FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

INFEKCIJA [ nastavak IZBAVITELJA]

(1/4) > >>

Ghoul:
Da li je neko od zapadnijih posetilaca ovog sajta gledao INFEKCIJU [http://www.us.imdb.com/title/tt0329272/fullcredits]? Na sta lici? Dajte rivju !

Evo sta nadjoh na netu:

INFEKCIJA
Žanr:
fantastika
Trajanje:
105 min
Proizvodnja:
Ozana film, nWave pictures, HRT
Producent:
Ben Stassen, Krsto Papić
Režija:
Krsto Papić
Scenarij:
Mate Matišić, Krsto Papić
Kamera:
Goran Trbuljak
Montaža:
Robert Lisjak
Glazba:
Mate Matišić, Alan Bjelinski
Scenografija:
Mario Ivezić
Kostimografija:
Jasna Novak
Uloge:
Leon Lučev, Lucija Šerbedžija, Sven Medvešek, Filip Šovagović, Ivo Gregurević, Boris Mihaljević, Dražen Kühn, Božidar Alić, Dejan Aćimović, Ana Karić, Vanja Drach, Nada Gaćešić-Livaković, Vili Matula, Slavko Juraga

U srednjoeuropskoj zemlji, demokracija i sloboda tek su prividno čvrsto uspostavljene, ali iza uglađene površine postoje ubojstva i kriminalna manipulacija ljudima. Policija i gradske vlasti su bespomoćne u otkrivanju razloga i počinitelja zla. U središtu je svih događanja pisac, Ivan Gajski, čiji je prijatelj umro pod misterioznim okolnostima. Gajski to otkriva, a u stvarnosti predlagači demokracije su upleteni u zločine i, što je još gore od toga, otkriva da su mnoga od ubojstava počinjena kao dio televizijske produkcije. Kroz svoju osobnu odiseju Gajski sreće niz likova, uključujući i ljubav svog života, Saru, i profesora Boškovića koji otkriva podrijetlo sadašnjeg zla u dubokoj, tamnoj prošlosti Europe.
Krsto PAPIĆ rođen je u Vučedolu 1933. Diplomirao je književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Bavljenje filmom započinje kao asistent redatelja M. Bogdanovića, F. Hanžekovića, V. Bulajića, M. Relje i R. Ostojića. Debitira filmom ''Čekati'' iz omnibusa ''Ključ''. Postaje zapažen prvim filmom koji se bavi razdobljem Informbiroa u nas, ''Lisicama''. U sličnom ambijentu zbiva se i njegov sljedeći film, po kazališnom komadu Ive Brešana, ''Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja'', koji je politički osuđen pred samo prikazivanje filma. Snima i prvi film strave u nas prema fantastičnoj prozi sovjetskog pisca A. S. Grina. Podjednako je uspješan i u dokumentarnim filmovima u kojima se bavi aktualnom društvenom i političkom tematikom, pa nerijetko izaziva žučljive političke rasprave.

Ghoul:
Heeee-looo?
Rommel? Sigi?
Komi?
Anyone?
 :(

 :cry:

Pajke:

--- Quote from: "Ghoul" ---Heeee-looo?
Rommel? Sigi?
Komi?
Anyone?
 :(

 :cry:
--- End quote ---


Rommel je na odmoru, od ponedeljka je tu...prosledicu mu link.

Rommel:
nažalost kod nas to nije još bilo u kinima, ali možda završi na TV, znam da je bio na motovunskom festivalu, a čini mi se i u puli...ako ga uspijem pogledati prije od vas napisati ću koju o tome...

Black swan:
javi ako bude na programu HRT-a
pa da vadimo mast ovoj ghoulčini  :evil:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version