FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > OKO FILMA

Novi filmski časopis – FAMA!

(1/6) > >>

Ghoul:
Dobro, bolje bi bilo da je barem KAMA ako već ne TAMA, ali ni ovo nije ubi bože (naročito u svetlu činjenice da je prvobitno trebalo da se zove TAPKAROŠ  :x ).

Why should you care?

Recimo da je ovo posle dugo vremena prvi časopis u masovnoj prodaji vredan kupovanja, i čitanja. UZ njega ide i dvd, ali srećom moguće je kupovati ih odvojeno – papir košta samo 15 din. Što znači da ćete ovog puta uštedeti 220 din na LOVE, ACTUALLY  :roll: . Full color, sadržaj zabavan, i prilično genre-heavy – a kako i ne bi, kad su glavni saradnici tandem Crippled Avenger i Ghoul.

Već i naslovna strana je horror – Srđan Todorović kao Đavo iz Anđela. Povod: mega intervju na 8 strana.

Cripple je pisao zajebantske vesti, zatim o novom ruskom filmu (s posebnim osvrtom na NOĆNU STRAŽU), intervjuisao Žiku i ko zna šta sve ne.

Goran Gocić (izvršni urednik) je pisao o srpskoj montaži i Evi Cunt iz DIJABOLIKA.

Ghoul na 4 strane nastavlja priču započetu na ovom forumu, na temu prednosti i nedostataka vhs-a i divx-a, sa posebnim naglaskom na konzumaciju bizarnih ultra-rariteta i boleština tipa GUINEA PIG, CANNIBAL HOLOCAUST, ALL NIGHT LONG itsl. Sve je to praćeno obiljem horor sličica (na žalost, nijedna od onih koje sam im ja poslao – ipak su išli na ono što je masama horor-prepoznatljivo).

Ima tu još koječega, (pr)overite sami.

Za naredni broj najavljeno je izdavanje dvd-a VAN HELSING pa se o kupovini toga već može razmišljati.

Plissken:
Koj ce ti K bezvezni caspoisi, kada sve potrebne informacije mozes dobiti na hinternetu.

Milosh:

--- Quote from: "Plissken" ---Koj ce ti K bezvezni caspoisi, kada sve potrebne informacije mozes dobiti na hinternetu.
--- End quote ---


A ko uopste prica o bezveznim informacijama koji ionako same po sebi ne vrede nista? I u cemu je onda poenta bilo kakvog casopisa? I zasto ja uopste odgovaram na ovaj besmisleni post?  :x

Inace, pozdravljam pojavu bilo kakvog casopisa koji se bavi filmom, a kad je rec o kvalitetu istog, o tome cu se izjasniti kad ga procitam. Kako kod nas vec izvesno vreme nije postojao NIJEDAN filmski casopis (ne racunam distributerske promo kataloge koji se izdaju za casopise tj. "Total film" i "DVD"), a o filmu se najvise moglo (i moze) citati u "Emitoru" koji i nije casopis vec fanzin, pojava ovako neceg je zaista prijatna vest. Nadam se samo da stvar nece stati posle nekoliko brojeva...

Rommel:

--- Quote from: "Ghoul" ---

Za naredni broj najavljeno je izdavanje dvd-a VAN HELSING pa se o kupovini toga već može razmišljati.
--- End quote ---

ghoulie....je je znam VH je smeće od filma, ali opet nekako bi volio staviti šapu na njega...imam i većih vampirskih smeća u kolekciji, pa ono, jedno više manje, a baš bi ga rada imao

Ghoul:
sigurno se mane FAMI mogu naći ako je neko baš rešen da ih traži - daleko je ovo od savršenog časopisa, ili časopisa kakav bih ja, ili kripl, uređivao - ali u sadašnjem stanju stvari, mislim da se ovde mogu naći zanimljivi textovi sa originalnim angle-om, da ih potpisuju ljudi koji barem imaju neki stav (s kojima se možete složiti ili ne, ali barem nisu bezlični promoteri/prepisivači kakvi uglavnom dominiraju domaćim časopisima slične sadržine).
 najbitnije - časopis NIJE namenjen promociji distributera i njihovih izdanja i planirano je da sadrži kritike aktuelnih filmova koje nikako neće biti po svaku cenu afirmativne ili bezlične.

čak i u pogledu informativnosti, plissken debelo greši - eto, i ja sam u FAMI po prvi put doznao nekoliko vesti vrlo vrednih znanja, a nigde na netu ih ne videh, možda zato što se tiču OVDAŠNJIH dešavanja (premijera MI NISMO ANĐELI 2, FEST 2005 itsl.)

inače, ja sam u manjini onih koji smatraju da je van helsing gledljivo, i čak na neki dekadentan način simpatično đubre, i svakako ću ga rado smestiti u svoju dvd kolekciju...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version