zbunjen sam. vi se meni citate, neovisno o vasoj internoj svadji i ruznom vokabularu kojim se obilno castite, kao da vi ne slavite oluju!?
cijeli svijet slavi oluju, hrvatski narod, hrvatski gradjani, nacionalne manjine, razne udruge, gradovi... veleposlanstva i ambasadori razni cestitaju, u nacionalnim i internacionalnim medijima slavi se, prisjeca na i obiljezava pobjeda prava i demokracije te poraz teroristicke srbofasisticke tvorevine, itd.
evo primjeri:
a tek vi kao srbi bi trebali imati posebni interes slaviti. jer
a) ako ste posteni ljudi, slavite jer je dosao kraj teroristickoj srbofasistickoj anarhisticknoj tvorevini gdje vam je i kao srbinu svaka propalica ili krezuba pijandura mogla usetati u dom i, u najboljem slucaju, vas nekaznjeno opljackati. dobili ste priliku bar djelomicno postati dijelom civiliziranog svijeta. dosao je kraj beogradskoj srbofasistickoj okupaciji, te su stvreni uvjeti i za mir u bih, uvjeti da se kao narod ne okrunite jos jednim genocidom u nizu, bihacom, itd.
b) ako niste posteni ljudi, vec ono sto svijet uglavnom pozna kao srbe, znaci pristalice srbofasistickog terora, tad bi posebno trebali slaviti, jer:
hrvatska vojska nije postupila po srpskim ratnim pravilima, znaci zatvorila komunikacije i pospremila u jame svu tu gamad koja se ekspresno razbjezala, te vam u mordor stigle tek dvije prikolice tih neopjevanih bitangi.
c) ako ste... blabla, vidi pod b)
znaci, od kojeg god srpskog poremecaja da bolujete, u svakom slucaju imate veliki razlog za slavlje; spomenik da podignete hrvatskoj vojsci, zahvalite se, kleknete, zamolite za oprost i isplatite odstetu svim zrtvama. zar je to toliko komplicirano? mislim, ne razumjete da je dosao kraj srbofasistickim pizdarijama pa glumi ugrozenog srbina i zrtve uz kojeg god sponzora (svaki ce propasti kojeg zarazite)?