The Vault 2017 WEB-DL XviD AC3-FGT
http://www.imdb.com/title/tt1785635/
Prvih 25 minuta je stvarno dobro, ali onda uspori i oko 40. minuta sklizne u ž produkciju.
ma B punokrvna filmčina!!!
U stvari, ž produkcija djeluje kao naknadno zalijepljena na film, kroz neke vještački ugurane scene, ono totalno neprirodno, kao zadnja scena u Raw, što će tamo, čemu služi, ništa, producenti naredili da sve obesmisle.
To jest, ovom filmu uopšte nije bilo potrebno objašnjenje zašto se dešava to što se dešava, a upravo to je ugurano i degradiralo film
Naravno, i ova mtv režija nervira, rezovi na pet sekundi i emo frizurice, al opet, Istvudova ćerka je fascinantna, tatko da bude ponosan.
Nači, ovo je spoj mnogo dobrog ali i mnogo lošeg, i na kraju je takvo zbog producenata.
Eo moja paranoja me radila čitavo vrijeme, đe bi bre Franko glumio u filmu u kojem su kapitalisti good guys, mani me, to su sve post-produkcijske podvale koje su dobro upropastile i film.
Ali ipak ima svojih momenata i prilično me zabavilo. Bukvalno kad izbrišete 3 scene iz filma priča se okreće za 180 stepeni, al bukvalno. Očigledna produkcijska podmetačina.
Ovo se već i previše ponavlja, A Cure for Wellness, Raw, svi manje ili više lobotomirani pojedinim filmskim intervencijama.