Author Topic: Euro neuro ( 2016 )  (Read 95841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

• 4
  • 3
Re: Euro neuro ( 2016 )
« Reply #101 on: 19-06-2016, 16:24:01 »
... i da izrazim zgrazavanje nad ispadima hrvatkih huligana.

kako se razvija, ovi ce jos biti sretni da ih drzava sakrije u kakvu corku... :mrgreen:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #103 on: 21-06-2016, 23:07:55 »
igrao

Švica - Fr X
Cro - Spa X

i sve sam očekivao samo ne kec... ko dade Ramosu da puca penal, šta je ovo...
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #104 on: 21-06-2016, 23:13:18 »
da zabiljezimo.
spanjolska kao nije izgubila em-tekmu od 2004. do veceras... :mrgreen:

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #105 on: 21-06-2016, 23:18:33 »
nije ljudski ni krscanski zezati ljude
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #106 on: 21-06-2016, 23:19:58 »
koje ljude? :evil:

Čekaj Špance prvo da prežive.

jel vidis da je win-win za hrvatsku?
cesi ce sretni i rastrosni na hrvatko more, a hrvatskoj bez uticaja na poziciju, tek fiskalno!
100k uefi, a u drzavnu blagajnu dodatnih 500 miliona od sretnih ceha! :mrgreen:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #107 on: 21-06-2016, 23:32:38 »
a vi mislite da ovo nije namještena tekma? :)

sem što ćemo jednog dana saznati da je policija uhapsila neke dobre momke iz par fudbalskih saveza

prvo, Hrvatska namjerno prima golove od Češke u onom retardiranom završetku utakmice, da bi imala 4 boda, i da Češka dobije Tursku i bude 2. u grupi, a Hrvatska 3.

pošto drugoplasirani ide u osmini finala na Italiju, u četvrtfinalu Njemačku, polufinalu, ako prežive, Francusku itd... Najteži put na prvenstvu

Hrvatska prilično nečasno namješta ne jednu, već dvije tekme, ali kad je vidjela da Česi gube, da turska pobjeda njih stavlja na 2. mjesto i duel s Italijanima/Njemcima... onda se okreće list

Španci daju degeneriku Ramosu da puca penal, lik promašio tribine prije par godina, ili smo i to zaboravili, a sad puca ni manje ni više nego posred gola. Pored tolikih majstora Ramos da puca

Iz nekog razloga Španija saučestvovala u ovom krivičnom djelu, zašto, tek ćemo saznati...

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #108 on: 21-06-2016, 23:43:13 »
odlicno. podrzavam namjestanje utakmica u korist hrvatske.
ne smijem se sjetiti juge, prvo nikako kvalitetni igraci doci do izrazaja od raznih uhljeba, drugo, jos i smijurija od drzave, bez trunke uticaja, nesposobna namjestiti bilo sta u svoju korist, pa i koju utakmicu.

Dybuk

• 4
  • 3
« Reply #109 on: 21-06-2016, 23:47:08 »
Italija je sledeci protivnik Spanije, ne znam zasto bi namestali teskog protivnika, mada, laik sam.

samo znam da zbog nacionalnog kljuca "navijam" za reprezentacije za koje inace ne bih, eh :lol:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #110 on: 22-06-2016, 00:17:52 »
Ја појма немам шта је у питању, играчи се буквално дошаптавају на терену

Можда превише калкулације и отаљавања посла, а не буквална намјештаљка, али и то је нечасно

Као Хрвати с другим тимом добијају шпански први тим, мда....

