DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...
I "Milioner" gresi...
Lurd:
Incubuse, daj nam bar jedan dobar zasto ne bismo napadali sendmena. To, inace, nije tacno, ali ja mislim da on zasluzuje da bude napadan uvek.
A sto se tice Karamazovih, ja se secam kontrovreze u vezi sa tim, a ne konacne istine, a svrstavanje Smerdjakova u bracu mi lici na svrstavanje Vesca-kralja u Numenorejce.
SANdMAN:
sandman bi voleo da bude napadan uvek. sandman je mastarao o commando drillingu kad je bio mlad, umalo nije polomio ruku nastavnici geografije kad mu je prisla sa pogresne strane na jednom velikom odmoru.... :lol:
inache Lurdusami, ponekad nije lose ne biti bukvalista. Za to nesvrstavanje Smerdyja u Karamazove ne bi dobio prolaznu kod moje profanke iz srpskog Nadezde Visnjic, clana SANU. nema to veze sa pravom, vec sa temom romana koji se, btw, zove BRACA KARAMAZOVI i u kome sin ubije oca iz zavisti prema ostaloj podegenisanoj braci...
iNCUBUs:
--- Quote from: "Monsinjor Lurdusami" ---Incubuse, daj nam bar jedan dobar zasto ne bismo napadali sendmena. To, inace, nije tacno, ali ja mislim da on zasluzuje da bude napadan uvek.
--- End quote ---
Primetio sam i malo ironije, ali bih ipak da kazem da ga nisam branio vec sam konstatovao :)
Lurd:
Ne kaze se "konstatovao" nego "kondenzovao". Uostalom, cuti, da ne bismo i tebe napadali. (ja izbegavam smilije, pogotovo jer bih ih stavljao skoro posle svake recenice, ali ajde sad) :wink:
iNCUBUs:
--- Quote from: "Monsinjor Lurdusami" ---Ne kaze se "konstatovao" nego "kondenzovao". Uostalom, cuti, da ne bismo i tebe napadali. (ja izbegavam smilije, pogotovo jer bih ih stavljao skoro posle svake recenice, ali ajde sad) :wink:
--- End quote ---
'aj podeli i sa nama to sto koristis :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version