Predvorje > NEXT GENERATION

Potforum za nove članove foruma i sve koji se tako osećaju

(1/14) > >>

Boban:
Pošto forum Znak sagite bije glas da novopridošlice bivaju izvrgnute užasnim maltretmanima i iskušenjima, te da ako se poneko i usudi da promoli nos ovde, brzo se pokaje i još brže pobegne nastavljajući da širi glasine o negostoljubivosti.
Ne ulazeći u utemeljenost takvih tvrđenji, odlučio sam da sazdam ovaj kutak gde bismo pokušali da te potencijalne nove ljude ako ne ohrabrimo, ono bar ne dotučemo u prvim trenucima boravka na forumu.
NEXT GENERATION (JUNIOR KUTAK) je generalno prostor za sva pitanja, razmišljanja, predloge, ponude, kačenje svojih radova... štagod neko ko nabasa na ovaj forum misli da bi mogao da podeli s nama.
S druge strane, predviđeno je da se starosedeoci uzdrže od svih akcija koje bi mogle da preplaše te nove ljude... uostalom, i vama je u interesu da ih pustimo malo da se odomaće i opuste, pa kad se zaborave i zalutaju u ostatak foruma, možete da im radite šta vam padne na pamet, kao i dosad. Ali dok su ovde, nema diranja i pipanja ni rukom ni žaračem.
Pokažimo da forum Znak sagite može da bude prihvatljivo mesto za sve.

Da ne bi prostor zvrjao prazan, prebacio sam nekoliko topika iz prošlosti gde su novopridošlice pokušale da učestvuju i uglavnom otišle nezadovoljne tretmanom, čisto da vidimo kako to možda ne treba da se radi. Suština je da ljudi sami biraju da li će npr. svoju priču postaviti ovde, ili u potforum iznad "književna radionica"... ako postave ovde, onda očekuju ublažene verzije naših stavova. Nije ni meni jasno kako se nekome može reći nežno da mu priča ne valja, ali pokušaćemo...

Moderator foruma je jedan od novih saradnika časopisa Znak sagite, Drakus, koji je i sam bio u prilici kao klinac da bude razapet na ovom mestu, ali eto, oporavio se i sada je došao ovde možda da nam se pridruži, a možda da se osveti...

Scordisk:
ne sme da se puca dok im se ne vide beonjace?

Drakus:
Zapravo, plot je malo drugačiji, namamiti da se mingluju, a onda ih kasapiti izbliza noževima. :D

Na stranu moj pokušaj da budem duhovit, ideja jeste da se novi članovi koji bi sa nama prozborili koju poštede "tradicionalne dobrodošlice" koju priređuje društvo ovde.

Naravno, uz to, nadamo se da ćemo moći "mladuncima", kako nas je Boban nazvao, da otvorimo puteve ka katakombama, hodnicima i uličicama vaskolike fantastike prisutne kod nas.

Mica Milovanovic:
Bobane, ne misliš valjda da su ove mlade generacije tako naivne da se na ovo prime?
Neozbiljno...

Boban:
mda... kad staneš ovde, u ovaj obeleženi krug, osećaš potčujni romor sa svih strana onih koji bi ti rado radili sve što ne želiš... priznajem, deluje beznadežno, čak i izloženije i nepovoljnije nego ranije, ali ko zna... možda je ovo jedini način da mladunci shvate da je ovo što nudi Znak sagite u normalnom modu zapravo najbolji mogući svet za njih.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version