FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO
Šta sam lepo, so-so, ružno, a domaće gledo...
milan:
Ahaha nisam
Meho Krljic:
Moram da priznam da bi trebalo da prestanem da se iznenađujem time šta sve RTS misli da je adekvatno za prajm tajm ali, eto, delom zbog naivnosti a delom zbog naivnosti i večeras sam, sa prvom epizodom serije Advokado bio zapanjen da neko tamo misli kako je baš duhovito da prva scena u seriji humor gradi na ideji da je silovanje superzabavno, a posle imamo ismevanje starijih osoba i Miru Banjac koja nije zaslužila da joj ovo bude uloga koju igra posle napunjenih devedeset godina...
Truman:
Moram da pohvalim Južni vetar: Ubrzanje. Očekivao sam da će biti slabiji od prvog dela a desilo se obrnuto. Postoje pomaci u priči i glumi. Prava punokrvna akcija. Ono što mi se ne sviđa je što su Bugare prikazali kao totalne negativce, prave životinje. Nadam se da se film neće prikazivati u Bugarskoj. :D
Meho Krljic:
Upravo sam prekinuo gledanje serije Vera i neću joj se vraćati. Kristini svaka čast i naravno Jovana Stojiljković je odlična, ali, mislim, nisam nikakav puritanac ali pola devet uveče na prvom programu RTS-a nije pravi kontekst za prikaz scene silovanja u pritvoru, jebem mu mater.
Alexdelarge:
nije loše za sada. ovo je kao neki spoj otpisanih, senki nad balkanom i balkan ekspresa.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version