Author Topic: Professor Moriarty: The Hound of the D'Urbervilles by Kim Newman  (Read 11312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
Professor Moriarty: The Hound of the D'Urbervilles by Kim Newman

Imagine the twisted evil twins of Holmes and Watson and you have the dangerous duo of Prof. James Moriarty - wily, snake- like, fiercely intelligent, unpredictable - and Colonel Sebastian 'Basher' Moran - violent,politically incorrect, debauched. Together they run London crime, owning police and criminals alike. Unravelling mysteries -- all for their own gain.

A spin-off from Titan's highly successful Further Adventures of Sherlock Holmes series, The Hound of the D'Urbervilles sees acclaimed novelist Kim Newman (Anno Dracula) take on the fiendish Professor Moriarty.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
Počinjem sa prevodom od prvog avgusta. Cilj mi je da završim do početka decembra. Ovo je backburner projekat na kojem ću raditi paralelno sa WoT za Lagunu i Konanima za Darkvud, pa otud i tako relativno dug rok.  Izdavač je poznat policiji. :)
First 666

PTY

• 5
  • 3
O, pa to je odlična vest! Kul zajebantski ležeran stil, dopada mi se skroz. Garant je zabavno prevoditi svu tu vrcavu i slikovitu profanost, da sam na tvom mestu dala bih sebi maksimalno oduška.  :wink:

Barbarin

• 4
  • 3
Jel valja priča?
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

angel011

• PsychoKitty
  • 5
  • 3
  • meow
    • Hronika mačjeg škrabala
Zbirka priča. Valja.
We're all mad here.

Barbarin

• 4
  • 3
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
Iskren da budem, "Povratak u SSAD" mi je bio težak za prevod. Ne zbog jezika ili kulturoloških zajebancija, kojih jeste bilo u velikoj meri, već zbog depresivnosti knjige. Nadam se da će ovo biti zabavnije.
First 666

Dirty Old Man

• 4
  • 2
Ludo zabavno, kontra-Holms u svakom pogledu! Kim se razmahnuo, i njegov pukovnik Moran je lik nad likovima: nadam se da će se Kim svrteti i napisati spin-off - Moranovih "Devet noći u haremu"...  :-D
Bez starca nema udarca.

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
"Morijarti" je u fazi iščitavanja i istraživanja. Moram reći da mi je već na prvoj stranici zadao dosta glavolomki. Očekujem da ću sa actual prevođenjem početi oko prvog oktobra.
First 666

Dirty Old Man

• 4
  • 2
Bez starca nema udarca.

Josephine

• Guest
uuuu, super naslovnica!

Berserker

• 4
  • 3
Mocno izgleda! I siguran sam da ce bolje leci od USSA, tematika nam je mnogo bliza i interesantnija :) GOGOGO!

Barbarin

• 4
  • 3
Gde ima ovo da se pazari?
Jeremy Clarkson:

angel011

• PsychoKitty
  • 5
  • 3
  • meow
    • Hronika mačjeg škrabala
Ako pogledaš nekoliko postova iznad, videćeš da Nightflier nije ni počeo sa prevođenjem.
We're all mad here.

Barbarin

• 4
  • 3
 :x
Jeremy Clarkson:

Dirty Old Man

• 4
  • 2
April 2013.
Bez starca nema udarca.

Barbarin

• 4
  • 3
Brzo će to  :D
Jeremy Clarkson:

Nightflier

• Geek Royalty
  • 5
  • 3
  • Wolf Who Rules
    • Nightflier's Bookspace
Sa prevodjenjem pocinjem kad se vratim s letovanja. (Ovo kucam iz Grcke) Posto knjiga ima oko 500 slajfni, a prevodim je uz Dzordana za Lagunu, ocekujem da cu prevod zavrsiti krajem decembra. Mislim da je rok za izdavanje koje je DOM dao sasvim realan, a narocito ako preskocim moje tradicionalno novembarsko razboljevanje.
First 666