Author Topic: POKAŽITE SVOJU KOZU, KRAVU, OVCU, SVINJU, ZMIJU, KAMILU, ŽABU ITD.  (Read 55948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
  • Sve što je uzaludno, to je i besmisleno.
    • Tardis
Ova zmija...  živi ti u stanu??  :shock:

I šta radi po ceo dan osim što spava???

Malo se mrda, malo greje mačke...
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Zakk je smotao Kali, ali se izvukla... divna Kali

Josephine

• Guest
Lepotica.

Boban

• 3
Sivka, moraš da paziš da zmija uvek bude sita, inače će mačke da stradaju...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

džin tonik

• 4
  • 3
Koza je prilično neukusna za jelo, posebno ove gradske, natopljene smogom i izduvnim gasovima.

meni su znali podvalili jaretinu pod janjetinu.

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Sivka, moraš da paziš da zmija uvek bude sita, inače će mačke da stradaju...

Više se plašim da je cicike ne dohvate, mada... Mrvičino interesovanje je više vezano za "punu šaku umornih prstiju"... a slike sve govore :)

Agota

• 4
  • 3
ja stvarno nisam zavidna osoba al,kad vidim kali ,blago ovoj  slatkoj devojcici kakvo blago imate u kuci  xjap

Ovaj Boban ko dete,podseti me na malog princa

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Plut

• 4
  • 3
  • Šetajuća žuta antena
Šta god vi o ovome mislili to je jedna posebna, švajcarska vrsta Bambija. :!:

A ovo je Bambijeva mama ili mamina bliska rođaka, nekako... mnogo liče pa nisam sigurna. :oops:

lilit

• 5
  • 3
najstarije dete kad je bilo malo :lol: :

That’s how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

PTY

• 5
  • 3
Očigledno je kod najstarije klinke nadvladao kevin genetski materijal.  :lol:

lilit

• 5
  • 3
da znaš. mislim da je bolje da ne postavljam fotke sa miševima, žabama i pacovima.  :cry:

PTY

• 5
  • 3
 xrofl
uf. to bi moglo da me potrese, priznajem. ali ako, dobro je znati da si nekome predala bar malo svog talenta za rukovanje… eh, specifičnom faunom…  :mrgreen:

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Znate šta mene fascinira? Zašto je većina žena (mislim, takvo je barem  moje iskustvo) opčinjeno zmijama? Da li može neko na to da mi odgovori? Evo, priznajem, ja se zmija najviše plašim od svih životinja. Kraljevski piton, poskok, belouška ili kobra, meni svejedno. Mislim, šta je kod zmija lepo?  :oops:

Plut

• 4
  • 3
  • Šetajuća žuta antena
Ja nisam većina.

Josephine

• Guest
Ni ja nisam "opčinjena" zmijama. Niti mislim da su žene pretežno njima "opčinjene".

No, Kali ima lepu, elegantnu glavu i oči koje se savršeno uklapaju.

U pitanju je lepota onako kako je ja vidim i osećam, a ne zmija.

lilit

• 5
  • 3
Znate šta mene fascinira? Zašto je većina žena (mislim, takvo je barem  moje iskustvo) opčinjeno zmijama? Da li može neko na to da mi odgovori? Evo, priznajem, ja se zmija najviše plašim od svih životinja. Kraljevski piton, poskok, belouška ili kobra, meni svejedno. Mislim, šta je kod zmija lepo?  :oops:

Premali ti je uzorak. Sve žene koje ja znam ne vole zmije (i sebe uključujem u tu grupu), ali mislim da se tu radi o tome kako su ti zmije predstavljene u najranijem životnom dobu. Kad sam čula moju majku da mom tad trogodišnjem detetu koje gleda igračke u prodavnici kaže: - Nemoj samo tu zmiju jer su zmije opasne i odvratne... (srećom je prekidoh na vreme  ko zna gde bi se zaustavila xrofl), shvatila sam zašto ja imam toliku iskonsku odvratnost prema zmijama.  :lol:
Moja deca ih ne vole sad nešto preterano, ali nemaju osećaj koji ja imam kad dodirnem čak i gumenu zmiju. O pravoj ni ne razmišljam.

