STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > DOMAĆE STVARALAŠTVO
Igor Kordej
Broker:
http://www.kordey.ca/
Spider Jerusalem:
Jebote, Joe Quesada je naterao Kordeya da smandrlja jednu epizodu New X Men kako bi se povratio mesecni kontinuitet izlazenja ovih svezaka, i kad sad gledam tu epizodu, dodje mi da placem koliko je to dobro tek moglo da izgleda da su ga pustili da je odradi u svom ritmu :(
Fucking Marvel !
Boban:
Kordejev definitivni problem je SPOROST.
Ne manjkaju mu ideje i originalna logika, ali je preko svake mere spor.
Takodje, vrlo je sujetan, jedan dobar njegov serijal namenjen evropskom trzistu ne izlazi vec godinama jer on odbija da ga izdaju drugorazredni izdavaci, hoce samo najvece, a oni, opet slabo oce njega i tako...
Spider Jerusalem:
Da, ali takav je i Kevin O'Neill (trenutno radi Mooreovu "Ligu"), samo sto ovom treba sest meseci da zavrsi jedan broj.
Jebiga, delay is temporary, mediocrity is forever.
Jedina dva crtaca za koje znam da im nikada ne opada kvalitet kad rade brzi mesecni drajv, a usto su nevidjeno kvalitetni su Frank Quitely (The Invisibles) i Eduardo Risso (100 Bullets).
Boban:
Danas sam video Kordejevog Tarzana (po scenariju Macana) u papirnom obliku... sramota! Pa taj covek ne zna uopste anatomiju. Ajde sto gresi u skracivanju ruku i nogu i sto su mu pokreti u akcijama jedva nesto bolji nego kod Kerca u Cat Claw, ali on uopste ne ume da stavi glavu na telo, u smislu da to bude bar priblizno na sredini. Ne ume da crta vrat ljudima, svi su nekako bezvratno, grbavo, deformisanog drzanja i glave koja deluje kao nasadjena otprilike negde na gornjem delu trupa.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version