NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PRIRODNE NAUKE

FLAT EARTH!

(1/84) > >>

Ugly MF:
Elem, ja sam vrlo rezervisan sproću mlogih konspirasija, ali kako sve manje i manje verujem Vatikanu i Nasi, gle čuda , oni sve više veruju u vanzemaljce,
skoro nabasah na ove Flat Earth teoretičare , čije se nauke poklapaju sa onima iz Bajbl! :)
Dakle, super, imaju još jednog pristalicu :)


Ima masa videa, dokaza, snimaka, raketa ispaljivanih do finalnih visina, itd....ali ovaj mi je nekako najnaučniji zasad, pa evo ga i ovde!


http://www.youtube.com/watch?v=-RIBO7VB0VE

tomat:
Nema ovde n od nauke, ali ima pseudonauke koliko ti duša ište. Interesantno je da vrlo slobodno kritikuju pravu nauku, a u isto vreme nude objašnjenja tipa "onda se tu u atmosferi nešto magično desi, pa izgleda kao da se brod spušta iza horizonta". A isto je interesantno da se prihvataju njegova objašnjenja potpuno nekritički, pozivajući se na "dokaze", dok se pravi dokazi, pa čak i zdrav razum, smatraju nrkom zaverom, šta li.

A crnjo nek uzme neki moćan teleskop pa nek gleda komšinicu u Sidneju dok se presvlači :lol:

Ugly MF:
Čujem da su svi Nasini ili Vatikanovi....kako onda?

tomat:
Evo, i Boko Haram kažu da je zemlja ravna ploča :lol:

edit: odakle to da su svi nasini?

Ugly MF:
A i tvoja i moja nauka su nam servirane kolko vidim i pitanje je u koju verujemo. Imaš i masu videa gde se tipovi koji debunkiraju zaveru pozivaju na njihove cifre i proračune i opovrgavaju ih. Mislim, zakrivljenje koje su nam servirali sa horizontima je debunkirano samo sa optikom.
Hvala naučnicima što napraviše kamere da zumiraju, ne kažem ja, iako masa toga piše u Bibliji da je Zemlja ravan krug pričaćemo samo o najnovijim tehnologijama i mogućnostima, ne moramo šta je Bog objasnio lično nekim prorocima, zato i postoje sve nauke na svetu. Da upoznamo da je Bog oduvek  u pravu , a ne da sa svakim novim otkrićem veličamo sebe a negiramo Njega.
Polako, nauka napreduje.Sve će nam biti kristalno jasno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version