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #111 on: 22-06-2016, 07:32:05 »
rvacka igra odlično ne bi me začudilo da osvoji prvenstvo.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #112 on: 22-06-2016, 07:33:53 »
Ma Španci se glupirali, u prvom poluvremenu kad je Rakitić pogodio prečku/stativu dodavali im loptu ispred svog gola 2 puta u noge. Mogli su posle 5 golova da im daju, još i penal promašili. Ali dobro, svakako Hrvati ne bi ispali jer ovde da bi ispao moraš dooobro da se potrudiš. Jebiga, nisam ja prognozirao, ja sam priželjkivao :mrgreen:

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #113 on: 22-06-2016, 11:22:59 »
u zlu se ne ponizi u dobru se ne uzvisi
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Palmer

• 3
« Reply #114 on: 22-06-2016, 12:18:42 »
Dobru tranziciju imaju Hrvati, igraju brzo, dinamično, Modrić doduše nije igrao, ali su sa njim odličan tim.

Elem, smorilo me prvenstvo i ne mogu do kraja da ogledam nijednu tekmu.

Sinoć sam u toku tekme napravio jednu pravu Bg čupricu.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #115 on: 22-06-2016, 19:07:39 »
Au, kakav Ronaldov gol. Ko na filmu.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #116 on: 22-06-2016, 21:00:30 »
Nisam gledao drugo poluvreme. Da nije ovog glupavog formata takmičenja, Portugalci bi otišli kući. Svaka čast Mađarima, jeste da su bili rasterećeni sigurnim prolazom, ali su odigrali odlično ovo što sam gledao.

Overiti Mesijev noćašnji gol na prvenstvu Južne Amerike, protiv USA.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #117 on: 23-06-2016, 05:20:47 »
Swedish soccer player gets red card for farting during game 

The fart heard 'round the world is an underdog story.
It's the tale of a humble fart, unloosed on the world in a moment of innocence in the anonymity of a game between Swedish soccer clubs nobody had ever heard of. Its maker is Adam Lindin Ljungkvist, a left back for Järna SK's reserve team. They were playing Pershagen SK.
He already had a yellow card.
He also had "a bad stomach," per the Guardian. So, as he told Länstidningen Södertälje, which we're going to guess is either a newspaper or a cheap, self-assembled coffee table, "I simply let go."
There this whole besotted odyssey would have ended. But this little fart was destined for greater things. For global fame. Perhaps fortune. Maybe even a straight-to-TV movie on Lifetime and a spot on Oprah's bench. Because the referee, Dany Kako, who cares not for your farts, showed Ljungkvist a yellow card.
Which is to say that he almost certainly became the first player in a century and a half of organized soccer to be sent off for cutting the cheese on the field. He and his fart are forever famous. Thanks to that red card.
"Yes, I was shocked," Ljungkvist told the paper/coffee table. "It's the strangest thing I have ever experienced in football."
An opponent agreed. Kristoffer Linde testified that he "was standing a good distance away but I heard the fart loud and clear. It's the strangest thing I've seen on a pitch, and I've been playing football since I was eight years old."
Ljungkvist, baffled, needed closure. "I asked the referee, 'What, am I not allowed to break wind a little?' " Ljungkvist continued, sensing that the world and the history books would need more information. " 'No,' he replied. … I don't get it but maybe he thought I farted in my hand and threw the fart at him. But I did not."
The referee explained himself. "I perceived it as deliberate provocation," Kako said, adding that he'd once given a player a yellow for peeing by the field as well. "He did it on purpose and it was inappropriate. Therefore, he received a yellow card."
Ljungkvist then re-litigated the matter to Aftonbladet, which definitely is a newspaper. "To provoke anyone with a fart is not particularly smart or normal," he said. "It's nonsense – I just broke wind and got a red card. I spoke to the referee afterwards, I was annoyed, but there were no bad words. I just said he was a buffoon."

