DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Pametan, talentovan, pismen... grobar...

<< < (7/7)

Boban:
Jebiga, i tako se zavrsila ova Partizanova bajka.
Onaj Sasa Ilic je svetski rekorder po nesposobnosti.
prosto ne znam da li je bolje da ode iz Partizana (ne mogu da zamislim ko bi ga kupio pšosle svih onih promasaja) ili da ostane da se pacerise dalje. Bolje da igrate bez njega.
Mateus ce da ode i verovatno 5-6 igraca.
Nekako mi se cini da Partizana opet ceka deset godina bez Evrope...
Reci ce ljudi ciganska zloba... kakva zloba, bre, bruka ste za univerzum.

iNCUBUs:
Mozes ti da pricas o bruci koliko god zelis, barem smo se manje izbrukali nego vi. (Nije grobarska zloba, samo cinjenice).

Jeste, pojedini igraci su bili vise nego ocajni, ali se makar videlo da evropski kvalitet nije daleko. Evropski (i pobednicki) mentalitet je ono sto je daleko.

Sada mozemo lepo da se posvetimo prvenstvu, da stvari postavimo na svoje mesto. Da od tih para koje smo dobili i koje cemo da dobijemo za Ilieva i Ilica, potrosimo na pravi nacin (Matic iz OFK Beograda, Brnovic iz Zete, jos par imena + neki stranac) i sledeci put ni drugo mesto u grupi (uz malo srece) nece da bude daleko.

Naravno pamte se rezultati a ne sanse. Rezultati nisu bili impresivni, mada nereseno protiv osvajaca kupa UEFA i najjaceg tima na svetu, ne moze da se nazove losim rezultatom.

Sve u svemu, nadam se da im je ovo iskustvo bilo korisno i da ce sledece godine da bude znatno bolje.

Boban:
Podsetili ste me na Zvezdu protiv AEKa negde sedamdesetih jos, 3:1 u Beogradu (rezultat prvog poluvremena valjda), a bilo nam je potrebno bar 4:1... celo drugo poluvreme se igralo u sesnaestercu gostiju, ponekad po deset minuta u petercu, neverovatne stvari su se dogadjale... a kao vrhunac Savic savlada kompletnu odbranu, golman lezi, šutira u prazan gol i pogadja Filipovica u ledja na gol liniji. Prosto neverovatno.

iNCUBUs:
Ja ne znam sta oni rade na treninzima.
Samo mi nije bilo jasno zasto mu je Stojanovski igrao u napadu pored zivih Radoncica i Brnovica. Ali dobro, sta je tu je...

Jedan dobar psiholog i problem resen :)

sandman:
"Pametan, talentovan, pismen... grobar"


Tata, si razmisljao katkad da pises predizborne slogane za Tomu Nikolica? dobro ti ide...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version