FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO
Šta sam lepo, so-so, ružno, a domaće gledo...
crippled_avenger:
Boža ulazi u Peak TV punim plućima...
Meho Krljic:
Well, u Tajkunu me je do sada najviše impresionirao Nemanja Mosurović sa svojim aranžmanom House of the Rising Sun za Mikija Jevremovića. Ostalo deluje produkcijski vrlo solidno ali u kreativnom smislu, bar za moj - priznajem neugodni - ukus, malčice maniristički. No, pretpostavljam da nisam ciljna grupa.
crippled_avenger:
--- Quote from: Meho Krljic on 16-03-2020, 22:11:11 ---Well, u Tajkunu me je do sada najviše impresionirao Nemanja Mosurović sa svojim aranžmanom House of the Rising Sun za Mikija Jevremovića. Ostalo deluje produkcijski vrlo solidno ali u kreativnom smislu, bar za moj - priznajem neugodni - ukus, malčice maniristički. No, pretpostavljam da nisam ciljna grupa.
--- End quote ---
Meni je sve to dosta cringy. :(
Meho Krljic:
Jeste, ja ga i ne gledam više s pažnjom, sedim u sobi, čitam i serija ide u pozadini.
Alexdelarge:
OTADŽBINA (Oleg Novković, 2015)
Ovo nije rivju koji ste tražili, ali je rivju koji ste zaslužili.
Da, znam da biste radije da vam pišem o nekom hororu. Ali malo je onih vrednih truda. Još jedan „tri-minus“? Koga je briga? Nemam volje da pišem o još jednom „meh“ kvazihororu. Umesto toga, evo rivju pravog pravcatog horora – odnosno tvorevine kojoj sada i ovde svečano dodeljujem titulu NAJGORI 'FILM' KOJI SAM IKADA GLEDAO!
https://ljudska_splacina.com/2020/05/otadzbina-oleg-novkovic-2015.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version