NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...

POLITIKIN ZABAVNIK

<< < (2/79) > >>

The_Dancing_Clown:
A sta je bilo sa naslovom - ostaje stari ili je promenjen?

btw naravno da bi trebalo da mi kazete sve primedbe koje cujete ili koje imate narocito ako su negativne (mada bi konkretne kritike bile od mnogo vece koristi) posto sam se do sada vec dovoljno naslusao mnogih pohvala cak i za neke price koje se ni meni licno bas ne svidjaju i na kojima planiram da dodatno radim

btw2 ovih dana pravim sajt na kojem cu kaciti svoje price i za sada necu stavljati tamo pricu koju sam poslao na konkurs ZS ali ne znam kako stoje stvari sa Petak je dan za Sredu -- to mogu slobodno da okacim???

Boban:
Sacekaj da prvom izdađe u Zabavniku pa da prođe deset dana i onda kači.
Ti što te mnogo hvale, nisu baš namerni da ti pomognu.

Pavle:
Pa, ja licno se ustrucavam da nesto kazem posto sam i sam objavljen, ali kad vec moram da probijam led...
Bobane, tvoja prica mi jeste bila zanimljiva, ali i nekako već previse puta vidjena. Tj, ako vise ne bude ni jedne klasicne postapokalipticne price u Zabavniku, bicu zadovoljan.
I ako se ne varam, cinilo mi se da je taj lik nekako iznenada presao na tu ocajnicku glad, tj. nismo to ranije videli, pa potreba za mesom pacova izaziva pre zabunu o stanju njegove psihe, nego saosećanje.
Opet, dobra atmosfera ali nista originalno.
Tamarina prica mi je bila slatka, ali nedorađena. Da zaobiđemo logicku gresku paljenja kompjutera kad nema struje, nisam mogao nikako da se uživim u dati svet i probleme junaka. Kao da je nesto nedostajalo, ili je on stvarno toliki nesposobnjakovic pa ne moze ama bas nikako drugacije da pridje toj devojcici. Mislim, to je solidna ideja, ali nisam poverovao ni likovima ni situaciji.

Bakiceva prica je donekle originalna (mada opet postapokalipticna), ali nisam mogao da se oslobodim utiska da je ovo samo jedna istrgnuta i donekle zaokruzena epizoda iz nekog većeg dela, sto prici nikako ne ide u korist. (u stvari najbolji deo price je Bobova ilustracija).

Sale me je prijatno iznenadio vrativsi se na svoj stari, eksperimentalni i pre svega zabavni stil, a priča je i odlično utajmitana sa premijerom Matriksa u zemlji i svetu. Po mom misljenju, do sada najbolja priča.
Ovako je trebao da izgleda Matriks, ali braća nisu za to imala muda i mozga.

The_Dancing_Clown:

--- Quote from: "Boban" ---Sacekaj da prvom izdađe u Zabavniku pa da prođe deset dana i onda kači.
Ti što te mnogo hvale, nisu baš namerni da ti pomognu.
--- End quote ---


Znam da je tako, i bas zbog toga sada zelim da sto vise ljudi procita neke moje price pa da cujem neke zaista korisne i konstruktivne predloge. Ok, ti koji su me do sada hvalili nisu bas nesto previse paznje obracali na stil vec vise na ideje - najostrija kritika koju sam do sada dobio je "Pa, super su price, vidi se da ti imas tu nesto, imas talenta, ali..." i tako osta nezavrseno, tako da...

The_Dancing_Clown:
Znam da postajem dosadan, ali - sta je bilo sa naslovom?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version