Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
3
Da, isto. A VR varijanta ima i posebno napravljene misije, dakle, nije samo prerađeni original. Svi je hvale.
4
Поново сам у Рогуеу успио да дођем до амулета од Јендора, али сам (наравно) опет погинуо, овог пута на 25. нивоу. Била је то једна од ријетких партија у којима сам скоро све одиграо како треба и користио магичне предмете на правим мјестима, али оно што ме је (како се касније испоставило) смртоносно зезнуло било је што ме је игра частила необично великим бројем медуза које су ме успјешно конфјузовале. Ја сам имао ефикасан лијек за те роспије, и то у сасвим солидним количинама, а то је напитак за парализу. Медуза ме конфјузује, ја је спичим напитком за парализу, тапкам у мјесту док ми се врати евентуално скинуто здравље + нестане конфузија и онда је нафилујем оловом, тј. изрезбарим на фронцле својим дворучним мачем. У једном тренутку сам био толико обрадован таквим развојем ситуације да сам јој се наглас обратио шешељевским ријечима "Ти можеш да прихватиш само да ми п...", што би претпостављам било прилично атрактивно у неком гејмплеј видеу. Међутим, због великог броја медуза истрошио сам све напитке за парализу, а такође сам истрошио и скрол за препадање монструма кад ме је неки грифин стјерао у ћошак у неком лавиринту. Уопштено, лавиринти су прилично слабо функционисали у овој партији, већина монструма ме је пратила тамо, али то није било узрок краха, пошто сам увијек успијевао да нађем круг у лавиринту и онда да их истамбурам кружним кретањем (ТМ).

Крај се десио на врло иритантан начин на 25. нивоу (дакле након једног пењања уз степенице након проналаска амулета). Истражио сам три просторије и нашао некакав лавиринт, али никако нисам могао да пронађем остале просторије (тј. излаз из нивоа). Бјесомучно сам срчовао зидове просторија без резултата и у једном тренутку приликом уласка у једну од њих напао ме је џабервок иако су џабервоци иначе незаинтересовани за путнике намјернике, тако да их је углавном могуће заобићи. Клепио сам га једном чисто да тестирам колико бих издржао у фер борби и након што сам констатовао да би се то мјерило десетинкама секунде, одлучио сам се на стратешко повлачење јер је часно повлачење боље него нечастан пораз. Намјеравао сам да га доведем до лавиринта и тамо му искружим око мајке, међутим у просторији пред лавиринтом спопала ме је медуза и збунила. Нисам више имао напитака за парализу (а ионако би ми у тој ситуацији била неопходна два комада), тако да сам очајнички покушао да их обоје погодим напицима за збуњивање, у нади да ће њихови насумични потези након тога да ме заобиђу, међутим то није успјело и џабервок ме је саставио са земљом већ у сљедећем потезу. Имао сам при руци и штап са успоравање монструма, али мислим да би у овој ситуацији он само на неко вријеме одложио неминовну смрт, јер у стању збуњености немам скоро никакву контролу над својим кретањем. Штета.
6
Са вером у Бога (за Краља и отаџбину)
7
Набавићу књигу зато што ценим једног аутора а нарочито уредника, чим се неко домогне Београда. Иначе, о неким стварима је много боље читати него их гледати. Један куриозитет везан за мене, други диск (следиле су хиљаде осталих) за који сам поставио спецификацију на Blu-ray форуму било је германско издање Leben und Tod einer Pornobande/Made in Serbia.

P.S. У данашњој Политици је изашао интервју са ауторима књиге.
10
Slabo. Ali zato romanopisci ponekad emigriraju u Švajcarsku.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10