NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA

Vaš utisak nedelje u oblasti horora i treša

(1/3) > >>

Sveti Filica:
Ja ću biti Olja Bećković a vi samo glasajte i komentarišite.

 1. Legija, koji se optužuje i za ubistvo Đindđića i 4 funkcionera SPO-a, za kim je policija bezuspešno tragala mesecima predao se sam. Tvrdi da je sve vreme bio u svom domu.

 2. Beogradske medicinske sestre, iz zavoda za transfuziju, greškom zarazile bebu i još dvoje virusom HIV-a

 3. Obelodanjene slike mučenja iračkih vojnika. Iza ideje da se zarobljenici slikaju goli na gomilama i u međusobnim ''oralisanjima'' stoje američke ŽENE VOJNICI!

 4. Bugarski naučnik priznao da je pre 5 godina zarazio pedesetak dece u Libiji radi eksperimenta. Ljut Gadafi traži sedanje na električne stolice na sred Tripolija.

 5. Bilja Kosmogina pobedila na konkursu za najbolju kvir priču  (oblast lezbejke, gejevi  i biseksualci) koji su organizovali hrvati. U subotu gostovala i na HRT-u 1. U istoj emisiji bila i Severina! :?

 6. Nacističke organizacije u Srbiji zapretile da će zapaliti i školu u Nišu (gde su 80 % romska deca) i isterati sve rome iz Zemuna.

 7. Vesna Vukelić Vendi se priključila izbornom timu Borisa Tadića obrazloživši da je to jedini kandidat s kim bi mogla da živi.

 8. Na koncertu pevačice Indire, nakon njenog plesa u Šakira stilu, pojedini obožavatelji pali su u takav trans da su pored cveća pevačicu gađali i donjim rubljem. Na Indiru palo više desetina znojavih muških gaća.

 9. Ponosna srpska majka iz dijaspore (obožavateljka satelitskog Tv Pinka i Granda) svom sinu, prvencu dala ime GRANDOMIR (ili Grandivoje)

 I ŠLAG

 10. U stanu jednog Nišlije otkriveno oko 200 komada kantica, kofica i flaša s mokraćom u koje je godinama urinirao umesto u wc šolju.

  I sve to samo u protekloj nedelji.
  Ovo je neko predskazanje.

Ghoul:
to je predskazanje da blizi moj povratak...

glasam za legiju, 'for I am many'

Tex Murphy:
Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana  :x

Lurd:
Ali, ovo je na jezivo pogrešnom forumu.

Plavi Skaut:

--- Quote from: "Invisible_Man" ---Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana  :x
--- End quote ---


i ja isto tako.

 bas sam se izistinski najezila kada sam vidjela ovu fotografiju koja je i nagradjena u kategoriji novinarske fotografije, prva nagrada za 2003.


 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version