.

Rusi ludaci, Čelzi i Monako, samo ludo.

Vidjećemo imaju li žutaći vrelu krv.

A slabo pratim, ne znam dal će da ostave Galijanija, to bi bilo super.

Interovi vlasnici nude 70 milki za Mbapea, sad nek se i ovi moji pokažu!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #336 on: 02-05-2017, 22:49:03 »
Ko bi reko da će Atletiko ovako da se raspadne, nije više zanimljivo

Za mene je osvajač pobjednik sutrašnjeg meča, a cigani mogu poslije samo da ukradu trofej

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #337 on: 03-06-2017, 20:42:53 »
Forza Juve!

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #338 on: 03-06-2017, 22:22:18 »
Juve večiti gubitnici, omogućili ciganiji da prvi put u istoriji odbrane titulu šampiona.
U istoriji Lige Šampiona naravno.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #339 on: 03-06-2017, 22:45:36 »
Juve je na putu da polako postane nova Benfika, koje im je ovo izgubljeno finale kupa/lige šampiona?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #340 on: 03-06-2017, 22:52:45 »
Očajni su bili, bolje bi Partizan odigro. I Real prosječan, bezveze finale. Primali golove iz školskih akcija.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #341 on: 04-06-2017, 11:43:35 »
Dakle, samo dve titule prvaka Evrope za Juve ( u finalima dobili Liverpul i Ajaks), i čak sedam! poraza u finalu ( Ajaks, Hamburg SV, Borusija Dortmund, Milan, Barselona i Real Madrid 2 puta ).

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #342 on: 04-06-2017, 13:18:27 »
Prespora odbrana ključni problem. A ni Pjanić nije Pirlo, imao je dosta brljotina.

Kad se sve sabere realno je, meni više smeta drkanje s kartonima, što se toliko foliraju i namjerno idu da dobiju faul...

Nisu zaslužili da prođu Bajern, a i Juve bolje da je pustio Monako, bilo bi 8:5, čista zabava!

Ovako je najsmornije finale koje sam ikad gledo.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #343 on: 04-06-2017, 13:43:44 »
Реал је показао још једном да је један од најбољих тимова у историји а сам клуб је највећи.
Sri Ramana

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #344 on: 11-04-2018, 00:06:13 »
Ne znam jel namješteno, al prolazak liverpula i rome je superiška!

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #345 on: 11-04-2018, 23:03:16 »
govna madridska! :x

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #346 on: 11-04-2018, 23:37:58 »
zar ima gorih klubova od reala i juventusa... dobro, možda barselona

sad nek ide bajern na real da to hejnkes pospremi

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #347 on: 12-04-2018, 07:36:45 »
zar ima gorih klubova od reala i juventusa

:evil:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #348 on: 12-04-2018, 08:56:03 »
Ti šmokljani nisu namještali mečeve! Silvio možda jeste malo

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #349 on: 27-05-2018, 00:18:56 »
Jebite me ako budem gledo više Š Ljigu.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #350 on: 17-04-2019, 23:08:35 »
grehota što je siti večeras ispao!

Truman

• 4
  • 3
« Reply #351 on: 17-04-2019, 23:45:25 »
Напред Ајакс!
Sri Ramana

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #352 on: 08-05-2019, 23:02:44 »
ispao i ajaks. kakav nesretluk!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #353 on: 15-08-2020, 08:32:33 »

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #354 on: 15-08-2020, 17:50:26 »
Na ništa ih napraviše!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #355 on: 16-08-2020, 12:42:06 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #356 on: 16-08-2020, 19:22:57 »
Anđus se polako vraća u formu, na radost nas vernih fanova.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Labudan

• 4
  • 3

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #358 on: 02-08-2021, 20:05:47 »
Pitaš svašta. Za naše iz Zagreba.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #359 on: 02-08-2021, 20:33:31 »

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #360 on: 02-08-2021, 21:25:29 »
To je ta, daj svima po Ožujsko.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #361 on: 05-08-2021, 09:16:59 »
budale odigrale 1:1 kao domaćini, izgleda se svi usrali

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #362 on: 10-08-2021, 21:02:31 »
Izvukli se cigani.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #363 on: 10-08-2021, 22:08:33 »
Dinamo vodi. Zvezda ni gol da da.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #364 on: 11-08-2021, 09:39:57 »
Bajram šerif mubarek olsun sisters.

Ipak je hit Miloje, osvoji prvenstvo sa zvezdom pa pomisli da je trener.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #365 on: 17-08-2021, 23:30:59 »
Šerif icepo i Dinamo, hit!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #366 on: 17-05-2023, 22:36:20 »
da je i Milan prošo bilo bi savršeno

al i ovako nije loše, samo deri, Gvardiola

Petronije

• 4
  • 3