Džaba ti, Mac, kad si na ignoru. Kad svi stignu na ignore. D. će stalno biti u pravu. Sa njom je racionalno izlišno. Ne vredi objašnjavati, zaslepljena je svojom umišljenom misijom, pa će pisati PZ, kao što je pisala T. Nikoliću i upropastila ghoulov napor da pomogne nekoj porodici pod Prokupljem ili ministrima u Dubaiju odakle su je ispujdali. Ja sam samo usputni slučaj. Misli da sam ja "bastion" na putu do njene slave.
Uzalud je da napominjem da nikada nisam imao nikakve veze sa izdavačima, urednicima i slično. O tome svedoči broj izdavača koji su moje radove objavljivali. Niti da od Bobana nikada ništa nisam tražio, ali ga jesam maltretirao, jer dozvoljava da mene maltretiraju. Jer, on je jedini koji može da demantuje D., a neće. Ne vredi da pominjem sa koliko sam mladih sarađivao u pisanju, koga sam sve doveo na ZS jer sam uočio kvalitet, niti ko sve mene kontaktira oko svojih rukopisa. Stoji da sam grub u komentarima, jer su novi pisci na većem udaru od stranih pisaca. Ako je neko nezadovoljan neka se javno oglasi. Moja zbirka kratkih priča je informacija o pisanju kratkih priča, sa nizom različitih pristupa da se vide mogućnosti. Ko ima treći pristup široka mu livada. Ja ga niti mogu niti hoću sprečavati. Neko drugi odlučuje o objavljivanju. D. bi mogla da izjavi kada sam NJENE priče loše ocenio ili komentarisao.
Posebna je priča o nekom "umrežavanju". To je suluda priča. Stanje u domaćoj fantastici je od toliko marginalnog značaja, da je besmisleno insinuirati da postoji neki interes, a on je preduslov udruživanju. Pitam se da li je Zelićeva priča plaćena ili je kontribucija opštem stanju. Čitava frka je nastala samo da bi D. još jednom ispoljila svoje težnje da predstavlja neshvaćenu omladinu. Oni zaista neshvaćeni neka se jave meni, možda dobiju savete koji će im pomoći da prevaziđu status neobjavljivanog pisca.