FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

Grupa

(1/2) > >>

Meho Krljic:
Nije rđava prva epizoda, ima dobar omjer žanrovskog i tog nekog kvazinaturalističkg. Jedino što je plot sa klincima značajno bolje realizovan od ovog sa pandurima koji je malo smandrljan. Prti Bee Gee je najs tač. Lakobrija solidan.

milan:
Izdvojio bih fantastican rad sa glumcima. Ovako realisticnu i pazljivu glumu odavno (a verovatno nikad) nisam gledao kod nas. Plus, imam menkrash na Igora Bencinu, taj covek je potpuno fantastican a nedovoljno iskoriscen u nasim TV serijama i filmovima, pa evo prilike da se to promeni.

Meho Krljic:
Da, dobri su svi, pogotovo klinci. Benčina takođe odličan, slažem se, ali me žulja taj nedokuvani deo sa snajperistom koji baš štrči u ovoj prvoj epizodi.

crippled_avenger:
mali doprinos diskusiji -

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/film-i-tv/3701495/grupa-ce-promeniti-sve.html

Meho Krljic:
Druga epizoda kao da potvrđuje da ovde ima previše zapleta ili previše likova. Odnosno, možda ih nema tehnički previše, nego sam stekao/ potvrdio utisak da je ona cela priča sa snajperistom iz prve epizode daleko prebudžena jer je ceo pančlajn toga stao u dve rečenice. Ali dobro, individualno, svaka scena je ovde odlična i režijski i glumački i fotografski i scenografski. I epizodisti su vrlo dobri. Branka Katić u zatvoru, simpatično, Matea Milosavljević taman kako treba, Marko Janketić malo preglumio ali dobro, malko da nas izvuče iz tog naturalizma ostatka ansambla.. Klinci i dalje izvrsni, šteta što ih nema više u drugoj epizodi, Ivana Zečević je odlična i Mili je vrlo dobar kao Stanko, ali su i policajci svi veoma dobri.
 
Pa idemo dalje...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version