Author Topic: NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII  (Read 8903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Coffin Annal

• 4
  • 2
  • HLR
NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII
« on: 16-12-2013, 18:05:10 »
I ove godine... NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII ! ! !

Wake up and smell the coffin.

Stipan

• 4
  • 3
Re: NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII
« Reply #1 on: 16-12-2013, 19:21:05 »
Aaa.. Uvrstili ste Pavlovića... Dobar izbor.

M.M

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 16-12-2013, 20:00:59 »
Odlično! Samo napred!  :-| :-| :-|
Nijedan poraz nije konačan.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #3 on: 16-12-2013, 20:31:11 »
Ove godine smo i zastupljeniji s damama... :)
Tajno pišem zbirke po kućama...

M.M

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 16-12-2013, 20:45:30 »
Pa da, prošla je bila skroz muška. :evil:
Nijedan poraz nije konačan.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #5 on: 16-12-2013, 20:51:07 »
Muška + Andrea. Ove eto, više žena. A i prešli smo granicu  :) , imamo dve dame iz Hrvatske.
Tu su i muški autori koji nisu bili u prvoj Torti.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #6 on: 16-12-2013, 22:08:16 »
Andrea i Milka, pardon, u prvoj Torti, plus muški.

Coffin Annal

• 4
  • 2
  • HLR
« Reply #7 on: 26-12-2013, 19:04:32 »
Sutra stižu download linkovi, a dotle...

SADRŽAJ:

Sandra Maksimović – S one strane prozora......................................................6
Ivica Milarić – Trake................................................................ .........................9
Saša Robnik – Okno K-14, Azra................................................................. ....29
Milka Knežević-Ivašković – Nećeš pogoditi ko dolazi na večeru...................44
Igor Ivanišević – Anđela............................................................... ...................55
Andrea Baskin – Krokodil............................................................. ..................77
Damir Mikloš – Uspavanka za Beliala............................................................82
Vladimira Becić – Novi početak.............................................................. .....104
Goran Segedinac – Major................................................................ ..............109
Pavle Zelić – Deda Mraz sa Odeljenja „B“...................................................131
Miloš Petković – Darovi iz sanduka.............................................................. 140
Lada Vukić – Requiem.............................................................. ...................172
Radoslav Slavnić – Mišolovka............................................................ .........182
Nenad Pavlović – Trepti zvezda crvenim okom...........................................217
Relja Antonić – U planinama, tama..............................................................226
Boris Mišić – Igra krvi i prašine.............................................................. .....313

Coffin Annal

• 4
  • 2
  • HLR
« Reply #8 on: 27-12-2013, 12:30:14 »
Dragi prijatelji,
Konačno je kucnuo čas da vam predstavimo ovogodišnju zbirku novogodišnjih horor priča "NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTII". Hvala svima koji su nas svojim kritikama, pohvalama i komentarima podstakli da istrajemo u radu i od interesantne inicijative stvorimo jednu lepu tradiciju. Nadamo se da će ova Torta u svemu premašiti svoju prethodnicu, i sa nestrpljenjem očekujemo vaše reakcije.
Toliko od nas, nećemo dužiti. Spremajte trpezu, pozovite goste, nešto diše na sledećem linku:
https://www.mediafire.com/?x90dmlbdd14vywa

Ovo sada može i da se premešta, pa neka moderatori odluče da li će smestiti temu među objavljene, ili u periodiku.

Usul

• 4
  • 3
« Reply #9 on: 16-03-2015, 17:40:29 »
Znam da kada je nesto dzabe ne treba kukati, ali dajte ljudi i druge formate. Jebo vas PDF. Najgori moguci format za citanje na elektronskim uredjajima. EPUB, MOBI to se trazi.
God created Arrakis to train the faithful.

Boban

• 3
« Reply #11 on: 16-03-2015, 18:25:38 »
Znam da kada je nesto dzabe ne treba kukati, ali dajte ljudi i druge formate. Jebo vas PDF. Najgori moguci format za citanje na elektronskim uredjajima. EPUB, MOBI to se trazi.

Ja koristim AVS dokument koverter SVE U SVE radi, trenutno i besprekorno, uopšte ne zavisiš od toga koji format nađeš.
OK, mislim da ne prepoznaje jedan šugavi format, ali to se lako izbegne.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Usul

• 4
  • 3
« Reply #12 on: 17-03-2015, 18:12:27 »
Nije reč o tome (reč je o Džordžu). Kad već hoće nešto da se populariše na mreži red je i da se obezbede popularni formati. Tako se stvara minimalno potreban napor da se nešto pročita. Ako neko ko je možda zainteresovan ali ne baš vičan konverziji poželi da pročita taj pdf brzo će da izgubi motivaciju.
Inače hvala Coffin-u.
God created Arrakis to train the faithful.