Author Topic: POKAŽITE SVOJU KOZU, KRAVU, OVCU, SVINJU, ZMIJU, KAMILU, ŽABU ITD.  (Read 49695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
ovo sam uslikao u jednoj drumskoj krčmi u hrvatskoj, usred noći:

PTY

• 5
  • 3

RedSonja

• 4
  • 3
[i

kokoške petao žaba

extra su ove fotke :)

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
ovaj majmun je suvi genije!

! No longer available
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

tomat

• 4
  • 3
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

lilit

• 5
  • 3
pande u zarobljeništvu retko daju potomstvo, al pre neki dan smo dobili blizance. ekstremno slatko.

http://www.reuters.com/article/us-wildlife-panda-twins-idUSKCN10R11Y

That’s how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Palmer

• 3
http://www.youtube.com/watch?v=58kETf7lH5M&feature=youtu.be

Moj ljubimac pauk krstaš zvani Patrijarh

Nemam psa. Ni mačku. Nemam ni kanarinca da pevuši na terasi, a zečevi mi ne skakuću po dvorištu. Kokoške sam čuvao kao mali što se da videti po mom avataru, mada je to glava petla. Samo, to je bilo  na drugom mestu u drugo vreme. Ovde je manje dvorište, ali i više pažnje prema slučajnim prolaznicima. Neki od tih prolaznika i ostaju iako imaju čak šest nogu. Ali oni ne koriste svoje noge za uzaudne šetnje već samo za lov. Tako i moj ljubimac Patrijarh. Na leđima krst. Pravoslavni. Ko ne veruje neka pogleda snimak iznad na 1:50.

Hranim ga svakodnevno. Hrana? Mravi, ose, stenice koje ubacujem u vreme službe  svakog dana.

Danas je bilo drugačije. Naišao je mladi par skakavaca. Uspeo sam nežno da ih uhvatim dok su se parili, a da mužjakov aedeagus ne napusti mladu. Ostali su spojeni. Hteo sam da osvetim ovu zajednicu činom venčanja koji bio obavio lično Patrijarh. Odneo sam ih na venčanje i silom ubacio u mrežu poznatu kao crkva. Jedini svedoci, moj telefon Meizu i ja.

Kao što se i vidi na snimku Patrijarh je bio šokiran što mu u crkvi bludniče skakavci. Nismo znali da se svadba zakazuje, a ja kao Matavuljev Đukan Skakavac žudio sam da na silu obavimo venčanje skakavaca, iako sam znao da su i  skakavci i ja sam protiv toga. Ruka me je vukla. Što pre ako može, odmah, i preko reda. Samo da sve ispadne kako treba.

Posle zadrške i ispitivačkog prekora, Patrijarh je nasilno prekinuo čin telesne ljubavi i uspeo da obavi venčanje umotavajući mladence u mrežu svoje jedine crkve. Činilo se da je zadovoljan. Oboje su ostali tu, u crkvi, pomireni, venčani, zauvek otrovani.

Petronije

• 4
  • 3
Mislio sam da sam jedini čovek ovde koji voli paukove. U više navrata sam gajio "domaće" paukove, kao klinac krstaše, a kasnije i one krupnije, iz porodice Lycosa. To su valjda i najkrupniji pauci koji se mogu naći kod nas u prirodi.

Dugo sam planirao da kupim tarantulu ali nikad nisam, ni sam ne znam zašto. Pozdrav za patrijarha

Palmer

• 3
Obozavao sam da gledam borbe insekata kad sam bio mali. Stavim tako nekog ogromnog krstasa i bogomoljku zajedno  u veliku kutiju i gledam sveti rat, mada nije lako napraviti okruzenje gde bi se potukli. Ili maslara i jelenka. Teska katagorija. Maslar mi je omiljena buba.

scallop

• 5
  • 3
Podsetio si me na poligon Krivolak. Praznog vremena između proba i svakakvih insektoidnih ala i beštija ko pleve. Samo, mi smo to radili u velikoj kartonskoj kutiji sa pleksiglasom odozgo i po pivo. Ili, Krivolačku votku. To je ono kad u 40% rastvor medicinskog alkohola dodaš desetak kapi glicerina (da se čaša "oznoji"), pa na končić umočiš krišku limuna i brojiš do deset. Može i do šest.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Petronije

• 4
  • 3
E da, i bogomoljku sam imao, ali nije ni blizu agresivna kao Lycosa ili krstak. Uglavnom meditira, ali (retki) trenuci kada se hrani su spektakl.

Palmer

• 3
Jbg, neko išao u vojsku neko se zajebavao sa insektima, a neko je i išao u vojsku i zajebavao se s bubama.  Moja generacija je bez vojske. Trenutak kad mi je drugarica u srednjoj školi oborila ruku, (pritom sam imao najači biceps od svih u odeljenju, a ona trenirala rukomet), bio je presudan da shvatim zašto smo izgubili Kosovo.

Što se tiče beštija, sem maltretiranja bogomoljki, krstaša, stenica i ostalih insekata, neretko sam skidao onu gumu sa pivčića, sipao zejtin u nju i pržio jadne mrave.  U votku nisam potapao limun već jelenke i maslare i gledao ih kako se potom teturaju omlitavljeni i... ma ne moram baš sve ni da vam ispričam...  xrofl

Agota

• 4
  • 3
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Palmer

• 3
Уштекала се већ месечак дана међу далије у дворишту у жардињери, доносим јој инсекте кад изађе на лишће, али сам је малопре, док сам заливао, ухватио како вреба лептирицу...