Truman

• 4
  • 3
« Reply #118 on: 23-06-2016, 14:11:40 »
Ne znam da li je iko spomenu, ali izrazim divljenje malom Islandu koji se plasirao u drugo kolo gde će se susresti sa Gordim Albionom! Nadam se njihovom prolazu dalje. Takođe, drago mi je što je Vejls nakon poraza od Engleske krenuo da gazi i što se Bejl raspucao. Dobra igra Hrvata me ne iznenađuje, oni imaju odlične i vrlo dobre igrače samo se nadam da ih neće opet uhvatiti balkanski mentalitet kao na prošlom Svetskom Prvenstvu.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #119 on: 23-06-2016, 14:19:48 »
U drugi krug sa novom nadom u poraz Hrvata! :mrgreen: :evil:

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #120 on: 23-06-2016, 16:00:13 »
ne hrvata
hrvatske

ja sam priželjkivao englesku ili italiju da se ode sa stilom
ali portugal ne mogu preživjeti i onog manekena
kaće više završiti karijeru

Truman

• 4
  • 3
« Reply #121 on: 23-06-2016, 18:56:02 »
Izgleda da sam jedan od retkih koji vole Ronalda više nego Mesija...ne zato što je CR9 bolji fudbaler nego iz nekog razloga Mesi mi je odbojniji...deluje mi kao gora osoba, samo se marketinški prikazuje boljim.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Boban

• 3
« Reply #122 on: 25-06-2016, 03:59:53 »
Prosto je neverovatno kako su se podelile grane za razigravanje. Na jednoj strani su Nemaćka, Engleska, Italija, Španija, Francuska... a na drugoj otprilike najjači su Portugalija Belgija i Hrvatska.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #123 on: 25-06-2016, 09:49:35 »
Danas:

25. June 2016.
15:00
Švajcarska - Poljska

25. June 2016.
18:00
Vels - Severna Irska

25. June 2016.
21:00
Hrvatska - Portugal

Hrvatska - Portugal najzanimljiviji meč, nešto mi kaže da će Hrvati imati slabiji dan i da dalje ide Portugal.
Sri Ramana

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #124 on: 25-06-2016, 17:45:46 »
Bravo Šaćiri. Ne mogu večeras da gledam Hrvate (sku :lol:),  možda i izgube, do sad sam im bio taličan.

lilit

• 5
  • 3
« Reply #125 on: 25-06-2016, 17:50:54 »
Šaćiri je savršeno odigrao al džaba. Meni ovo najlepši gol dosad.

A javlja mi se da Hrvati gube sigurno, popcorn spremljen :lol:
That’s how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #126 on: 25-06-2016, 18:01:35 »
Jeste jedan od najboljih. Mada sam ja slab na dalekometnu paljbu, mislim da je Belgija u poslednjem kolu postigla jako lep gol protiv Švedske.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #127 on: 25-06-2016, 23:45:20 »
Staro fudbalsko pravilo opet je proradilo - kad ne iskoristiš svoje šanse protivnik te kazni kontrom. Hrvatska je bila bolji tim, ovaj Portugal je mediokritetska ekipa ako izuzmemo dobru odbranu, navijaću za Poljake u četvrtfinalu.
Sri Ramana

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #128 on: 25-06-2016, 23:48:34 »
odron

al bice bolje

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #129 on: 26-06-2016, 00:33:30 »
lose, lose, prekinuse nekoliko minuta prije no sto trebalo postati zanimljivo. a bas se veselio jedanaestercima. :cry:

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #130 on: 26-06-2016, 00:37:23 »
i ja vala...
moja taktika bi bila fokusirana na golmana i obranu...
izbij i nadaj se golu
ali cuvaj svoj
te pobjeda na penale
protiv roma se igra romski
ali nisam ja izbornik
ima pametnijih

SIMERIJANAC

• 4
  • 3
« Reply #131 on: 26-06-2016, 00:49:15 »

Agota

• 4
  • 3
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #133 on: 26-06-2016, 07:11:51 »
Mnogo su se uskurčili, maltene se proglasili pobednikom prvenstva na osnovu tri utakmice u grupi...tako to biva kad puno a prerano zineš...sad kući, baj baj  xyxy
Tajno pišem zbirke po kućama...

