NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA

NEPOZNATA ZVER UBIJA STOKU

(1/6) > >>

Goran Skrobonja:
Ne, nije posredi ime novog benda niti domaćeg filma za sledeći Beokon - u pitanju je članak objavljen u "Kuriru" u nedelju 18. maja o.g. Evo teksta:
.......................................
NEPOZNATA ZVER UBIJA STOKU

NOVI SAD - U mačvanskom selu Salaš Noćajski nepoznata zver je za dva meseca ubila 54 ovce i koze, kao i oko 100 komada peradi. Novosadski mediji javljaju da meštani sela već dva meseca zbog toga žive u strahu, pa sada stoku sklanjaju u dobro obezbeđene štale.

Seljani nisu saglasni u proceni koja bi to zver mogla biti, ali kažu da im stoku „prikolje, popije krv životinja, pa nestane“.

- Pomislili smo da je reč o šakalu, ali kad je zver poklala ovce teške od 60 do 70 kg, za šta je potrebna velika snaga, promenili smo mišljenje - izjavio je Milorad Trišić Baćura iz pomenutog sela.
..........................
Only goes to show da, koliko god se trudili da pišemo fantastiku, uvek nažalost završimo kao perjanice književnog realizma. Dakle: vampir, vukodlak, bigfoot, jeti, nešto deseto?

Ghoul:
pratim ja kretanje tog vampira već 10 godina unazad!

vidi ovo:

Ghoul:
a pravi odgovor se krije u boci!

ili, u sledećem naslovu:

Goran Skrobonja:
Bilo bi zanimljivo prikupiti sve članke sa sličnim sadržajem i ući u trag kretanju zveri po Srbijici i šire.
Ima li u sredstvima javnog informisanja neki izveštaj o isisanom ljudskom lešu, ili to BIA i dalje krije od šire javnosti?

Shozo Hirono:
Ja mislim da je snimanje dokumentarca realna opcija ! :!:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version