NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PRIRODNE NAUKE

Miroslava Ilića ujela nepoznata riba

(1/15) > >>

Alexdelarge:
Pevač Miroslav Ilić već skoro dva meseca ima ozbiljan zdravstveni problem. Za vreme letovanja u Meksiku ga je ujela nepoznata riba za nogu, a ranu iz koje i dalje curi gnoj ne uspeva da izleči ni antibioticima.

"Odlučio sam da ove godine letujem u malom mestašcu Roki point u Meksiku, ali nisam ni sanjao da će mi odmor ostati u večnom pamćenju zbog muke koja me je tamo zadesila", kaže Miroslav za "Press".

"Već prvog dana čim sam ušao u more ubolo me je nešto, od čega se uporno i neuspešno lečim već drugi mesec. Plivao sam kada sam osetio bol u nozi. Izašao sam na obalu i video da mi je noga potpuno otekla. Otišao sam odmah kod njihovog lokalnog lekara, koji mi je dao lekove. Mislio sam da će to za nekoliko dana proći, ali to se nije desilo", objasnio je pevač.

Ilić navodi da je po povratku u Beograd morao da ode na infektivnu kliniku, gde su ga srpski lekari kompletno pregledali i zaključili da se radi o lokalnoj infekciji.

"Medjutim, problem je što ta infekcija još ne prolazi. Iako sam primao i antibiotike, rana od ujeda nije zarasla. Još curi gnoj i otok postoji. Polako prolazi, ali se nisam nadao da će to toliko dugo trajati", nevoljno kaže Ilić, dodajući da bi sigurno bilo lakše da zna šta ga je ubolo.

"Lekari su mi rekli da bi znali koji lek da mi daju kada bih imao pojma šta me je to ubolo ili ugrizlo. Ja stvarno ništa nisam video. U Pacifiku živi mnogo vrsta životinja, tako da ne znam da li se radi o raži, sabljarki ili nečemu sličnom. Ta topla mora bogata su životinjskim svetom, nama naravno nepoznatim, tako da nemam predstavu koja je to neman bila", kaže "slavuj iz Mrčajevca".

Tex Murphy:
SABLJARKA??? Šta li je on duvao...  :x

Osim toga, ako je metar njegovog sela Amerika cijela, šta koji klinac ima da ljetuje u tom nekom Meksiku?

WARLOCK:
haha! cim ga je ujela riba pocinje da se polako mutira u morsko cudoviste :?

Mixitron M. Storm:
Posecite se na običnu dunavsku školjku pa onda nešto pričajte. Obična ogrebotina boli danima. Ko zna kako je s egzotikom.

Jake Chambers:

--- Quote from: "Harvester" ---Osim toga, ako je metar njegovog sela Amerika cijela, šta koji klinac ima da ljetuje u tom nekom Meksiku?
--- End quote ---


Pa čovek još nije stigao da nauči da je i Meksiko Amerika  :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version