Truman

• 4
  • 3
« Reply #134 on: 26-06-2016, 09:43:43 »
Iskazujem divljenje pre svega prema srcu hrvatskih reprezentativaca. Zato su oni na EP, a mi ne.
Sri Ramana

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #135 on: 26-06-2016, 09:45:27 »
Više nisu na EP  :)

Truman

• 4
  • 3
« Reply #136 on: 26-06-2016, 09:55:34 »
Jbt, al ste maliciozni...pogledaj malo gde je tvoja reprezentacija...
Sri Ramana

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #137 on: 26-06-2016, 10:36:27 »
Патницима без кохонеса не помаже ни Србин Субашић на голу.

http://www.novinar.de/2007/06/16/zaklacu-te-zbog-srbina.html

Zaklaću te zbog Srbina

Рубрика: Актуелно, Спорт    Аутор: новинарство    7.290 пута прочитано    Датум: 16.06.2007   

Danijel Subašić

Hrvat Ante Boca pretio smrću ćerki ako se uda za Srbina, golmana Zadra. Zadarska policija privela je 53-godišnjeg Antu Bocu iz sela Islama Latinskog blizu Zadra koji je svojoj ćerki zapretio da će je zaklati ako se uda za Srbina Danijela Subašića, inače golmana Zadra i mlade reprezentacije Hrvatske.

Antu Boci mnogo smeta što je Subašić (23) srpske nacionalnosti, a njegovo negodovanje je eskaliralo u utorak posle podne, kada je prebio svoju ćerku, koja je završila u ambulanti. Zbog toga je Boca završio u pritvoru s prijavom za porodično nasilje, a njegova ćerka Antonija preselila se kod Subašića.

Kurir je uspeo da stupi u kontakt sa Danijelom Subašićem, koji nije bio previše voljan da komentariše ceo događaj, već je istakao da će ljubav između njega i Antonije pobediti.
- Istina je sve što su novine pisale i mnogo mi je žao zbog toga. Antonija je kod mene i tu će i ostati. Iako sam Srbin, a ona Hrvatica, mnogo se volimo i to je najvažnije. Meni niko nije pretio, a Antonija je svoju ljubav prema meni pokazala svojim dolaskom kod mene – kazao je Danijel Subašić za Kurir i zamolio nas da ga više ništa ne pitamo, jer ne bi voleo da bude pogrešno shvaćen.

Ante Boca je pre verbalnih pretnji napisao i pismo ćerki u kojem je poručio da će je zaklati ako se uda za Subašića. Što je najgore, Boca zamera mladom reprezentativcu Hrvatske samo jednu stvar – srpsku nacionalnost! Kada je Boca istukao Antoniju, ona je otišla u ambulantu u mestu Islam Latinski, a lekarka je o svemu obavestila policiju, koja je privela suludog oca.

Boca je u sredu izveden pred istražnog sudiju i zadržan u pritvoru dok se ne ispitaju svedoci celog slučaja, a kaznena prijava tereti ga za nasilničko ponašanje u porodici. Kako smo saznali od hrvatskih kolega, Danijel Subašić i njegova devojka Antonija Boca u ozbiljnoj su vezi i zajedno su pet godina.

Nedavno su u Zadru iznajmili stan za zajednički život. Antonija je studentkinja poslednje godine pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zadru, dok je Danijel prvi golman NK Zadar i mlade reprezentacije Hrvatske.

“Koljač” dobrog srca

Ante Boca u Islamu Latinskom slovi za “naglog čoveka dobra srca”. Navodno lako plane, a činjenicu da mu se kći jedinica udaje za Srbina Danijela Subašića nije u stanju da prihvati. Danijel Subašić je u hrvatskoj javnosti poznat po događaju iz avgusta prošle godine, kada je zagrebačkoj policiji prijavio direktora Zadra Renu Sinovčića za pretnju, jer je navodno trogodišnji ugovor s klubom potpisao pod prisilom i pretnjama. Svedoci tog događaja bili su Danijelov otac Jovo Subašić i sekretar Zadra Mladen Baždarić. Posle svega, Subašić je ubrzo povukao prijavu i nastavio uspešnu karijeru u Zadru.

