EKSKLUZIVNO Gde je direktor BIA dok traje kriza na Kosovu? Vulin nije u Srbiji, otkrili smo gde se nalazi tesko zutilo i pogresan naglasak, ali ovo je jos jedna zanimljiva vijest u moru medijskog skretnicarenja.
uz svu tehnologiju, jos uvijek je nuzno da se prljavstina komunicira osobno, licem u lice. sto je prakticno za ispravno citanje vijesti.
nije vulin u izraelu na odmoru, zbog blagdana, kako se clanak "zeza", pa sto bi zanemario obaveze, dapace, vec jos uvijek visi kljucno pitanje: sta se zaboga desilo? kako je pored vojske korumpiranih likova u zapadnjaka mogla proci takva zamka, gdje je zapelo. ako vec nitko nije bio upoznat, kako bar sustav za osiguranje (=korumpirani zapadnjaci u kfor-a i eulex-a) nije spasio jedinicu od propasti.
pri toj korupciji izrael igra veliku ulogu i zato je vulin na pravom mjestu. mislim, mi ne pricamo o izraelu od prije 30 godina, vec o drzavi koja je od pada berlinskog zida, sovjetskog saveza, kroz izuzetni priliv naroda iz tih krajeva maltene dozivila zamjenu stanovnistva, ogromnu radikalizaciju, promjenu politike i obicaja za 100%, veliki zaokret.
znaci o, u medjuvremenu, jednoj polu-fasistickoj drzavi koja predstavlja sve veci problem za demokratski zapad na koji se oslanjala, a koja je pridonijela korupciji mnogih zapadnjackih likova, prvenstveno us-americkih, na koje se srbija kao ruski satelit oslanja, pa i u aktualnom slucaju. (alo grenel)
iz hrvatskog ugla smtram neoprostivim izraelski zajeb rh pri kupovini borbenih aviona, pri cemu su jasno znali sta se kuha, pa da rusi nisu zapeli u ukrajini, hrvatska bi se sa ruskim satelitom beogradom provela kao bos po trnju. dalje je prilicno bljutavo ucesce izraelske ambasadorke u huskackim gluparijama srpske, nedavnoj "komemoraciji". uglavnom, zelim im jos vise vulina, bit ce zgodno ako amerima dosadi i puste ih niz vodu za kakav arapski zaokret, sto bi se vrlo lako moglo desiti. kao sto vec rekoh, nema vise faraona za suzanjstvo posrnulog naroda, ali lako ce se naci kakav seik.
hm. iako bih vrlo rado vidio domace 'rvate, uhljebljenu birokraciju, pod srpskom agresijom, sve bez vanjske pomoci. razne izipanjeve. pa tko bolji, neka zivi, upravlja i vlada. mislim, ne zna covjek cijeniti nista za sto se sam ne izbori. to je ocigledno fundamentalni uslov i kad se radi o slobodi.