DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

<< < (1473/1517) > >>

džin tonik:
Narod.hr zapošljava 2 novinara: Evo kako se možete prijaviti!

džin tonik:
Kekin prijeti Vijeću AEM-a zbog portala Narod.hr

Kekin se u pokušaju cenzure portala Narod.hr i političkih pritisaka na AEM pridružile stranke Možemo i SDP

Dr. Markić, dr. Vukušić i odvjetnik Novosel o napadu Kekin i Možemo na Narod.hr

kako lijep primjer udruzenog djelovanja crvenofasistickog jugokomunistickog otpada. meni je fascinantno kako se nizu ove vidljive opcije, dok podriveni hdz djeluje iz pozicije vlasti tako da se pravi blesav, onako bratski im prepusta metastaziranje. govnjivi skj i kph u novim trendovima, transpojavno. :cry:

dark horse:
Kad si jadan, a misliš da si duhovit

džin tonik:
Policija otkrila detalje o uhićenom županu Dekaniću: Fingirao okolnosti, oštetio osiguranje, muljao s policajcima…

--- Quote ---“Uz fingiranje okolnosti prometne nesreće kako bi izbjegao negativni publicitet, nanio je i štetu osiguravajućem društvu, a sebi pribavio nepripadnu imovinsku korist” – navela je u četvrtak policija o vukovarsko-srijemskom županu Damiru Dekaniću, koji je jučer uhićen.

(...)
--- End quote ---

prisjetimo se, to je ovaj drug zupan:

https://www.youtube.com/watch?v=0Hekw8AOOyk

sad se penje u hranidbenom lancu, evoluira, odustao je od "da sam pauk", upravo pjeva "da sam leptir". majka priroda je fenomenalna, uvijek misli na svoju djecicu.

Labudan:
sem ako ovi cg političari nisu totalni idioti i zaseru u 2. krugu: bye bye Milo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version