Biću brza, nemam vremena.
Prvo: nervira me publika koja dođe da odgleda prvi film i nestane. Svi se zguze, na početku, u stolice, zauzmu mesta, a onda napuštaju projekcije i smetaju stvarno zainteresovanima. "Masovna smrt na FSFF-u" je moj sledeći film.
Drugo: menjajte voditelja ili ga pošaljite kod mene na javni nastup. Dobar voditelj je pola profesionalnog izgleda manifestacije. I TaurusJor može kod mene na javni nastup, mada je on bolji od voditelja, ali nedovoljno.
Treće: Gule, okreni se drugi put, ko zna ko sedi iza tebe... drži nož, sekiru ili primerak Naživog da ti ga vrati.
Filmovi:
Intenzivni udarac u glavuGlumci dobri, motivacija likova veoma loša, priča, na momente, konfuzna i zbrzana, fotografija nije loša, utisak bled.
BeskonačnoDobra priča, glumac očajan (da je glumac dobar, ovo bi bilo mnogo više od trešera), ipak - simpatičan.
Priče iz grobaMoj favorit, sjajna malena glumica i njen partner dizelaš. Kraj loš, trebalo je da se zaustavi na pretposlednjoj sceni, veoma duhovito. Utisak - uživala.
Ja sam mrtvaDobra fotografija, nije loša priča, kraj otkriven pre vremena (avaj, još na početku), ali može da prođe. Dobra šminka.
Bariku LightOvo je opis iz programa: "Felisijano jede pomfrit s majonezom. Noće teče dosadno dok ne krene da gleda seks na TV-u. On poludi."
Sad, da nije poludeo zbog dve žene na TV-u koje su se hvatale za sise preko odeće, ili zbog para koji se kresao na poljani u soft varijanti, nego zbog hard varijante oba programa, možda bih i poverovala. Takođe predvidljiv kraj, samo se penis čeka, jel. Kraj duhovit. Utisak - može da prođe.
Vidimo se sutra.