FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE

Šta sam lijepo/so-so/ružno od serija gledao...

(1/772) > >>

Will-O'-The-Wisp:
Ožežite!

Nebitno da li je igrana ili animirana, serija ili mini-serija, stara ili nova, drama ili sitkom, američka ili češka, network ili cable, kompletna ili sezona...

Ghoul:
to!

imamo samo 8-10 topika o najboljim serijama, što uopšte što pojedinačnim!

gde ima 10 ima mesta i za 11tu!  :roll:

Will-O'-The-Wisp:
Ovaj topic bas zbog toga.

Da se ne otvara za svaku serijicu zaseban topic. Ajde onih par najpopularnijih (24, PB, BSG, LOST) da imaju zasebne, ali druge, ne-tako-popularne metnite ovdje.

Kunac:
Ja sam upravo započeo mukotrpan proces skidanja engleskog TV klasika - Keeping Up Appearances (1990-1995).

http://www.imdb.com/title/tt0098837/

Da li se neko seća ove serije? Koliko znam, odlično je kotirana na listama najboljih engleskih humorističkih serija. Ispred nje je samo Fawlty Towers!

Will-O'-The-Wisp:
To nisam gledao, ali vec neko vrijeme imam pik na tu seriju. Mada, sad sam u procesu nabavljanja gigantskog i genijalnog serijala Mystery Science Theater 3000, tako da su snage daunlodovanja skoncentrisane na to.  :evil:

Inace, konacno sam se dokopao britanskog klasika You Rang, M'Lord (1988-1993), seriju koju pamtim kao jednu od prvih - ako ne i prvu - ozbiljniju seriju koju sam gledao kao klinac. Cim nadjem vremena, bacam se na ovaj klasik.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version