FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

REKREATIVNA NASTAVA

(1/3) > >>

crippled_avenger:
Spremam se da pocnem da pisem scenario za srpski teen slasher flick REKREATIVNA NASTAVA. Kako vam deluje ova ideja?

Ghoul:
super.

narocito ako se desava, kako u KULOARIMA cujem, u petnici...

Milosh:
ja to pozdravljam u svakom slucaju...  :D

nego, ako nije tajna, daj bar neki mali detalj tj. u kom pravcu ce da ide prica...who-done-it flick ili vise u michael/jason/freddy maniru...hoces li da se upravljas prema nekim od klasika zanra pa samo preneseno u domacu sredinu ili radis inovaciju u okvirima slasher formule generalno?

a naslov je super.  :lol:

crippled_avenger:
Znas kako, bice pre svega konstruktivan u pokusaju da privuce publiku. Dakle, nece biti TT SINRDOM. Pokusacu da odnosi medju likovima budu, recimo, nalik SCREAMu, samo bez referenci na horor filmove, vec sa referencama na neke delove srpske kako pop tako i skolske kulture. Pokusacu koliko god budem mogao da budem komunikativan. Mislim da je to jako bitno da bi se stvorila kopca sa juvenile puiblikom na koju ciljam.

Kad je rec o konstruisanju slashera, slaher je covek, definitivno, nije ni Freddy, ni Mike, ni Jason, desavace se na udaljenom mestu, upravo da bi mogli da eliminisemo mogucnost da decu stiti ogroman broj policije. Definitivno ce biti jedna scena sa Kingovim `sindromom Martin Balsama`   :shock:

Takodje bice whodunit, a bogami bice i mala misterija whydunit tipa. Naime, deca ce ginuti po nekom patternu a tek na pola filma ce shvatiti koji je pattern. Pattern je da ginu svi oni koji znaju kome ekskurziju placa skola. :oops:

Kad je rec o Petnici, jos uvek nisam siguran da li ce biti bas ta lokacija posto je malo i cuvam za svoj romcom o geekovima. Petnmicki slasher bi imao gimmick wizard klinca koji smislja cudnovate gadgete za ubijanje drugara. Mesavima LAJANJA NA ZVEZDE i FINAL DESTINATION.

Mozda cu se ipak opredeliti da se REKREATIVNA NASTAVA desava u Vrnjackoj Banji posto tamo idem svake godine, pa dobro ponzajem lokaciju.

Ako imate neke zelje da se pojave neke stvari u skriptu, napisite...

Lurd:
Odlično i sjajno. Moja jedina želja je da se izbegnu refernce na dnevno političku scenu, jer je to u krajnjem slučaju dnevno politički. A najbolje na svetu bi bilo da se sve to ekranizuje i da režira Zeka.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version