Obratite pažnju na datum uplate, pre početka Eura. Uopšte nisam verovao u Portugal, ali onako laka grupa, a kvota 30, koje potcenjivanje. Zapravo sam zaradio 2700, jer sam istom logikom igrao na Italiju i Hrvatsku. Euro je uvek dosadno takmicenje, svi igraju isti fudbal i u takvim okolnostima potceniti Italiju (zapravo bilo kada potceniti Italiju) i ponuditi kvotu 20, to mogu samo neznalice.
Da se ne pravim pametnjaković, ja sam računao da je realno da neka od tri pomenute dogura daleko, recimo do 1/2, pa da tako unesem neku draž u praćenje, kao što rekoh, tradicionalno dosadnog Eura. Reprezentacije sam izabrao jer su kvote bile value bet. Hrvati igrali najbolji fudbal na prvenstvu a bukiji ponudili kvotu 40. S druge strane, Englezi imali 12. Ok, kapiram da je tako zbog ponude i potražnje, ali svejedno.
U Portugalce sam najmanje verovao. Plus
su mi zbog ultra prljave igre uvek antipatični. Ali eto, baš oni mi učiniše prvenstvo koliko-toliko zanimljivim i na kraju još i kintu donesoše.
Inače, kladim se samo kad hoću da multipliciram draž nečeg što me iole interesuje, dakle skoro nikad. Ali igram povremeni preko 20 godina, tako da se štošta naučilo.