Lord Kufer

• 4
  • 3
    • Poems and Essays
To što neki ne vole zmije jeste plod zablude da su zmije "ljigave". Kad se ta zabluda rasprši, zmije postanu meke, tople i simetrične ;)

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Hm, ja znam da zmije nisu ljigave. Više devojaka mi je trubilo o tome. :lol:

Al' da su tople, simetrične i šta sve ne, e to brate....ma, držim te za reč :)

Premali ti je uzorak. Sve žene koje ja znam ne vole zmije (i sebe uključujem u tu grupu), ali mislim da se tu radi o tome kako su ti zmije predstavljene u najranijem životnom dobu. Kad sam čula moju majku da mom tad trogodišnjem detetu koje gleda igračke u prodavnici kaže: - Nemoj samo tu zmiju jer su zmije opasne i odvratne... (srećom je prekidoh na vreme  ko zna gde bi se zaustavila xrofl), shvatila sam zašto ja imam toliku iskonsku odvratnost prema zmijama.  :lol:

Hm, sve ti je to iskustvo a bogami i kulturološke razlike. Sećam se pitanja koje mi je profa postavio iz psihologije ličnosti:

"U redu kolega, hajde mi objasnite kolektivno nesvesno na primeru zmije."

:lol: :lol: :lol:

Pomislih, WTF, ali kako mi je jezik brži od pameti....

"Hm...S obzirom da je kolektivno nesvesno, suma iskustava naših predaka, možemo to objasniti ovako:

S obzirom na praroditeljski greh, kojim nas je hrišćanstvo učilo, kao i činjenicu da je zmija dala i nagnala Evu da pojede jabuku mi, u ovoj kulturi, nosimo u sebi duboku odbojnost prema zmijama. No, neka afrička plemena (ili indijska ili južnoamerička) imaju kult obožavanja zmije."

Ah, kako sam bio zadovoljan odgovorom! Lice mi sija, pun sam sebe, stalno ponavljam Vladimire, ti si najpametniji čovek na svetu. Da. Da. Da. Nema boljeg od tebe.

"Dobro kolega, ali šta je tu važno?"

"Kako mislite, šta je tu važno?"

"Pa u kolektivnom nesvesnom i na tom primeru."

"Pa, rekoh već, to je suma ranijih iskustava -"

"Upravo kolega! Iskustvo!"

Zbunjen sam. Gledam ga, bes se diže u meni.

"Pa, rekao sam već! Odmah na početku!"

ODmeravamo ejdan drugog, streljamo se pogledima. Zbog tog odmeravanja i poslednjeg ispada, dobijam šesticu u indeks :lol: I ko je na kraju ispao pametan, pitam ja vas?

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
I ja se pitam šta je tu lepo, te ukočene hipnotišuće oči, telo bez udova, drugo zmija ne razvija nikakvu naklonost prema svom vlasniku, ni blizu onoga što imamo kod mačke ili psa. Takođe danas su klinci počeli iz mode da uzimaju zmije-ljubimce, posebno razne varijante boa i pitona, nemajući često ni najosnovnije znanje o životinjama koje žele držati- o njihovim navikama, potrebama prostora, ishrane... svaka boa ili piton duža od 2-3m je potencijalna opasnost za ljude, pogotovo decu.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Lord Kufer

• 4
  • 3
    • Poems and Essays
Zmija ima "gušterski" mozak, tj. amigdalu, a to je onaj osnovni aparat uslovljavanja i kod nas, koji imamo malo veći korteks. Fetišizam je uvek posledica snažnog uslovljavanja i mislim da je psiholozima i psihijatrima to jedna od najznačajnijih činjenica da bi znali s kim imaju posla ;)

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
belouška ili kobra, meni svejedno.

Nije svejedno. A Taipan, Boomslang, Death adder, Bushmaster, Fer-de-lance, Swampjack, Sidewinder, Eastern diamondback, Eye-lash palm viper? Sve su drage.
Hmmm, na ovom forumu se oseća nedostatak topika Snakes are Beautiful People
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Lord Kufer

• 4
  • 3
    • Poems and Essays
Ko je igrao Elite, zna sve što treba da zna o tim gmizavcima ;)

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
I ja se pitam šta je tu lepo, te ukočene hipnotišuće oči,

Pa da, ti sigurno ne voliš ni krokodile. xfrog

drugo zmija ne razvija nikakvu naklonost prema svom vlasniku, ni blizu onoga što imamo kod mačke ili psa.
Nije istina. Stari Zmijadin, moje kućno ljubimče, se toliko obraduje kad god me vidi da me stegne iz sve snage. Pucaju koske od silne naklonosti. A što voli malu decu, čudo jedno. :lol:

