Author Topic: Andrija Milošević piše fantastiku  (Read 8399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
Andrija Milošević piše fantastiku
« on: 17-05-2012, 08:44:11 »

Popularni glumac i voditelj otkrio je za „Blic“ da će se oprobati i kao pisac. Za razliku od svojih kolega koji pišu autobiografije, Andrija Milošević piše roman iz žanra epske fantastike.

- Već dve godine pišem i napisao sam više od pola knjige. Veoma je teško pisati knjigu koja ima takvu strukturu. Ona mora da bude agresivna, dinamična, dramatična, a u isto vreme romantična. Spojiti sve te kontraste, a onda sve to dramaturški izvesti tako da čitalac ne zna šta će se dogoditi na kraju, nije lak posao - kaže popularni glumac i voditelj.
[/color]
On smatra da za pisanje treba vremena i da knjigu piše isključivo zbog sebe.

[/color]
[/color]Deluje mi da bi trebalo da znam ko je on, ali tek je Wikipedia pomogla...
[/color]Čekamo...
[/color]
Mica

scallop

• 5
  • 3
Re: Andrija Milošević piše fantastiku
« Reply #1 on: 17-05-2012, 09:01:58 »
Bre, Mićo, znaš li ti kol'ko takvih u Srbiji piše epsku fantastiku i baš završavaju treći deo pentalogije, a nemaju tri cm. objavljene literature?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

HAL

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 17-05-2012, 09:03:09 »

Kunac

• 4
  • 3
« Reply #3 on: 17-05-2012, 09:09:31 »
Čuo sam ja za ovo još pre godinu dana...
"zombi je mali žuti cvet"

Agota

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 17-05-2012, 11:04:05 »

Deluje mi da bi trebalo da znam ko je on, ali tek je Wikipedia pomogla...

]

Mico , pa ti ne gledas SURVIVOR  sterb038

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zakk

• Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • 3
    • IP Tardis
« Reply #5 on: 17-05-2012, 11:17:51 »
bogme evo prvi put čujem za čoveka
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Agota

• 4
  • 3
« Reply #6 on: 17-05-2012, 11:26:43 »
joj ,pa ja sam onda tv manijak  :oops:

na pinku je igrao nekog Banja  ( Mjesoviti brak)
i neki kretenski film  ''Opet pakujemo Majmune"
i ima neka predstava koju je najavljivao  ''Pevaj brate"

i naravno vodi SURVIVOR i sve je bolji iz sezone u sezonu.  :)

e da i neka hrvatska  verzija ''Ruzne Beti" to sam gledala :oops:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

• 5
  • 3
« Reply #7 on: 17-05-2012, 11:50:08 »
To je već zavidna reputacija za epsku fantastiku. Mogla bi i ona cura što drži vremensku prognozu na RTS1. Bar ume da govori.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #8 on: 17-05-2012, 12:11:43 »
joj ,pa ja sam onda tv manijak  :oops:

na pinku je igrao nekog Banja  ( Mjesoviti brak)
i neki kretenski film  ''Opet pakujemo Majmune"
i ima neka predstava koju je najavljivao  ''Pevaj brate"

i naravno vodi SURVIVOR i sve je bolji iz sezone u sezonu.  :)

e da i neka hrvatska  verzija ''Ruzne Beti" to sam gledala :oops:

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Loni

• 4
  • 3
  • Mejnstrim Paša
« Reply #9 on: 17-05-2012, 12:24:54 »
To nije ništa. U smislu treš iznenađenja.

Ja sam čuo za slučaj tinejdžera iz Beograda koji je napisao 2000 strana epske fantastike i .... tana na na ... spremite se na najveće iznenađenje ... DIREKTNO NA ENGLESKOM !

Rekao je da nema potrebe da piše na srpskom jer ionako od srpskog tržišta nema vajde pa zašto da se muči da traži prevodioca kad može direktno da inglišira.

Agota

• 4
  • 3
« Reply #10 on: 17-05-2012, 12:28:03 »
Andrija Milosevic

http://www.imdb.com/name/nm1058983/

pogledala sam i film ''Gledaj me''

a  ta ''Ruzna Beti je u stvari ''Ne daj se, Nina! ''

Eh, preskocila sam  ''Promeni me '' ali ispravicu to ubrzo  :?:

M.M

• 4
  • 3
« Reply #11 on: 17-05-2012, 12:31:03 »
To je već zavidna reputacija za epsku fantastiku. Mogla bi i ona cura što drži vremensku prognozu na RTS1. Bar ume da govori.

:D
Nijedan poraz nije konačan.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #12 on: 17-05-2012, 12:31:17 »

Ja sam čuo za slučaj tinejdžera iz Beograda koji je napisao 2000 strana epske fantastike i .... tana na na ... spremite se na najveće iznenađenje ... DIREKTNO NA ENGLESKOM !

Rekao je da nema potrebe da piše na srpskom jer ionako od srpskog tržišta nema vajde pa zašto da se muči da traži prevodioca kad može direktno da inglišira.

I zove se - Tarzan.

Agota

• 4
  • 3
« Reply #13 on: 17-05-2012, 12:31:45 »

car :lol:

zakk

• Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • 3
    • IP Tardis
« Reply #14 on: 17-05-2012, 13:27:51 »

eh to je old news... http://puppetmastersmarionette.blogspot.com/
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

ALEKSIJE D.

• 3
« Reply #15 on: 18-05-2012, 10:37:48 »
Što se, gospodo, iščuđavate? Onaj mali iz Niš je mogao da sprži trotomnu knjigu "Vukovi sudbine" bez da je uopšte upućen u kanone epske fantastike i time dokazao kako je neznanje blagoslov.
Moguće gde je poenta u tome: sedi i piši, ne misli o tome koja su pravila, gramatičke zavrzlame, broj zareza i raspored tački, čime se veliki deo forumaša bavi, da li zaplet ima smisla, o tome šta je poenta, karakterizacija i ostale tandara mandara broć gluposti... Drukaš što više stranica, nadješ ko će to da objavi i bole mene...
A ne ko ovde: šta ćemo drugovi, kako ćemo drugovi, te gde ćemo drugovi...
Možete samo da zavidite i zelenite od toga, valjajući se smajlijima. Oni, na kraju, ipak to objave.
I zovu ih piscima.

Agota

• 4
  • 3