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #138 on: 26-06-2016, 11:16:20 »
Jbt, al ste maliciozni...pogledaj malo gde je tvoja reprezentacija...
Daj Trumane, mani me te tvoje političke korektnosti...šta fali da se malo peckamo?To je normalno, uvek je tako bilo između Srba i Hrvata, šta fali malo zdravog zavitlavanja i peckanja.
Koje srce?Odigrali su očajno najvažniju utakmicu na prvenstvu, maltene su igrali čistu defanzivu s osloncem na kontre i taktizirali ceo meč. Prvenstva se dobijaju utakmicama na ispadanje, ne utakmicama u  grupi...Italija je 82 igrala očajno u grupi, pa je osvojila svetsko prvenstvo jer je zablistala u utakmicama na ispadanje. Isto tako, pobede u grupnoj fazi ništa specijalno ne garantuju, što se i pokazalo u slučaju Hrvatske.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #139 on: 26-06-2016, 11:30:28 »
Izgleda da je Srbima neko iz mozga isprao samokritičnost i savest. Možda su nam nešto sipali u vodovod da nas tako ubiju. Nije ni čudo što smo kao posledica toga propali na skoro svim zamislivim nivoima.
Sri Ramana

Harley Quinn

• Guest
« Reply #140 on: 26-06-2016, 11:42:53 »
Izgleda da je Srbima neko iz mozga isprao samokritičnost i savest.

To je globalna pojava, Truki, ali  xremyb za ovu izjavu.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #141 on: 26-06-2016, 11:52:26 »
Svaka čast na korektnosti Trumane i HQ. I ja bih voleo da sam takav, umesto što ovoliko uživam u porazu Hrvata (ske) u prvom kolu nokaut faze, i to od Portugala koji veze nema. Dobili su katastrofalne Turke 1:0, ispustili 3 boda od Čeha u finišu, dobili potpuno nezainteresovane Špance, i umislili kako znaju da igraju fudbal. Žao mi samo onako lepih frizura, moglo je tu još divnih motiva da se prikaže iz bogate hrvatske tradicije i istorije :mrgreen:

Truman

• 4
  • 3
« Reply #142 on: 26-06-2016, 12:03:00 »
Pa i znaju da igraju fudbal, problem je što im je selektor mediokritet. Da imaju dobrog trenera razbijali bi sa onakvom momčadi. U svakom slučaju so dosta bolji od nas. U međusobnom duelu da obe ekipe igraju ozbiljno dobili bi nas barem 2-0.
Sri Ramana

Harley Quinn

• Guest
« Reply #143 on: 26-06-2016, 12:08:37 »
umesto što ovoliko uživam u porazu Hrvata (ske) u prvom kolu nokaut faze, i to od Portugala koji veze nema.

Neću da lažem, i ja sam mislila da ću da uživam u porazu Hrvata (čisto simbolički, ona izložba o Stepincu u Briselu mi je kost u grlu), a onda ugledah onog hrvatskog igrača na kraju (zagnjurio je lice u šake, pa nisam uspela da vidim koji je) kako čuči i trese se od plakanja, i bi mi baš žao...

Dzimi Gitara

• 4
  • 3
« Reply #144 on: 26-06-2016, 12:15:29 »
Pa i znaju da igraju fudbal, problem je što im je selektor mediokritet. Da imaju dobrog trenera razbijali bi sa onakvom momčadi. U svakom slučaju so dosta bolji od nas. U međusobnom duelu da obe ekipe igraju ozbiljno dobili bi nas barem 2-0.

Vidi, ja se slažem da smo mi loši, ali koliko vidim nije to tema. Jedino se možda Rusi mogu porediti s nama (nisam verovao da postoji onako bezidejna, konfuzna i nezainteresovana ekipa a da se ne zove Srbija). Samo ova poslednja rečenica ti ne pije vodu. U poslednjem okršaju je zadomspremni Džo morao da pribegne brutalnom nasilju da bi spasli čast u Beogradu. Taj se Džo višestruko žrtvovao za svoju domovinu, a ona to nije znala da mu vrati.

