DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

SERBIA TODAY

<< < (4478/4527) > >>

Meho Krljic:
Samo još da smislimo ime za taj entitet... ne znam šta nas još spaja osim tog hrišćanstva, možda to da smo svi nekakvi južno Sloveni, jebem li ga, evo, nemam ideju.

Black swan:
jahači rumene kadulje

džin tonik:
entiteti, to je nebitno. stvara se sf, a tko zeli biti kvisling, propast ce uz sponzore (rusoturske, germanske i latinske). opstruirajte ujedinjenje sf-a, sve da rusoturci mogu na toplo more preko "velike srbije", propadate sa rusoturcima. nasjedajte na rusotursko "panslavenstvo", znaci kvazi-slavenstvo, rusoturski imperijalizam, propadate.

probleme medju slavenskim "entitetima" sustavno proizvode sponzori: rusoturci, germani i latini. a sponzori se gase.
nema "entiteta" u smislu konkurencije, tek kao folklor. stvara se slavenska drzava.

džin tonik:

--- Quote from: Meho Krljic on 22-11-2022, 16:10:52 ---Samo još da smislimo ime za taj entitet... ne znam šta nas još spaja osim tog hrišćanstva, možda to da smo svi nekakvi južno Sloveni, jebem li ga, evo, nemam ideju.
--- End quote ---

ne "jugoslavija", mehane. "jugoslavija" bijese kvislinska tvorevina. bilo istocnjacka, bilo zapadnjacka, bilo formalno neutralna, nesvrstana.
tito = kvisling, pobio gradjanstvo hrvata i srba (prvo u interesu istoka, pa u interesu zapada, kako vec kad bilo prakticnije)
pavelic = kvisling, pobio srbe u interesu njemackih nacista i turaka (fanaticni islamista)
mihajlovic = kvisling, pobio hrvate kao latinsko-britanski sluga (ne bi li dobio koju mrvcu obale, a to opet u konacnom rezultatu za rusoturke)

mac:
Ne verujem svojim očima. Načisto propo...


Ali jeste u skladu sa istorijom, kad su na početku svi Hrvati zapeli za ujedinjenjem Južnih Slovena, a tek posle shvatili da nisu to baš tako hteli. Kao mačka koja istovremeno hoće i napolje i unutra...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version