FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

Goran Paskaljević

(1/3) > >>

Truman:
Šta mislite o ovom čoveku, kako ga rangirate u domaćoj i međunarodnoj rediteljskoj konkurenciji? Je l mislite da je svetska klasa ili da je prenaduvani prosek koji dobija nagrade samo na ''levim'' festivalima? Od ovoga što sam gledao svidelo mi se Varljivo leto '68 i Vreme čuda. Inače, reč je o veoma produktivnom filmadžiji koji poslednjih 25 godina izbacuje film na svake tri godine ( http://www.imdb.com/name/nm0664607/...ali bez biografskog teksta ) a pre toga je radio jedan godišnje.
Oko njega je takođe neki antisrpski vajb, mnogi ga smatraju za izdajnika. :-| Valjda zato što je kritikovao srpsku politiku devedesetih...

Tex Murphy:

--- Quote ---mnogi ga smatraju za izdajnika
--- End quote ---

Можда зато што је издајник?

Од филмова нисам много гледо, Варљиво лето ми је супер, ово остало... 'та ја 'нам.

Truman:
Nije loš n Tango argentino...ima dušu. Al noviji filmovi poput Optimista su mu prilično isforsirani. Videćemo kakav je ovaj kandidat za Oskara. Stekao sam neki utisak da bi Paskaljevića mogli nazvati ''najrelevantniji nebitni reditelj na svetu''. Toliko ga ima i toliko nagrada je dobio, ali sve na sitno. xrotaeye

Albedo 0:
za Paskaljevića se može reći isto što i za Godara, čim je umro socijalizam on je izgubio tlo pod nogama

sada lešinari po mrtvim režimima, postao je reditelj-lešinar

Čak i to Varljivo leto je snimljeno 1984. kada je već bilo lako pljuvati po jugoslovenskom truplu.

Što ne snimi sada takav film, ima građansko obrazovanje u školama, a pekare rade nikad bolje...

Usul:
Hleb se vise ne mesi po pekarama. To rade masine.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version