Inače Hrvati su na ovom prvenstvu pokazali jedan od najboljih fudbala. Napadali su i kad vode, što sem Nemaca praktično niko ne radi. Nažalost, upravo ono što su neki predviđali im je došlo glave. Mentalitet balkanskih fudbalskih ekipa - kad pobediš jednu silu ti više ne veruješ da možeš to ponovo. Kao da se to desilo slučajno, pa nema šanse da te sreća pogleda dvaput - potpuno odsustvo vere u sebe. Da su juče tokom 90 minuta zapinjali kao u periodu 110-120 (dakle nije reč o nedostatku snage, naprotiv), razbucali bi Portugalce u param parčad. Posle bi im došli Poljaci, pa vrv Belgijanci. Mislim da su Hrvati propustili priliku da idu u finale. Naravno da je trener kriv. Bilć bi, recimo, ili Robi, to daleko bolje postavili i motivisali repku, ali krivi su i igrači, jer to je veoma iskusan tim.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Dzimi Gitara

• 4
  • 3
« Reply #145 on: 26-06-2016, 12:16:39 »
umesto što ovoliko uživam u porazu Hrvata (ske) u prvom kolu nokaut faze, i to od Portugala koji veze nema.

Neću da lažem, i ja sam mislila da ću da uživam u porazu Hrvata (čisto simbolički, ona izložba o Stepincu u Briselu mi je kost u grlu), a onda ugledah onog hrvatskog igrača na kraju (zagnjurio je lice u šake, pa nisam uspela da vidim koji je) kako čuči i trese se od plakanja, i bi mi baš žao...

Pa što reče neko ovde (Petronije, ti li si?), ne moram da navijam za Hrvatsku, ali Luka i Rakitić su uvek dobrodošli u našu reprezentaciju.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #146 on: 26-06-2016, 12:23:15 »
Njima je zapravo najgore što im se moglo desiti, ona pobeda protiv Španije u grupi. Bolje bi im bilo da su izgubili tu utakmicu.
Tipično za Balkance, poleteli su u oblake, proglasi se favoritom prvenstva-i izgubili u prvoj utakmici na ispadanje.
Ne znam, kad vidim ono šta je Perišić uradio s glavom, one kocke na glavi, nije mi ih žao. Nisam video nijednog drugog reprezentativca bilo koje zemlje da nešto slično uradi. Razumem i ljubav prema zemlji, i napaljenost, i nacionalizam, ali nešto je naprosto preodvratno, postoji neka granica u svemu, pa i u ,,patriotizmu''. Valjda. 

Anomander Rejk

• 4
  • 3
  • Strah je ubica uma.
« Reply #147 on: 26-06-2016, 12:30:12 »
I da već pomenuti Džo Šimunjić...koji pozdravlja ,,Za dom spremni'' i 30.000 ljudi mu salutira i otpozdravlja na stadionu...i kad dobije kaznu, kompletan hrvatski fudbalski, tj.nogometni savez staje jasno iza njega...e pa za takvu reprezentaciju ne mogu da navijam Trumane, pa makar igrali najbolji fudbal na svetu.

Agota

• 4
  • 3
« Reply #148 on: 26-06-2016, 12:45:16 »
When your trying to figure out how Croatia lost to Portugal but beat Spain... :) 

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

• 4
  • 3
« Reply #149 on: 26-06-2016, 12:55:12 »
I da već pomenuti Džo Šimunjić...koji pozdravlja ,,Za dom spremni'' i 30.000 ljudi mu salutira i otpozdravlja na stadionu...i kad dobije kaznu, kompletan hrvatski fudbalski, tj.nogometni savez staje jasno iza njega...e pa za takvu reprezentaciju ne mogu da navijam Trumane, pa makar igrali najbolji fudbal na svetu.

Takoe!

Dosta više tog kmečanja!  :-D