Author Topic: Konkurs za Izvore magije  (Read 12511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

  • 4
  • 3
  • Posts: 2.365
Konkurs za Izvore magije
« on: 08-11-2006, 00:02:17 »
Domaca trading-card igra, a evo i sajta:
http://www.izvorimagije.com/

KONKURS ZA NOVE UMETNIKE

Želite da se vaši radovi nađu na kartama Izvora magije? Na pravom ste mestu!

Izvori magije imaju konstantnu potrebu za novim talentovanim umetnicima. Ukoliko ste maštoviti, kreativni i vredni, javite nam se i učestvujte u stvaranju vizuelnog identiteta sveta Izvora.

Kako se prijaviti?
Za početak, potrebno je da nam se javite na e-mail i pošaljete skenirani preview nekih vaših dosadašnjih radova u jpeg formatu. Ukoliko nam se radovi dopadnu, zadaćemo vam konkretne teme. Takođe, postoji i mogućnost otkupa vaših već gotovih radova, ukoliko su odgovarajuće tematike i neobjavljivani do sada. Budite upozoreni: plaćamo (još uvek) malo, a od vas tražimo mnogo! Ipak, nudimo vam pouzdanu afirmaciju na balkanskim prostorima i način da vaši radovi veoma brzo nađu svoj put do veoma ozbiljne publike. Entuzijazam i želja za dokazivanjem su neophodni, i čak mnogo važniji od vašeg umetničkog iskustva!

Koje tehnike su dozvoljene?
Sve! Želimo da što manje utičemo na stil i umetnički izraz naših umetnika, pa prihvatamo radove urađene svim mogućim tehnikama, od drvenih boja do ulja na platnu. Takođe prihvatamo i digitalno urađene radove. Jedini uslov je da rad bude u koloru, što uključuje i kompletnu pozadinu.

Koji format radova je dovoljan?
Za fizičke radove, minimalna prihvatljiva veličina je A4 format. Za digitalne radove, minimalna prihvatljiva veličina je format 1024x768 u 300dpi. Svi radovi treba da budu u "landscape" formatu, tj. da je širina veća od visine. Za preview, dovoljna je rezolucija 800x600 u 72dpi.

Javite nam se da zajedno pravimo magiju! Ukoliko imate dodatna pitanja ili predloge, ne oklevajte, već nam se odmah obratite mail-om i očekujte brzi odgovor.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.