NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA
Vaš utisak nedelje u oblasti horora i treša
Sveti Filica:
Ja ću biti Olja Bećković a vi samo glasajte i komentarišite.
1. Legija, koji se optužuje i za ubistvo Đindđića i 4 funkcionera SPO-a, za kim je policija bezuspešno tragala mesecima predao se sam. Tvrdi da je sve vreme bio u svom domu.
2. Beogradske medicinske sestre, iz zavoda za transfuziju, greškom zarazile bebu i još dvoje virusom HIV-a
3. Obelodanjene slike mučenja iračkih vojnika. Iza ideje da se zarobljenici slikaju goli na gomilama i u međusobnim ''oralisanjima'' stoje američke ŽENE VOJNICI!
4. Bugarski naučnik priznao da je pre 5 godina zarazio pedesetak dece u Libiji radi eksperimenta. Ljut Gadafi traži sedanje na električne stolice na sred Tripolija.
5. Bilja Kosmogina pobedila na konkursu za najbolju kvir priču (oblast lezbejke, gejevi i biseksualci) koji su organizovali hrvati. U subotu gostovala i na HRT-u 1. U istoj emisiji bila i Severina! :?
6. Nacističke organizacije u Srbiji zapretile da će zapaliti i školu u Nišu (gde su 80 % romska deca) i isterati sve rome iz Zemuna.
7. Vesna Vukelić Vendi se priključila izbornom timu Borisa Tadića obrazloživši da je to jedini kandidat s kim bi mogla da živi.
8. Na koncertu pevačice Indire, nakon njenog plesa u Šakira stilu, pojedini obožavatelji pali su u takav trans da su pored cveća pevačicu gađali i donjim rubljem. Na Indiru palo više desetina znojavih muških gaća.
9. Ponosna srpska majka iz dijaspore (obožavateljka satelitskog Tv Pinka i Granda) svom sinu, prvencu dala ime GRANDOMIR (ili Grandivoje)
I ŠLAG
10. U stanu jednog Nišlije otkriveno oko 200 komada kantica, kofica i flaša s mokraćom u koje je godinama urinirao umesto u wc šolju.
I sve to samo u protekloj nedelji.
Ovo je neko predskazanje.
Ghoul:
to je predskazanje da blizi moj povratak...
glasam za legiju, 'for I am many'
Tex Murphy:
Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana :x
Lurd:
Ali, ovo je na jezivo pogrešnom forumu.
Plavi Skaut:
--- Quote from: "Invisible_Man" ---Bogme izbor ne da je težak, al' ako baš moram da glasam za samo jedno, onda neka to bude mučenje onih Iračana :x
--- End quote ---
i ja isto tako.
bas sam se izistinski najezila kada sam vidjela ovu fotografiju koja je i nagradjena u kategoriji novinarske fotografije, prva nagrada za 2003.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version