Takođe danas su klinci počeli iz mode da uzimaju zmije-ljubimce, posebno razne varijante boa i pitona, nemajući često ni najosnovnije znanje o životinjama koje žele držati- o njihovim navikama, potrebama prostora, ishrane... svaka boa ili piton duža od 2-3m je potencijalna opasnost za ljude, pogotovo decu.
Bah, nemaju pojma ni o psima, mačkama, kanarincima... :(

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

pokojni Steva

• 4
  • 3
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
Ma vidiš da nije normalan. Taj je klao kučiće, tuko kamile... varvarin je to Stevo.

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Lepotica.

Kali je zaista lepotica... ali je i Debeli Zmijoš lep.
Kali je lepša.

Agota

• 4
  • 3
[
Znate šta mene fascinira? Zašto je većina žena (mislim, takvo je barem  moje iskustvo) opčinjeno zmijama? Da li može neko na to da mi odgovori? Evo, priznajem, ja se zmija najviše plašim od svih životinja. Kraljevski piton, poskok, belouška ili kobra, meni svejedno. Mislim, šta je kod zmija lepo?  :oops:
Kod zmija je sve lepo ,koza, te sare koje vas ostavljaju  bez daha,hipnoticki pogled, savrseno sexy telo,da se razumemo ja se takodje njih plasim ,al plase se i one mene.Ja pre svega zmiju postujem.
Uzivam dok gledam emisije o zmijama.Jadne zmije, sto ti je to prokletinja od zivotinje , skoro svi ih se plase a neki ih na zalost i mrze.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Evo ga Debeli, baš je lep :)

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
Jasone, zar i ti...  :)

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
Jašta, i ko se usudi da kaže da je moje ljubimče ružno... momentalno leti na ignor. 8-)

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
Dobro, sad će ponoć, oćeš ti da imam noćne more ? Imaj milosti  8-).

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
Ovo je moja Skočkica :-)

Josephine

• Guest

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
društvo s' "bikare"

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Kali se presvukla.

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Zver-cica

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
Mala Kali

Savajat Erp

• gospodar izgubljenog vremena
  • 4
  • 3
Робовласничко искоришћавање пилића за рад на машинама мора стати!

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Plut

• 4
  • 3
  • Šetajuća žuta antena
Kavu li nam samo priču ono može ispričati. :)

Gaff

• 4
  • 3
Meni liči na neko zombi-pile!?  :)
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Plut

• 4
  • 3
  • Šetajuća žuta antena
 Zamisli da si pile i onda ti se u facu unese perjana glava sa fotoaparatom, brrrrr. :roll:
I ti bi ličio na zombi.

Gaff

• 4
  • 3
 xrofl xrofl

U sličnim situacijama (negde u dubini noći, kada mi ionako svi izgledaju kao da su "perjana glava") ja i ličim na fotografijama na zombija!  :lol:

Plut

• 4
  • 3
  • Šetajuća žuta antena
Eeeee... to onda već nije do drugih. :!:

Savajat Erp

• 4
  • 3
Еј, протестирам! У питању је био мобилни...кам` пусте среће да имам фотоапарат, одмах би постао умишљени фотограф-аматер. Имам слике и остатка легла, онако пилићарски збијених у гомилу...нпр.

Gaff

• 4
  • 3
Jesu li se sabili usled uticaja ili su se usrali od onog  :P-pileta?

Savajat Erp

• 4
  • 3
Ма, нешто су се дошаптавали у ћошку и ковали ко зна какву заверу глобалних размера када сам ја наишао...оно зомби-пиле је сликано касније, док је покушавало да ме ликвидира, послано од стране ових ћошкаша.

Stipan

• 4
  • 3
Oprezno sa pernatima, Brate Savajate!  8-)

Gaff

• 4
  • 3
Ма, нешто су се дошаптавали у ћошку и ковали ко зна какву заверу глобалних размера када сам ја наишао...оно зомби-пиле је сликано касније, док је покушавало да ме ликвидира, послано од стране ових ћошкаша.

xrofl

sivka

• neprilagođena
  • 5
  • 3
    • Tardis
A kad Kali poraste :) :)

Gaff

• 4
  • 3
A kad Kali poraste :) :)

Nije valjda da će toliko narasti?!  :?

No mog goluba bi garant smazala u trenu.  :)